Harika bir tanıdık nasıl mahvedilir?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Harika bir tanıdık nasıl mahvedilir?

Post by Anonymous »

Herkese merhaba))

Daha ziyade ne yapılmaması gerektiğine dair deneyimlerimi paylaşmak için yazıyorum. Birkaç gündür çok üzgünüm çünkü aptalın tekiyim)

Kısa bir süre önce kusurlu bir RSP'den bir yıllık bir ilişkiden sonra ayrıldım. Birbirimizi bırakmak zordu ama şükürler olsun ki hayatımdaki bu gericilik sona erdi.

Ayrıca benimle ilişki kurmaya çalışan SO da var ama kalbim onunla değil.

Ve son zamanlarda, flört bölümünde OZhP yazdığımı fark ettim, profile göre o 32 yaşında (eğer varsa ben de 32 yaşındayım).

Şaşırtıcı derecede güzel, ona 6 puan veririm, ayrıca uzun ve ince, genel olarak ondan hoşlanıyorum.

Yani, son aylarda eski GDP'mle ve ayrıca SO ile çok fazla seks yaptığımdan, arkadaşlık sitesinde gelen mesaja pek dikkat etmedim ama bir hafta sonra yanıt verdim.

İletişim çok hızlı ve kolay bir şekilde başladı. İletişimi sepete aktardık ve her şey harikaydı. Yazıyor, fotoğraf paylaşıyor, sorular soruyor. Kısaca faiz %110’dur.

Hafta sonu bir randevumuz var, eski sevgilimle son görüşmeyi yapıyoruz ve sabah mutlu bir şekilde randevuya çıkıyoruz.

Onu almaya gittim ve onu fotoğraftaki kadar çekici buldum. İletişim kolay ve rahattır. 

Esprilerime çok ama çok kıkırdadığını, saçlarımı çekiştirdiğini, gözlerime, dudaklarıma baktığını, büyük bir heyecanla dinlediğini görüyorum. 5-6 saat boyunca yerel turistik mekanların etrafında dolaştık, aptalca zaman uçup gitti. 

Kendisi de birkaç kez saatine baktı ve saatlerin nasıl dakikalar gibi geçtiğini merak etti; eve gitmek için acelesi yoktu. Zamanının ne kadar olduğunu sorduğumda acelesi olmadığını ve keyifle yürüdüğünü söyledi.

Konuşma sırasında eski sevgilimden bahsettim, eski sevgilimin ne kadar kusurlu olduğunu anlattım (Bunu yapmanın yanlış olduğunu biliyorum ama ben bir aptalım ve yöntemlerim anlaşılmaz)

Başka bir güzel yerde yürüyüş yaptıktan sonra biraz daha çay içtik; hiç acelesi olmadığı ve çok ilgi duyduğu belliydi.

Öncelikle kendisinin 35 yaşında olduğunu ve ankette belirtilen yaşın yanlış olduğunu itiraf etti.

Beni ilgilendiren o yaşta evli olmaması ve hiç çocuğu olmamasıydı. Şaşırtıcı bir şekilde 32 yaşında da durum aynı.

3 kez ciddi, uzun süreli bir ilişki yaşadığını ve yakın zamanda SZ'ye kaydolduğunu söyledi.

Randevunun sonunda ona veda ettim, bağımsız olarak onu yanağından veya dudaklarından öpmek için uzandığını gördüm ve onu alıp emdim. Hiç umursamadığı açıktı.

Daha sonra akşam yazışmalar yapıldı, yürüyüşten fotoğraflar gönderildi ve her ikisinin de birbirlerinden hoşlandığı yönünde övgü dolu yorumlar yapıldı.

Sonunda fotoğraflardan birini, fotoğrafta bulunduğum Instagram'da yayınlamanın mümkün olup olmadığını soruyor.

Eski sevgiliyi kızdırmak, “4 yıl sonra randevuya çıktım” demek.

Ona prensipte buna karşı olmadığımı, ancak genel olarak bunun vitrin süslemesi olduğunu ve eski sevgilisine göstermek istiyorsa onunla hala açık bir gestalttı olduğunu söyledim.

Dinledi ve bunun sadece vitrin süslemesi olduğunu ve bu şekilde rahatsız etmenin bir anlamı olmadığını kabul etti...

Kendi adıma, konu eski bir ilişkiyle ilgili hikayeyi anlatmaya geldiğinde yanıldığımı itiraf ediyorum. Doğru, ben öyle düşünmememe ve bu konuda hiçbir şey söylemememe rağmen beni orada aldattıklarına ikna etmeye çalıştı. Ama konuşmalarında birçok kez eski sevgilisinden bahsetti, bazı yaşam durumlarını anlattı...

