15 yıldan fazla zaman geçti ama hatıralar hâlâ bazen beni ıslatıyor. O zamanlar 25 yaşındaydım ve bir Pazar öğleden sonra aptal bir filmin gösteriminde oturuyordum, yeni bir şehirde yalnızdım ve yapacak özel bir şeyim yoktu, ama gülmeyi seviyorum. Salonda çok az insan vardı ve ben neredeyse son sırada oturuyordum. Seans başladı ve aniden on bir yaşlarında bir çocuk yanıma oturdu. Kışlık elbise ve şapka takıyordu. Garipti çünkü sırada daha fazla insan yoktu ve istediğiniz yere oturabiliyordunuz. Bir anda film sırasında koltuğumun sürekli hafif gıcırdadığını fark ettim ve yanımdaki çocuğun sürekli mastürbasyon yaptığını fark ettim. İlk başta içten içe öfkelendim. Yemin ederim, hiçbir zaman çocuklar tarafından tahrik edilmedim ve hiçbir zaman böyle fantezilerim olmadı. Ne yapacağımı merak ediyordum. Ona bir şey söylersem çocuk utanmalı. Bir noktada bu çocuk sıcak paltosunu ve kalın şapkasını çıkardı ve her şeyi kucağına koydu. Şaşkındım, uzun sarı saçları omuzlarına düşüyordu. Tanrı! Küçük bir kızdı! Tamamen şok oldum çünkü küçük kızları hiç düşünmemiştim. Kızın elini cebine soktuğunu fark ettiğimde kalbim hızla çarpmaya başladı ve titreme ve titreme durmadı. Başım dönüyordu. Bacaklarımın arası anında ıslandı. Kalbim donuk bir şekilde atmaya başladı. Yanımdaki kıza baktım ve bazen sanki coşku içindeymiş gibi gözlerini kapattığını gördüm. Bu kadar küçük bir kız böyle bir şey yapabilir mi? Nefes alışverişim düzensizleşti ve filme olan tüm ilgimi kaybettim. Kendimi kaptırmıştım, ellerim titriyordu. İnanılmaz heyecan verici bir manzaraydı. Artık kendimi kontrol edemiyordum.
Elim dikkatlice yanındaki koltuğa doğru süründü. Ceketi kalçalarının üzerinde duruyordu ve kimse onu göremiyordu. Eline hafifçe dokunduğumda ürperdi, elini cebinden çıkardı ve korkuyla bana baktı.
İleriye, ekrana bakmaya devam ettim. Hiçbir şey olmamış gibi elini okşamaya devam ettim. Kız kendini ele vermedi ve kocaman gözlerle ekrana baktı. Kot pantolonuna ulaşana kadar elimi kolunda gezdirdim. İçeriye doğru kaydım, daha derine, daha derine, cebinde kocaman bir delik vardı, biraz daha derin ve et, çıplak, çıplak et hissettim.
Hayatımda ilk kez çıplak bir çocuğun amını hissettim ve delirdiğimi düşündüm!
Direnmedi, çığlık atmadı ya da ayağa kalkmadı. Hayır, geriye yaslanmak için vücudunun alt kısmını sandalyenin kenarına doğru hareket ettirdi. Sonra onu okşamam daha kolay olsun diye bacaklarını açtı. Kız çok eğleniyordu. Elimi onun küçük, sert kalçalarının arasına kaydırdım, kalçalarını hissettim ve ıslak, baştan çıkarıcı dekoltesinin muhteşem kıvrımlarını keşfettim. Bana öyle geldi ki, sondan hemen önce orta parmağımı ona sokmaya cesaret ettiğimde kalbimin atışı atladı. Onun masumiyetini en azından bir kez hissetmek istedim ve onu buldum, tam olarak bu küçük, ince deliği hissederek. Kızın boşalmak üzere olduğunu fark ettiğimde boşta kalan elimi hızla pantolonuma soktum ve sıcak amıma dokunur dokunmaz anında ve şiddetle öyle bir noktaya geldim ki görüşüm karardı. Kız yanımda, kollarımda orgazm halinde titriyordu. Rahatladık. Ona doğru eğildim ve benimle arabada biraz daha yolculuk yapmak isteyip istemediğini sordum. Cevap vermedi ve kalbim sıkıştı. Gerçekten bitti mi? Zorlukla ayağa kalktım ve çıkışa doğru sendeleyerek ilerledim.
Ne yaptım? Bana ne oldu? Hiçbir zaman lezbiyen eğilimleri yaşamadım, hatta bir çocukla bile!
Arabaya bindim ve çıkışa baktım. Dışarı çıktığında onu zar zor tanıyabildim. Arkasına baktı, beni gördü ama dönüp gitti. Şimdi yeniden bir oğlan çocuğu gibi görünüyordu. Kayak pantolonu ve ağır çizmeler giyiyordu. Bir süre sonra yavaşça yanından geçtim. Bana baktı, düşünceli görünüyordu ama yaklaşmadı. Muhtemelen her şey bitmişti ve ben huzursuz ruhumla baş başa kalmıştım. Yavaşça onu takip ettim ama o bana aldırış etmeden yaklaşan otobüse atladı. Mucize bitti.
Öğleden sonraki oturuma birkaç kez gittim ama onu bir daha hiç görmedim.
Sinema ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version