Baştan çıkarmaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Baştan çıkarma

Post by Anonymous »

Olezhka yaklaşık 15 yaşındaydı: biraz içtik, ona kız arkadaşı olup olmadığını, seks hakkında sormaya başladım. Her tarafı kızardı ve fısıltıyla hiçbir şeyi olmadığını söyledi. Ona “İstersen sana öğretirim!!!” dedim.
... Çok utangaçtı, yatağa uzandı, çarşafla örtündü... Oleg'in yatağının kenarına oturdum. Sırt üstü yattı ve sağ eliyle gözlerini kapattı. O, "Bunu istiyorum ve canımı acıtıyor" sözünün canlı örneğiydi. Üzerine örttüğü çarşaf ereksiyonunu ortaya çıkarıyordu. Doğru yoldaydım. Oleg'in zımni rızası beni daha fazla eyleme itti. Elimi omuzlarının, göğsünün, karnının üzerinde gezdirdim. Sonra eğilip tişörtünün içinden göğüs ucunu hafifçe ısırdı ve kararlı bir şekilde çarşafı hareket ettirerek Oleg'i ortaya çıkardı. Çarşafı yerine koymaya çalışarak elini salladı ama direndi. Artık kazananın insafına teslim olmaya karar verdi. Oleg'in tişörtünün eteğini yukarı çektim ve tutkumun tüm sıcaklığıyla göğüs uçlarının üzerine düştüm. Onu bu aşamadaki en önemli şeye, yani ereksiyon halindeki penisinin başka bir kişinin önünde görünmesine hazırlamak için Oleg'in duygularını sonuna kadar açtım. Oleg'in karnını öpücüklerle kaplayarak, eşofmanının isyancı bir organla şiştiği yere yavaşça inmeye başladım. Oleg'in küçük penisini serbest bırakarak pantolonumun elastik bandını iki elimle dikkatlice çektim. Mütevazı 13 santimetre. Kızıl kıllarla büyümüş küçük testisler penise doğru çekilmiştir. Dilimin ucuyla bana en yakın olan testise dokundum. Ve o anda penis aniden seğirdi ve sperm fırlatmaya başladı ve spermi Oleg'in karnına sıçrattı.
Kafayı ağzımla yakalamayı ve boşalmanın geri kalanını almayı başardım. Oleg'in sperminin tadı güzeldi. Bu nektarı tadan ilk kişi olduğum gerçeği beni inanılmaz derecede heyecanlandırdı. Oleg utanarak yine çarşafla kendini benden korumaya çalıştı.
"Merak etme. Her şey yolunda. Bu herkes için You need to register to see the link.. Şimdi sen biraz dinlen, tekrar devam edeceğiz."
Oleg sakinleşti. Midesindeki spermi yalamaya başladım. Birkaç dakika sonra midesi yeniden temizlendi. Şimdi ona gerçek zevk vereceğim. Sarkık üyesine doğru eğildim. Küçük boyutu, organını testislerle birlikte ağzıma sokmamı sağladı. Bu sırada ellerim açgözlülükle Oleg'in çıplak vücudunu araştırdı. Tam ağzımın içinde, siki yeniden gücünü kazanıyordu. Testislerini serbest bıraktım ve yalnızca kafasına odaklandım.
"Oleg. Beğendin mi?"
"Hı-hı," Oleg kırık bir sesle fısıldadı.
"Şimdi yeni bir şey dene."
Hızla kremayı çıkardım, parmaklarımı cömertçe yağladım ve Oleg'in deliğine dikkatlice dokundum. Anüsünün rozeti sarsılarak kasıldı. Penisinin okşamalarını arttırdım, böylece Oleg'e kıçını idare etmekten dikkatini dağıtma fırsatı verdim. Dikkatli hareketlerle prostatına masaj yapmaya başladım. Oleg nefes almaya çalıştı. Tekrar erken boşalmasını önlemek için sikini yalnız bıraktım ve karnını öpmeye başladım. Oleg, prostatına parmaklarımla her dokunduğumda ürperiyordu. En önemli şeyin zamanı gelmişti.
Oleg'in cesedini rafın kenarına çektim. Penis ve anüsten gelen çifte zevkten hiçbir şey fark etmedi. Kıçını rafın kenarına hizalayarak bacaklarını açtım ve omuzlarıma yerleştirdim. Onun deliği ile şişmiş ve parlak penisim arasında istilamı engelleyecek hiçbir şey yoktu. Arzudan kıpkırmızı başımı anüsüne yasladım.
(Şimdi sevgili Olezhka, kazanan olarak üstünlüğüne güvenmeden, yenilgiye uğramış, istilaya açık, cinsel organının büyüklüğüne dair şüpheleri bir kenara bırakarak gireceğin uzun cinsel yolculuğun başlayacak. Zevk organın bu savunmasız gül olacak, dokunuşlardan titriyor. Belki hayatında kadın olmayacak ama kocaman yaraklı erkeklerden oluşan sonsuz bir sıra olacak).
Vücudumu ileri doğru itiyorum. Penisin başı anüsün küçük deliğini uzatır. Oleg'in aklı başına gelir. Yüzündeki korkuyu görüyorum. Organlarımızın büyüklük farkını takdir ediyor ve benden uzaklaşmaya çalışıyor. Ben ise tam tersine onu kalçalarından kendime doğru çekiyorum. Oleg'in anüsü aniden kafasını içeri sokar ve hemen penisin başının kenarını tekrar sıkıca sıkar.
"Evet," Oleg beni ondan uzaklaştırmaya çalışıyor.
"İşte bu, Olezhka, işte bu! Artık acımayacak. Şimdi sadece iyi olacak."
Başımın ucunda başka bir bekaret kaldı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post