Mo papa onanistseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Mo papa onanist

Post by Anonymous »

Okuldan eve geldiğimde genellikle o saatlerde evde kimse olmaz ve koridordaki büyük aynanın karşısında soyunmayı severdim, okul üniformamı çıkarırdım ve sonra da sadece iç çamaşırımla - kıçımı saran beyaz külotu severim - aynanın karşısında nefes alıp kendimi okşayarak, göğüs uçlarımı göğsümde, bacaklarımın arasında külotumun üzerine koyardım... Elimi külotuma sokup penisime, taşaklarıma dokunurdum. Sonra külotumu çıkarıyorum ve yumuşak tüylü tüylerle örtülü küçük, neredeyse çocuksu penisimi çekiyorum...
Ve o gün ben de aynanın karşısına geçtim, penisimle oynadım: okşadım, okşadım, sikimi siktim, sarsıldım ve taşaklarımı yoğurdum... Midemin alt kısmında kelebekler uçuştu, zaten finale yaklaşıyordum - coşku ve sperm salınımı.
Ve aniden...
Kapı babamın odası açılıyor ve aynadaki yansımada babamın bana nasıl şaşkınlıkla baktığını görüyorum...
Anlaşılan babam uyuyordu, üzerinde sadece aile külotu vardı. Belli ki bunu görmeyi beklemiyordu ama ben de buna hayran kaldım ve elimle amımı kapatarak hareketsiz durdum. Ama babam hızla kendine geldi - benden daha hızlı ve beni sakinleştirmeye başladı. Artık gerçekten olgunlaştığımı, gerçek bir erkek olduğumu gördüğünü söylemeye başladı! Ama bundan utanmamalıyım; gençliklerinde bütün erkekler mastürbasyon yapar. Ve o da sık sık buna kendini kaptırıyor.
Yanıma geldi ve aniden birlikte mastürbasyon yapmayı teklif etti. Ve ben bu kadar utanmayayım diye o da çıplak olacak! Ve aile külotunu çıkardı. Ve ilk defa babamın üreme organını gördüm! Saç başlığının altında oldukça kalın bir penis ve büyük taşaklar asılıydı!
Babam bana sık sık mastürbasyon yapıp yapmadığımı sordu. Bu zamana kadar biraz sakinleştim ve her gün okuldan sonra, ancak bazen You need to register to see the link. banyoda ve sabahları cevap verdim. Babam aynı zamanda büyük bir aynanın karşısında You need to register to see the link. sevdiğini, yalnız olmadığını, birinin yanında durup ona baktığını ve mastürbasyon yapmayı hayal ettiğini söyledi...
Sonra babam beni mastürbasyon yapmayı teklif etti ve ben de ona! İlk başta babamın penisini ellerime almak benim için garipti, ama hızla benimkini önce iki parmağıyla, sonra tüm eliyle yakaladı, ardından ben de babamın penisini tuttum, ancak avucumla tam olarak idare edemedim - o kadar kalındı ​​ki elime sığmadı. Büyülenmiş gibi penisine baktım!
Sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim, babamın elini çekmeye çalıştım ama kendisi de boşaldığımı hissetti ve aniden bir nedenden dolayı eğildi... Ve penisimi ağzına aldı. O anda boşalmam gerçekleşti! Babamın ağzına geldim. Bu beni utandırdı ama babam bunun harika olduğunu ve gerçekten beğendiğini söyledi!
Ve oyunumuza odasında, yatakta devam etmemizi önerdi. O sırtüstü uzandı, ben de yatağın kenarına oturdum ve ona You need to register to see the link. devam ettim. Sonra babam benden de onu emmemi istedi ve çekingen bir şekilde eğildim, önce sadece kafayı yaladım, bana biraz tuzlu geldi. Ve sonra onu ağzına aldı. Penisi büyük ve kalın, bu yüzden sadece kafasını ağzıma almayı başardım.
Sonra babam inledi, iki eliyle başımı ona doğru bastırdı ve penisinin titreştiğini, ağzımı doldurduğunu hissettim. Ve o kadar çok sperm vardı ki istemsizce yutmamaya başladım...
Her şeyi yuttuktan sonra babam: "Yanıma uzan, biraz birlikte yatalım" dedi ve ben de babamın yanına uzanıp başımı kıllı göğsüne koydum ve penisinin yavaş yavaş küçülmeye ve küçülmeye başladığını izledim...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Onanist forumunun eyaletinin bir anlamı yok mu?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Anonymous
  • Papa, KEDİ ve PAPILLAE üzerinde ısırgan
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    31 Views
    Last post by Anonymous