Kuzenimin düğününe davet edildiğimizde 16 yaşındaydım. Yeni bir akrabamla tanışmak için bir hafta önceden gelmeye karar verdim.
Adam neşeli ve yakışıklı çıktı, 25 yaşındaydı ve kız kardeşim de 18 yaşına yeni girmişti. Düğünden önce büyük büyükannemizden dua istemeye karar verdik. Çok yaşlıydı ve düğüne gidemiyordu ama You need to register to see the link. göre gençleri kutsaması gerekiyordu.
Köyüne geldik. Oturduk, konuştuk ve yatmaya karar verdik. Katı büyükanne, evli olmayan insanların birlikte uyuyamayacağını söyledi. Erkekler ayrı, kızlar ayrı, seçenek yok.
Sorun değil, geceyi birlikte geçireceğiz. Nişanlım Georgiy ile birlikte dolapta büyük bir yatağım var. Yarım saat daha sohbet ettik ve uykuya daldık.
Gece geç saatlerde uyandığımda Hera'nın bana sarıldığını ve horladığını fark ettim. Gece oldu, hava karanlık, muhtemelen yalnız uyumamaya alışkındır. Hoş olmayan ama ölümcül değil. Bir ihtiyacım varmış gibi davranıp bahçeye çıktım. Döndüğümde Zhora çoktan duvara dönmüştü ve horluyordu. Tekrar uykuya daldım.
Bir yıl boyunca başarısız bir şekilde baştan çıkarmaya çalıştığım sınıf arkadaşımla ilgili erotik bir rüya görmeye başladım. Rüyamda sonunda amacıma ulaştım ve bana oral seks yaptı. Aniden uyandım çünkü rüya fazlasıyla gerçek olmuştu. Dondum ve gerildim. Dakikada 200'ün üzerinde atış yapan kalp durdu. Düşünceler hızla kafamdan geçti: neredeyim? Yanımda kim var? Bu neden? Evde değilim, Lela'nın düğününe gidiyordum. Büyükanne, katı gelenekler, Zhora... Bu doğru olamaz! Ne yapalım? Çenesini mi kırarsınız?
Fakat erotik rüyalarda sıklıkla olduğu gibi uyanma en uygunsuz anda gerçekleşir. Uyandıktan sonra tüm düşünceler sadece bir saniye sürdü. Ve ben... doğrudan George'un ağzına geldim. Kız kardeşimin nişanlısına! Bu adam külotumu tekrar yerine koydu, duvara döndü ve hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Kendimi toparlamak için bahçeye çıktım. Sigara içmek istiyorum ama içmiyorum. Dışarısı soğuktu ve eve döndüm. Amcamın araba anahtarlarını ceketinin içinde buldum ve arabada uyuyakaldım. Ama uyku gelmedi. Düşündüm.
Sabah Zhora hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Kahvaltımızı yapıp şehre geri döndük. Lelya ile konuşup Gergiy'in "tuhaf" olduğunu ve düğünü ertelemeye değer olduğunu anlatmaya çalıştım. Olan biteni doğrudan konuşmaktan korkuyordum. İnanacak mı? Lelya şaşkına dönmüştü: "Ne, bu ideal! Bunun gibi bir şeyi başka nerede bulabilirim? Onu seviyorum!"
Kaba bir şekilde şöyle dedim: "Pişman olacaksın... Düğüne kalmıyorum. Adju!"
Ve o da eve gitti. Ailem elbette yaptıklarımı anlamadı ve takdir etmedi. Zhenya beni babasının arabasıyla istasyona bırakmayı teklif etti.
Alaycı bir gülümsemeyle reddettim.
Üç ya da dört ay birlikte yaşadılar.
Şimdi geriye dönüp baktığımda, ikinci bir şansım olsa bile olanları kız kardeşime söylemeyeceğimi anlıyorum.
Ve kanunları çiğnemeden bu durumla nasıl başa çıkacağımı hâlâ bilmiyorum.
İlk oral seks ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 56 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version