You need to register to see the link.
Bir erkeğin yönelimini tanımama yardımcı olun. Geçenlerde işyerinde tanıştık, 2 ay birlikte çalıştık, haftada 7 gün, günde 15 saat birlikteydik, ilk başta iletişim çalışıyordu ama yavaş yavaş başladı... LGBT konusuyla ilgili aralıksız şakalar, göz kırpmalar, bir eyleme şükran olarak havadan öpücükler, sonra güya rastgele dokunuşlar başladı, bakışlarını sürekli kendime, bazen göz göze, ta ki biri pes edene kadar yakalamaya başladım. Sonra güya şaka olsun diye arkaya doğru yaklaşmaya başladılar. Boş zamanlarımızda onunla birlikte “Utanmaz”, “Elit” gibi birkaç dizi izledik, LGBT temalı sahneleri yorumsuz izledim (aldırmadım). Kendisinin kesinlikle bir ilişkisi yok, bir zamanlar öyleydi ama ayrıntılara girmedi, yalnızca "onu becermek isteyen bir arkadaşıyla" iletişim halindeydi.
Telefon görüşmeleri sırasında birkaç kez bana şaka yollu(?) "sevgilim" diye hitap etti. Şimdi birkaç aydır farklı yerlerde çalışıyoruz ama Tg ile iletişim kuruyoruz.
Sorun şu: Onsuz yaşayamam
bunca zamandır o kafamın içindeydi 7/24, onun hakkında ne düşünürsem düşüneyim bir gün bile olmadı. Bazen yazışmalarda onu özlediğini yazıyor. Ben de biseksüelim ama şimdi onunla birlikte olmak için her şeyi verirdim, kafamda bir tür delilik var
Ne yapmalı yap? Ne yapalım? Onunla bu konu hakkında doğrudan konuşmaya cesaret edemeyeceğim, cesaretim yok ve baharda onunla bir daha çalışmayacağım bile.
Aşık olmak... Bu benim başıma geliyor ama genellikle 1-1,5 ay sürüyor ve bana o kadar güçlü çarpmıyor, şimdi gerçekten çok zor.
Tavsiye konusunda bana yardımcı olun, kafamda sadece soldaki hesaptan seçenek var ama beni korkutmamak için nasıl diyalog kuracağımı bilmiyorum
Adamımın cinsel tercihini belirlememe yardım et ⇐ Eşcinsel Forumu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version