Randevunun ertesi günü sabah kendi başıma iletişime geçtim. “Black Eyes” şarkısından bir alıntı yayınladım. Günaydın, nasıl uyudun, falan filan yazıyorum.

Ondan +++++

Sonra yakın zamanda getcontact'ta bir ödül verdiğimi ve bunun kapatılması gerektiğini hatırlıyorum. Kişinin numarasını bir kez yumruklamak gerekiyordu ve abonelik artık geçerli olmayacaktı. Aboneliği nasıl devre dışı bırakacağımı ararken, bir nedenden dolayı onun numarasını aradım ve elbette birkaç düzine "ONUN ADI tanıdık", "Onun adı badu" vb. yazdığını gördüm. 

Girişlerden biri dikkat çekti çünkü birisinin telefon rehberinde de bir tarihle ilgili kısaca bu vardı.. Ve görünüşe göre bu herifin içinde eski sevgilim de vardı, görünüşe göre aynı kişiyle farklı zamanlarda randevuya çıkmışlardı...

Sonra benden saçmalıklar başlıyor.

Ona ekran görüntülerini gönderiyorum ve bunun harika olduğunu, kendisinin ve eski sevgilisinin bir zamanlar aynı kişiyle randevuya çıktığını, tüm dünyanın büyük bir yatak olduğunu yazıyorum.

O böyle mi??? Peki ne? Numaram 15 yaşında ve kime, nasıl kayıt olabileceğim bilinmiyor.

Ve iki gündür eski sevgilim hakkında gevezelik ettiğimi söyleyerek saldırmaya başlıyor. Ben de onun aslında eski sevgilisine kızmak için bazı fotoğraflar paylaşmak istediğini söylüyorum. 

Diyor ki: ama fikrimi değiştirdim.

Ama sen iki gündür onun hakkında konuşuyorsun, o da seni sıradan bir hayran olarak algıladı ve seni am mağdurları arasında tuttu.

Bu da doğal olarak beni rahatsız ediyor ve varsayımlarının yanlış olduğunu, eski eşimin 4 aydır bana geri dönmem için her şekilde yalvardığını söylüyorum. 

Ve bazı nedenlerden dolayı (bunun inanılmaz bir başarısızlık olduğunu biliyorum...) Ona eski sevgilimle olan son iletişimimizin ekran görüntüsünü gönderiyorum, burada benim en iyisi olduğumu, her zaman bekleyeceğini ve diğer sümüklü saçmalıkları yazıyor...

Randevudaki kız tamamen kırgın. Benim sadece eski sevgilimin sevgilisi olduğumu yazıyor. Kişisel yazışmalarımı bir yabancıya sızdırdığımı.

Orada gizli bir bilgi olmadığını söylüyorum ama kim günahsız değildir ve belki de bu benim açımdan aşırıya kaçıyor.

Ancak eğer benim bir teknenin peşinden koşan bir aptal olduğumu iddia ediyorsa (eski sevgilim gibi), o zaman bana karşı bu kadar kasıtlı olarak garip bir tavırla benimle iletişim kurmasının bir anlamı yok.

Aynı zamanda kişisel yazışmaları çöpe atmanın iğrenç olduğunu ve gelecekte benim de onunla aynısını yapma ihtimalim olduğunu yazıyor.

Ve aynı zamanda birbirimize iletişim kurmayı bırakmamız gerektiğini yazıyoruz. Onun ve kendim için sepetteki sohbeti silip ortadan kayboluyorum.

Biraz sonra beni acil servise koyduğu arabada WhatsApp'ıma dokunmadığını fark ettim.

Ve şimdi testislerim kasılıyor, kafamda küçümseme var, çünkü kişisel yazışmaları bırakmak gerçekten iğrenç bir fikir... 

SO-shka'ya olan ilgi tamamen kaybolur, düşünceleri yalnızca dolgun dudakları ve uzun bacakları hakkındadır.

Aslına bakılırsa, sizin varsayımlarınız... Harika bir buluşmadan ve birlikteliğimden sonra hâlâ iletişime geçme şansı var mı? Tahminime göre 100 üzerinden %10..

Bunu seksten sonra yapsaydım, şansın çok daha yüksek olacağını düşünüyorum... ama bu muhtemelen sadece boş umutlar.

Gerçekten vuruşlarınızı dört gözle bekliyorum, ala "sen bir aptalsın", o "işe yaramaz bir aptal", çünkü ilk günden beri yalan söylüyor ve hatta forumdan ne istiyorsun))
 Ama yüzdüm... çok ısırıldım...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post