Geleceğe yönelik tavsiyeler, geçmişin analizikadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Geleceğe yönelik tavsiyeler, geçmişin analizi

Post by Anonymous »

Herkese merhaba.
    Yaklaşık bir hafta önce yakın arkadaşımın çalıştığı yerin yanındaki bir mağazada OGP ile tanıştım, onu birkaç ay önce bana göstermişti ama artık işe gitmediği ve herhangi bir gün ayrılmak zorunda olduğu için onunla tanışmam mümkün olmamıştı. Bana sadece bir fotoğraf gösterdi, kızı beğendim ve bu fikri o gelene kadar erteledim.

Önsözü bitirdik, gelelim asıl konuya...

Tanıdıkları:

Başlangıçta hangi bahaneyle geleceğime dair bir fikrim yoktu ama günde onlarcası olan sıradan bir alıcı olarak içeri girmek istemediğimi kesin olarak anladım...
Fikir kendiliğinden doğdu, daha önce bahsettiğim arkadaşımın vardiyalarının buluştuğu ve onunkinin çakışmadığı gün... Arkadaşın mücbir sebep olayı vardı ve onun gözünde bu tamamen tesadüf olmalıydı.
   2 kahve alıp tanışmaya gittim. Kapıyı açtıktan sonra onu selamladı, tezgahın arkasına gitti, arkadaşının vardiyalarını karıştırdığı gerçeğiyle ilgili bir şeyler söyledi ve şimdi ben oradaydım, iki fincan kahve ve onun arkadaşlığa ihtiyacı vardı, ikincisini ona uzattı.
Ve gidiyoruz...
Her şey yolunda gidiyordu, sohbet kolaydı, rahattı, şaka yapıyordum - güldü...
Bu süreçte ona birkaç iltifat ettim, elimi uzattım, ilk film. Biraz daha sohbet ettik ve ayrılmaya hazırlandım...
Ondan hoşlandığımı, tekrar görüşmek istediğimi söyledim, numarayı aldım ve ondan ayrıldım.

İlk aramadan önce, tanıştığı gün ve iki günde bir bir arkadaşına benden bahsettiği gün...
Tanıştığımız gün ilk kez tesadüften şüphe etti... yoldaş meşguliyetiyle karşılık verdi ve kız da buna inanmış görünüyordu.

Bir gün sonra arkadaşım bana cevap yazarak ne zaman vardiyası olduğunu sordu ve o da benden tekrar bahsederek bu aralar çalıştığımı söyledi, böylece arkadaşının eksiği kalmasın ve sözde "Lena" ile mesaiye kalmasın.

Bunu nasıl yorumlayacağımı tam olarak anlamadım ama kafasına bir şeyin takıldığını anladım.

Arama:

Tanıştığımızdan sonraki 4. günün akşamı onu aradım, o günle ilgili birkaç kelime, hafta sonumuzu çakışıp çakışmadığını öğrenmek için aradığımı söyledim, oldu, şehir dışına çıkıp yerel bir doğa koruma alanına gitmeyi planladığımı, yürüyüşe çıkmayı planladığımı ve onu da benimle davet etmek istediğimi söyledim...
Ondan bu fikrin harika olduğunu duydum, o da bu fikri destekliyor.
Bir gün, saat belirliyorum ve bir gün önce arayacağımı söylüyorum...
Daha sonra, randevudan önceki akşam onu ararım, koordine ederim, adresi, perdeyi gönderirim.

Tarih:

Buluşuyoruz, hafifçe sarılıyoruz, yolda kahve içmeye gidiyoruz ve yola çıkıyoruz...
Yolculuk yaklaşık yarım saat sürdü, tüm bu konuşmamız boyunca, kendisi hakkında bir şeyler söyleme şeklinin yarısından biraz fazlası, bir yerde bir diyalog vardı, bir yerde bir monoloğum vardı, iyi görünüyordu...
Ayrıca ceketin çıkarılması ve benzeri işlemlerle kolay bir film...
         Rezerve pek gitmiyorduk; Oraya varmadan neredeyse önce tanıdık bir at yetiştiricisi vardı, onunla önceden temasa geçtim ve bizim için 2 at hazırlamasını istedim.
Monologundan o kadar etkilenmişti ki, sakince yoldan döndüm, tarlanın karşısındaki çiftliğe doğru sürdüm ve ancak bitirdiğinde dönüp sordum... - Hiçbir şey seni rahatsız etmiyor mu?)
Ufukta zaten koşumlanmış 2 at vardı...
Ata binmeyi bilmiyordu, bu yüzden film tekrar devreye girdi... Onu atına götürdüm, tanıştırdım, kısaca ona atı gezdirdim, bağladım, benimkine tırmandım ve yola çıktık...
Kız çok endişeliydi, mutluydu ama heyecanı da hissediliyordu...
Yaklaşık 10 dakika üzerlerinde yürüdük, ardından uzun süredir bunu bekleyen atlar dörtnala koşmaya başladı)
Ben bile bunu beklemiyordum ama çok şükür her şey yolunda gitti, herkes hayatta ve iyi durumda, herhangi bir olay yaşanmadı)
   Yürüyüş oldukça iyi geçti, atlar periyodik olarak bize ışık tutuyordu, ancak bu açıkça tüm yol boyunca sakince yürüdüğümüzden daha heyecan vericiydi. 
Pitoresk dağ manzarası, harika hava, ama çok yorgun olan tepelerde yaklaşık 2 saat yürüdük...
    Neredeyse hiç konuşma olmadı, bir yerde şaka yaptım ve buna iyi bir tepki aldım, genel olarak her şey benim için aynı derecede harika gitti.

