Bu başlıkta çocukların cinsel oyunlara katıldığı ailelerde eğitim sorunlarını ve yetişkinler arasındaki ilişkileri tartışmayı öneriyorum. Bu türden pek çok aile var ve her zaman sormak, yargılamak değil, anlayış bulmak, tavsiye almak veya deneyiminizi paylaşmak ve başkalarına tavsiye vermek istediğiniz birçok soru vardır.
Bu başlıkta çocukların cinsel oyunlara katıldığı ailelerde eğitim sorunlarını ve yetişkinler arasındaki ilişkileri tartışmayı öneriyorum. Bu türden pek çok aile var ve her zaman sormak, yargılamak değil, anlayış bulmak, tavsiye almak veya deneyiminizi paylaşmak ve başkalarına tavsiye vermek istediğiniz birçok [url=viewtopic.php?t=5735]soru[/url] vardır.
Her forum üyesinin iş gezisindeki maceraları hakkında bir şey olduğunu düşünüyorum. Nizhny Novgorod'a bir meslektaşına gittik. Otel önceden rezervasyon yapmadı. Biz akşam Oka otel geldi. Ve şehirde...
Bir kadın arıyorum Aşağılama, kirli konuşma, yetiştirme, zorlama, Petepley konusunu seven. İletişim için. Ben 42 ben yeterli güzel bir adamım, zeki, dikpik atmayacağım. Bağlantı ve iletişim...
Hayattaki bazı sorunlarla iyi seks daha iyi hissetmeye yardımcı olacak durumlarınız var mı?
Diyelim ki, bazı başarısız aşklar hakkında, bazıları acı çekiyor.
Kısa bir süre önce bana takılmamak ve...
Bu yüzden çoğunluk yaşına zar zor ulaştı. O artık itme değil, bir kedi olduğunu kabul etmek muhtemelen zor. Zaten onu kedi içine bir dick penetrasyonu ile ilişkili sorunları varsa bu ne kadar heyecan...
Tüm foruma hediyeler. Ortaya çıkan soru şu: Aşk ilişkisi yaşadığım/yaşadığım bir kızda bilinçaltımda cinsel partner görememem normal mi? Ve tam tersi: Geri kalanlar sadece sert seks, tecavüz, BDSM...