Ben 15 yaşındayım ve 12 yaşında bir erkek kardeşim var. Penisi yeni büyümeye başladı. Henüz büyük değil ve hiç saçı yok, ama ona zaten tüm ihtişamıyla sahibim. Birbirimize siklerimizi göstermeyi seviyoruz ama daha fazlasını yapamadık. Onu nasıl ikna edeceğime ya da elle mastürbasyon ya da oral seks yapmaya nasıl ikna edeceğime bana yardım et.
Ben 15 yaşındayım ve 12 yaşında bir erkek kardeşim var. Penisi yeni büyümeye başladı. Henüz büyük değil ve hiç saçı yok, ama ona zaten tüm ihtişamıyla sahibim. Birbirimize siklerimizi göstermeyi seviyoruz ama daha fazlasını yapamadık. Onu nasıl ikna edeceğime ya da elle [url=viewtopic.php?t=4518]mastürbasyon[/url] ya da oral seks yapmaya nasıl ikna edeceğime bana yardım et.
İlk başlarda erkek ve kız kardeş birlikte oynar, aynı yatakta birbirlerine sarılarak uyurlardı ama kısa sürede birbirlerine daha sıkı sarılmaya ve eğlenmeye başladılar... Anne-baba sürekli işte, anne...
Kız arkadaşının ablasının kocasından, karısının (30 yaşında) kendisini aldattığını öğrendim, yani ablası arkadaşım (25 yaşında) genç, iri yapılı bir adamla birlikte. Kız kardeşinin kendisi çok çekici...