Merhaba ve bu gönderiyi gören herkese hoş geldiniz. Foruma yeni katıldım ve pek aktif olmadığını görüyorum. Ancak bu forumlarda oynamayı denemek isterim. Bu tür forumlardaki insanlar her zaman daha açıktır, çünkü aslında... Mmm... Bir tür anonimlik var mı?))) Burada fantastik bir ortamda bir hikaye yapmak isterdim ama kendi karakterlerinizi önermeniz gerekiyor.
Ve evet. Pasif tarafta olmanız gerekiyor. Evet, erkeği veya kızı pasif hale getirmelisiniz. Yaş önemli değil, ancak tercihen 50 yaşından büyük olmamalıdır))).
Birisi hala karakterlerini sunuyorsa, o zaman onlara odaklanacağız ve hikayelerini canlandıracağız. Not: bu yazıdan sonra cevap vermezsem ama bu konuya olan ilgimi kaybettim
[url=viewtopic.php?t=4703]Merhaba[/url] ve bu gönderiyi gören herkese hoş geldiniz. Foruma yeni katıldım ve pek aktif olmadığını görüyorum. Ancak bu forumlarda oynamayı denemek isterim. Bu tür forumlardaki insanlar her zaman daha açıktır, çünkü aslında... Mmm... Bir tür anonimlik var mı?))) Burada fantastik bir ortamda bir hikaye yapmak isterdim ama kendi karakterlerinizi önermeniz gerekiyor. Ve evet. Pasif tarafta olmanız gerekiyor. Evet, erkeği veya kızı pasif hale getirmelisiniz. Yaş önemli değil, ancak tercihen 50 yaşından büyük olmamalıdır))). Birisi hala karakterlerini sunuyorsa, o zaman onlara odaklanacağız ve hikayelerini canlandıracağız. Not: bu yazıdan sonra cevap vermezsem ama bu konuya olan ilgimi kaybettim
Başlayacağım: Soru: Seks mi yapıyorsun? Cevap: Kızımı düzenli olarak sikiyorum. Soru: Grup seks yapıyor musunuz? Evet kızım, babam, annem, eniştem, eniştem ve torunum ve ben her dolunayda seks...
Önünüzdeki ekranda bir kız var. Mastürbasyon yapmak ve tüm deliklere dildo ve şişe sokmak gibi çok açık şeyler yapmayacak. Ama çıplak olarak biraz eğlenmenin bir sakıncası olmaz. Ondan ne yapmasını...