Daha sonra rezerve gittik...
Biz geldiğimizde hava çoktan kararmaya başlamıştı... Yol boyunca yürüdük, sadece yürüdük, sadece konuştuk...
Bunlar çoğunlukla çocukluktan, bazıları da yakın zamanlardan kalma hikayelerdi ama ciddi bir şey değildi.
    Kinestetik seviye oldukça yüksekti, el ele tutuşuyorduk, onun eli benimkiyle birlikte cebimdeydi yani... Yolda 0 direnç vardı.

Daha sonra biraz ısınmak ve çay içmek için aynı bölgedeki bir kafede durduk...
Zaten kafede, kanepede yan yana oturduk, yine saçma sapan konuştuk, yine şakalaştık, bir yerde onunla dalga geçtik, bir yerde ona iltifat ettik.
Omzuma uzandı, periyodik olarak ellerimi çekti, karnıma dokundu vb.

Temiz hava ve atlar bizi çok yormuştu, biz de rezerv alanından çıkmak için son otobüslerden birine yetişmeye çalışırken yorgun bir şekilde kafeden ayrıldık.
Otobüse bindik, üşüdü, düğmeleri açık ceketimi tekrar yanına ittim, kollarıyla bindi ve öyle gittik.
Elim başını omzumda tutuyor ve saçlarını okşuyor, periyodik olarak kulaklarını okşuyor.
Yolculuk yaklaşık 15-20 dakika sürüyor, otobüsün içinde beklemekle birlikte, artık neredeyse hiç konuşmuyoruz, sadece ara sıra cümleler halinde...
Bir noktada kızın uyuyakaldığını fark ettim ve yolculuğum zaten tam bir sessizlik içindeydi, aynı zamanda düşüncelerimle onun saçlarıyla oynuyordum.

Rezervin çıkışına ulaştık. Sonra şehre dönüş gezisi, daha fazla sohbet, ama farklı bir hızda...
Atların kokusunu güçlü bir şekilde hissettik, bunu birlikte hissettik (böyle bir günün ardından sadece duygusal olarak değil, aynı zamanda bu anıyı bir tür provokatör haline getirmek için benden bir tür bahsetmenin kötü olmayacağına karar verdim) parfümümü ona sıkmayı önerdim. Onların yaptığı da buydu.
  At etine çok maruz kaldığı için toplu taşıma araçlarında kendini garip hissetmesini istemediğimi, ancak eve gitmesine gerek olmadığını, o gün akrabasının BD hastası olduğunu ve oraya gitmesi gerektiğini söyleyerek onu eve götürmeyi teklif ettim...
Onun işini bitirmeyi kabul ettim...   
       Geldiğimizde birbirimize bu gün için teşekkür ettik, ben ona baktım, o bana baktı... ve benden ne beklediğini tam olarak anladım.
Bunu hiç planlamamıştım ama kendisi burnumu burnuma sürtmeye başladığında, görünüşe göre bu günü onunla geçirdikten sonra bunun gerçekleştiğini anladım.
        İlk başta basit bir şekilde öpüştük, sonra uzaklaştık, öpücükler daha da sıcaklaştı, ısırmaya başladı, benimle oynadı, onu zorla tuttum, tahrik olmuş gibiydi ve bu beni ateşledi, içimde bir hayvan uyandı, onu anladım, neyi sevdiğini anladım ve sonunda her şey onun kulaklarında bitti, bana izin verdi, karşılık verdi, ondan sadece şakacı bir direnç vardı, bende tepki nefesinde kendinden emin bir atılganlık büyüyordu ve birkaç kontrol edilemeyen inleme ondan ayrılmamı istemedi, ben de istemedim ama durum onun açısından bunu gerektiriyordu.
Sonunda, benim onun için gizemli olduğumu söyledi (kelimenin tam anlamıyla hatırlamıyorum, ama demek istediği buydu), WA'da bir avatarım yok, sadece bir fotoğraf, ona hiçbir şey yazmadığım ya da buna benzer bir şey... Ben de omuz silktim.
         Onu tekrar geri götürdüm, o da ona bu gün için tekrar teşekkür etti, hafif bir öpücük ve elveda.
         Eve geldiğimde atın üzerinden yıkanmaya gittim ve dışarı çıktığımda ondan gelen bir mesaj gördüm.
Benim için her şey yolunda mı, oraya varabildim mi.... ve onun için sıradan bir gün değildi.
Ona iyi geceler diledim ve perde de buydu.

Sonuç:
      Son parça için biraz kendimi suçladım, kafam karıştı, ama sanırım ah, kız eğleniyor gibi görünüyordu, belki tam tersi onun lehine olur.
    İlk buluşmanın üzerinden 2 gün geçti, hafta sonuna doğru onu ikinci bir toplantı için aramayı planlıyorum, bu sefer daha sakin... işten sonra onu al, biraz yemek ye, şarap içip konuş.
Ama dürüst olmak gerekirse, olanlardan sonra nasıl davranacağımı anlamıyorum, meğerse onu bir insan olarak tanımıyormuşum ama onu bir hayvan gibi içine çekmişim...
Bu FTA'yı, uzun vadede, seksten sonra potansiyel bir LTR olarak görüyorum.
    Arkadaşlar, ikinci toplantıda hangi pozisyonun alınacağı ve genel olarak hangi yöne gidileceği konusunda tavsiye istiyorum...
 Şahsen benim için, kıza, cevabına, tepkilerine bakılırsa, tanıştığımızda bile kaçmış gibi göründüğünü ve randevunun onun işini bitirdiğini anlıyorum... yani, yoksa ben bir aptalım.

Bu durumla ilgili görüş ve tavsiyeleriniz için minnettar olurum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Durumun analizi
    by Guest » » in kadınların baştan çıkarılması
    0 Replies
    37 Views
    Last post by Guest
  • Geçmişin Anılması