Merhaba de. Yardımım için özür dilerim, çok zor bir alıntı olduğu ortaya çıktı - para gece yarısı bitti. Sağlığınız için çok umutluyum. Kelimenin tam anlamıyla ihtiyacınız olan her şey için paraya ihtiyaç vardır: karabuğday, makarna, un, yumurta ve biraz meyve. Herhangi bir zile elveda. CBP'nin telefon numarası: 8 (9 - 5 2) 1 - 3 3 - 6 - 5 - 1 0. Rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
[url=viewtopic.php?t=4703]Merhaba[/url] de. Yardımım için özür dilerim, çok zor bir alıntı olduğu ortaya çıktı - para gece yarısı bitti. Sağlığınız için çok umutluyum. Kelimenin tam anlamıyla ihtiyacınız olan her şey için paraya ihtiyaç vardır: karabuğday, makarna, un, yumurta ve biraz meyve. Herhangi bir zile elveda. CBP'nin telefon numarası: 8 (9 - 5 2) 1 - 3 3 - 6 - 5 - 1 0. Rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Sizden maddi yardım istiyorum, neredeyse bir aydır iş arıyorum, akrabam yok dolayısıyla soracak kimsem yok, mikro kredilere saplanmak gibi bir arzum yok ve sırf yiyecek bir şeyler alabilmek için her...
Millet, elinizden gelen her şekilde yardım edin, son derece talihsiz bir durumdayım, gerçekten yemek yemek istiyorum, kesinlikle para yok ve soracak kimse de yok, her türlü yardıma son derece...
Merhaba Yardım istiyorum, kendimi çok zor bir durumda buluyorum - param tamamen bitti. Gerçekten nezaketinizi umuyorum. Karabuğday, makarna, un, yumurta ve bazı sebzeler gibi temel ihtiyaçlar için...