İlk üyeseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İlk üye

Post by Anonymous »

Size You need to register to see the link. bir yabancı tarafından nasıl sikildiğimi anlatacağım. Nasıl tanıştığımızı anlatmayacağım, her zaman sikilmeyi hayal ederdim ama nedense korktum ama bu arzu beni yendi. Önce elimle ve penisiyle testislerini okşadım, sonra karar verdim, ne olursa olsun çömeldim ve önce kafasını ağzıma aldım. nasılsa ustaca değil ama çılgına döndüğüm her saniye yavaş yavaş hareketler yapmaya başladı yani ağzımdan sikmeye başladı, bu arada ben deliğimi sopalarla yoğurdum, biraz gelişmişti, dedi, içeri girmemi ister misin, deneyelim, dizlerimin üzerinde köpek stili olmamı ve başımı aşağıya doğru kıçım üstten açığa çıkacak şekilde indirmemi söyledi, onun dediği gibi oldum ve kalçamı açtım, okşamaya başladı başparmağıyla anüs ile, kendin yaptığında çok memnun oldum, bu aynı duygu değil, parmağını içime biraz soktu cildim bir süre sonra titremeye başladı, deliğimi bir şeyle yağlamaya başladı ve sikini deliğin etrafında biraz hareket ettirdi, hazır olup olmadığımı sordu, evet dedim ve yavaşça anüse basmaya başladım, sik yavaşça girmeye başladı, acı yoktu, ancak birazcık, sik tamamen girdiğinde durdu ve yavaş yavaş dışarı çıktı, yağlandı tekrar girdi, benim için o kadar yüksekti ki birkaç kez tekrar yapmasını istedim, yaptı ve dikkatlice daha derine girmeye başladı, sonuna kadar soktu ve topları bana dokunduğunda, yaklaşık yirmi saniye sonra içimin ısındığını hissettim, yavaş yavaş hareketler yapmaya başladı, her seferinde hafifçe inlemeye başladım, o hızlanmaya başladı, kız gibi inlemeye başladım, muhtemelen yarım saat beni sikti, sonra onu bir delik ile sıkmaya çalış dedi, bu sefer onu sıkmaya başladım, beni gagalamaya başladı bir dikiş makinesi gibi ve sonra birdenbire sabaha kadar dikilip dondu ve içimde nasıl nabız atmaya başladığını hissettim ve içime sıcak atışlar fırladı sonra fark ettim ki boşaldı, penisini çıkardı, ağzıma soktu, büyük bir zevkle emmeye başladım, sonra biraz dinlendik, beni kovboy kız pozisyonunda üstüne koydu, penisini kendim yağladım ve kendi elimle deliğime sokmaya başladım, tamamen içeri girince kolayca girdi üzerine oturdu, beni elleriyle kendine doğru eğdi, kalçamı delikle birlikte yaydı ve You need to register to see the link. gibi daha güvenli ve vahşice çekmemeye başladı inlemeye başladım az önce hadi sürtük dedi beni daha da tahrik etti beni ne kadar siktiğini tam hatırlamıyorum boşalmaya başladığında uyandım geldim ve onu dışarı çıkardım, spermim soyulmaya başladı, dışarı akmaya başladı, iki kez iyice sikilmiş gerçek bir kadın gibi hissettim, bu benim ilk seferimdi. Artık düzenli olarak sikişiyorum ve hayalim aynı anda iki kişi tarafından sikilmek.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post