Toplu taşıma ve gülümsemekadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Toplu taşıma ve gülümseme

Post by Anonymous »

Merhaba forum! Nispeten yakın zamanda sokakta insanlarla tanışmaya başladım. Arayanlardan tavsiye almak isterim.

Birkaç giriş notu: Adam, 19, atletik V şekilli yapı, 172 cm, snowboard yapıyor, ağırlık kaldırıyor, ateş ediyor. Genel olarak bazı hobilerim var. Çirkin değilim ama kendimi yakışıklı da bulmuyorum. Temel olarak karizma ve dili ortaya çıkarmaya çalışıyorum) Çocuklara İngilizce öğretmeni olarak çalışıyorum ve biraz param var.  Geliştirici olmak için çalışıyorum (SIS diplomam var) Şu anda Polonya'dayım, iyi bir adam olarak yaşadıktan ve ilişkilerde seks eksikliğinden ve ardından gelen ayrılıktan sonra, bir şeyi değiştirmem ve OGP ile etkileşim yönünde bir şeyler yapmaya başlamam gerektiğine karar verdim. Yeterli güven var ama kalabalıkta ya da otobüste biriyle tanışacak kadar değil.

Ne istedim: Birinden hoşlandıysam (otobüste), aynı durakta inerim ve standart ifadeler söylerim (Merhaba, senden hoşlandım, hadi birbirimizi tanıyalım) Ancak 10 vakadan 7'sinde geri çevriliyorum (Muhtemelen çok sert bir şekilde). Önce gözlerin içine bakmam, gülümsemem ve yeşil sinyali beklemem gerektiğini düşündüm ama bu şekilde sadece tanıdıklarımı kaybedeceğimi hissediyorum. Her zaman nasıl bir yüz takınacağımı, gülümseyeceğimi bile bilmiyorum. Hafif bir gülümsemeyle olmak mı? 

Başka bir örnek, bir alışveriş merkezinde dolaşıyorum, ben de insanlara bakmaya, ilgi görmeye çalışıyorum ama son zamanlarda elde ettiğim tek şey hiçbir şey olmuyor. Son flört girişimleri o kadar kalıplaşmış görünüyordu ki, alındıktan sonra bir kitap yazılabilirdi:
    Otobüs durağında, alışveriş merkezinde ya da başka hiçbir yerde böyle bir örnek daha önce yaşanmadı:

- Merhaba! Dinle, senden gerçekten hoşlandım, hadi tanışalım, ben Mikha. 
    - Merhaba! name Kadın
    - Dinle, hangi yöne gidiyorsun? Sadece acelem var, hadi kişileri değiştirelim
    - Hayır teşekkürler (ya da bir erkek arkadaşım var)

Not: Bence bu kadar acele edip bir yere kaçmadan önce kızı konuşturmaya gerek yok

Artı tarafta, rahatlama üzerinde çalışmak istiyorum (Peki, boğulma falan) 
Lütfen neyin değiştirilmesinin isteneceğini ve neyin üzerinde çalışılacağını bildiriniz. Minnettar olacağım!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post