Herkese merhaba.
Dolgu için You need to register to see the link.. Anladığım kadarıyla biseksüelim. Sadece heyecanlandığımda erkeklere ilgi duyuyorum ama heyecanlandıkça bu arzum daha da artıyor. Kadın gibi hissetmek istiyorum. İşte aynı soru: Yoldan geçen 50 yaşındaki "zaten seks yapan" bir adamla ilk kez seks yapmayı denemeli miyim? Ve genel olarak bu duyguları, bir erkekle birlikte olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatın
Tavsiye istiyorum
Herkese merhaba. Dolgu için [url=https://talk.mysex.win/viewtopic.php?t=9113]soru[/url]. Anladığım kadarıyla biseksüelim. Sadece heyecanlandığımda erkeklere ilgi duyuyorum ama heyecanlandıkça bu arzum daha da artıyor. Kadın gibi hissetmek istiyorum. İşte aynı soru: Yoldan geçen 50 yaşındaki "zaten [url=viewtopic.php?t=5340]seks[/url] yapan" bir adamla ilk kez [url=viewtopic.php?t=5340]seks[/url] yapmayı denemeli miyim? Ve genel olarak bu duyguları, bir erkekle birlikte olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatın Tavsiye istiyorum
Genel olarak, durum aşağıdaki gibidir, bir kızla anal seks denemeye başlarız. Üyeyi ilk kez denediler, işe yaramadı. Şimdi kıçına bir parmak yerleştiriyorum, kız da bir üye istiyor, ama dahil değil....