Seks yapmayı seviyorum. Zaten 47 yaşındayım. Bazen bana öyle geliyor ki, görünüşüyle \u200b\u200bbeni çeken ve güzel kokan herhangi biriyle bunu yapmaya hazırım. Ben çekici bir adamım; uzun boylu, atletik, kaslı ve iyi bir vücuda sahip. Kızlar her zaman benimle ilgilenirdi ve herkesi yakınlaşmaya kolayca ikna edebilirdim.
Kızlardan hoşlanırdım ve her zaman arzularımı tatmin edecek bir partner bulurdum. Ertesi sabah yeniden yeni maceralara hazır olacağımdan emindim. Baktığım anda önüme düştüler.
Büyük bir sikim var ve bundan gurur duyuyorum. Birçok kadın için ideal partnerdim. Zaten tecrübesi olanlar bile altımda inledi. Peki ya bekaretini elinden aldığım genç kızlar? Kesiliyormuş gibi bağırıp çağırıyorlardı, ben de elimle ağızlarını kapatıp işime devam ettim.
Ama bu sefer ne oldu, anlamıyorum. Eski arkadaşımla bir kafedeydim. Evli ama benimle tanışıp flört etmeyi reddetmedi. İstediğim ama yatağa giremediğim tek kız bu. Bugün güzel bir akşam geçirdik, ancak o You need to register to see the link. Medvedkovo'ya gitti, ben de Tsaritsyno'ya tek başıma gitmek zorunda kaldım.
Taksiyi şurada bırakarak You need to register to see the link. benim bölgemde bir içki içmek için bara gitmeye karar verdim. Eve yalnız gidecek olmam ve yarın sabah moralimin bozuk olması çok yazıktı. Bu da işteyken pek iyi bir ruh halinde olmayacağım anlamına geliyor - katı bir patronum, özellikle de sperm durgunluğu yaşadığımda.
Barda, benim gibi zaten oldukça sarhoş olan yaklaşık 25 yaşında bir adam yanıma oturdu. Konuşmaya başladık. Geceyi birlikte geçirmeyi umduğu kızın da onu terk ettiği ortaya çıktı. Geç oldu, bar kapanıyordu ve bir nedenden dolayı adamı bir şişe bira eşliğinde sohbete devam etmesi için evime davet ettim.
Benim evime geldiğimizde mutfağa gittik. Masaya bira ve atıştırmalıklar koydum. Sohbetimize devam ettik. Bana ne oldu bilmiyorum ama ona sadece muhatap olarak değil, istediğim bir nesne olarak bakmaya başladım. Benim boylarımdaydı ama inceydi, dolgun bir poposu vardı, kirli sakalı yoktu ve uzun saçları vardı. Onu bir kadın elbisesi içinde kolayca hayal edebilirdik ve çok az kişi onun bir erkek olduğunu anlayabilirdi. Hareketinde ve konuşmasında bile kadınsı bir şeyler vardı.
Sarhoştu ve bana sarılarak ilk gelen o oldu, ben de aynı şekilde karşılık verdim. Onu kendime bastırdım, dudaklarından, boynundan, yanaklarından öptüm, dudaklarını ve dilini emdim. Bana açıklanamaz bir şeyler oluyordu ama sarhoştum ve komplekslerden arınmıştım.
Odaya taşındık. Adamı soymaya başladım ve o da direnmeden tam tersine bana yardım etmeye başladı. Ve işte buradayız, ikimiz de külotlarımızla... Yatakta yatıyoruz, öpüşüyoruz... Adamın kalçasından yakalayıp kıçını yoğurdum. Başımı okşuyor... Sonra külotuma uzanıyor, penisime dokunuyor, taşaklarımı okşuyor... Vücudumuzun son paçavralarından da kurtuluyoruz, o da eğiliyor, kasıklarıma bastırıyor ve... Penisimi dudaklarıyla okşuyor. Çok mutluyum! Ve çoktan copumu ağzına çekmeye başladı. Sikim oldukça büyük, 23 cm ve kalın, bu yüzden çoğunlukla ejderhamın kafasını emiyor! Bir noktada onu sırt üstü çevirip üstüne uzanıyorum ve vücudumla onu yatağa bastırıyorum. Üyelerimiz heyecanlı, birbirlerine yaslanmış, şaşırtıcı derecede küçük... Onu dudaklarından öpmeye devam ediyorum, dizlerimle bacaklarını itiyorum ve... Penisim kıçına dayanıyor.
Fakat bu anda çocuk aniden beni durduruyor, kendini toparlaması gerektiğini söylüyor ve tuvalete gidiyor. Ve tuvaletteki suyun sesini ve duştaki suyun sesini duyuyorum... Kısa süre sonra taze, biraz daha deniz karası olan adam benimle yatakta yattı. Bu sırada komodinden anal seks için kayganlaştırıcıyı çıkarmıştım...
Çocuk sırtüstü uzandı, bacaklarının arasına diz çöktüm, onları kaldırdım, adamın beline bir yastık koydum, bacaklarını omuzlarının üzerine attım ve deliklerini cömertçe yağladım. Parmağım serbestçe çocuğun kıçına girdi, bunun çocuğun ilk seferi olmadığı açıktı... Ve penisimin başını kıçıma sokmaya başladım, çocuğun kendisi organımı alıp deliğine yönlendirdi. Çocuğu ezdim, başım onun sfinkterine yaslandı. Ve içeriye girmeye başladım. Çocuk biraz seğirdi, acıyla çığlık attı ve yüzü çarpıktı, çığlık atmamak için dudağını ısırdı. Ve sonra penisimin başı onun rahmine daldı! Çocuk acele etmemem gerektiğini ima ederek beni eliyle biraz geri çekti ve kıçı penis büyüklüğüme biraz alışınca daha derine inmeye başladım... Çocuk inledi, kıvrandı, altımdan kaçmaya çalıştı. Ama seksi durdurmaya çalışan ilk kişi o değil ve ben gelene kadar tek bir kız bile kalmadı. Ve o bir kız değil de bir erkek olmasına rağmen ben hâlâ ondan çok daha güçlüyüm ve kafamın bozulmasına izin vermeyeceğim!!!
Ve onu becermeye başladım! Çocuk altımda inledi ve ciyakladı, gözlerinden yaşlar aktı ve küçük penisi tamamen gevşeyip küçüldü. Ama bir süre sonra deliği gelişti, çocuk zevk almaya başladı, penisi başını kaldırdı ve ucunda bir damla parıldadı... Sürtünmelerim hızlanmaya başladı, orgazmın yaklaştığını hissettim. Adamın inlemeleri ve ciyaklamaları beni heyecanlandırıyordu ve salıverilmeye yaklaşıyordum. Benim arzum bu adamı bir kız gibi döllemekti!
Bir erkekle ilk seks ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version