Mikhail'le ilk seksimseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Mikhail'le ilk seksim

Post by Anonymous »

Uzun zamandır bir erkekle denemek istiyordum ama içimdeki korkular ve güvensizlikler ilk adımı atmamı engelledi.
. Yakışıklıyım, zayıfım, gençliğimde spor yaptım ve pazılarım var. 17-20 yaşlarımda erkekler bazen benimle flört ediyordu ama ben daha fazlasını yapmaya cesaret edemedim. Çekingenliğimden dolayı ipuçlarını anlamıyormuş gibi davrandım ve oradan ayrıldım. Daha sonra pişman oldum.
. Şans beklenmedik bir şekilde yüzüme gülümsedi. Zaten neredeyse 30 yaşındaydım. Başarısız bir evliliğim vardı arkamda. Ve o dönemde hiç seks yapmadım...
. İşyerinde kadın bir ekibimiz vardı ve sık sık meslektaşlarımızın evlerinde bir şeyler içip sohbet etmek için toplanırdık. İşyerinde kesinlikle yasaktı. Bayramları, doğum günlerini kutladık. Bazen kadınlar kocalarını tatile davet ediyorlardı. Orada çalışanlarımdan biri olan Mikhail'in kocasıyla tanıştım.
. Mikhail benden daha yaşlıydı. Kadınların toplantılarından hoşlanmadı ve başka bir odaya gitti. Ama bazen bir içki içmek için bize katılır ve sohbete devam ederdi. Pek fazla ortak noktamız olmasa da onunla konuşmayı seviyordum. Evet, bir erkek olarak bana karşı iyiydi. Uzun boylu, tombul, sarı saçlı ve düşünceli biriydi. Elbette benimle konuşmaktan mutluydu, çünkü kadınların bir araya gelip kocaları ve çocukları hakkında konuşmaları ona pek zevk vermiyordu. İçki içtik, başka bir odaya geçtik, birlikte içtik, konuştuk.
. Her şey dört yıl önce, 2022 yılbaşı arifesinde yaşandı. Tekrar toplandık. Mikhail de bizimle birlikteydi. Meslektaşlarım zaten çok fazla içmişti ve ben de Mikhail'e gidip özel olarak bir içki içmeye karar verdim. Bu adamdan hoşlandığımı ve onunla yakınlaşmak istediğimi anladım... .
Balkonda sigara içmeye davet ettim, balkon camlıydı. Balkonda hikayeler anlatmaya başladı, ben de ona sarılma isteğiyle baktım. Bunun uygunsuz olabileceğini anladım ama arzum beni ele geçirdi ve üstelik zaten sarhoştum. Ve ona sarılmak için cesaretimi topladım.
. İlk başta dikkat etmedi ama tekrar denediğimde ne yaptığımı sordu. Ondan hoşlandığımı söyledim ve sırtını, kalçasını okşamaya başladım. Uzaklaştı ve sigara içmeye devam etti. Ama bu bana karşı kaba bir şekilde yapılmadı. Tekrar yanına gittim ve pantolonunun içinden penisini okşamaya başladım. Yüzüme yumruk yiyeceğim düşüncesi aklıma geldi ama bunun olmayacağına dair umut vardı. Elimi çekti ve ne olduğunu sordu.
- “Bu hoşuna gitmedi mi?” diye sordum.
Bunun güzel olduğunu söyledi ama neden bu şekilde davrandığıma şaşırdı. Tekrar sikini okşamaya başladım ama direnmedi. Dürüst olmak gerekirse şok oldum.
. Pantolonunun içine uzandım ve aletini elime aldım. Biraz heyecanlıydı ve benimki zaten ayaktaydı. Bir elimle onu itip diğer elimle boynuna sarıldım. Onu öpmek istedim ve yanağından başladım, sonra boynuna ve dudaklarına geçerek saçlarını okşadım. Öpücüklerimi kabul etti ama içeri kimse girmesin diye kapıya baktı. Birisi girse hemen durabilirdik. Çok heyecanlıydı ve sık sık nefes alıyordu. Penisinin titrediğini hissettim ve kısa bir süre ona "eziyet ettim". İnledi ve zonkladığını hissettim. Elindeki sigara çoktan filtreye kadar yanmıştı. Aniden benden uzaklaştı, balkon kapısını açtı ve banyoya girdi.
. Bir süre balkonda durdum ve diğerlerinin yanına döndüm.
. İki hafta sonra, Yeni Yıl tatili sırasında beni kendisi aradı ve muhtemelen telefon numaramı You need to register to see the link. aldı ve beni Yeni Yıl için satın aldığı yeni büyük televizyonu kapatmaya yardım etmeye davet etti.
. Mutfakta masayı kurdu, içtik ve elini dizime koydu. Uzun zamandır denemek istediğini ancak arzularına inanmadığını söyledi. You need to register to see the link. birkaç günlüğüne kızını görmeye gitti.
. O kadar açgözlülük ve öfkeyle öpüşmeye başladık ki, aynı anda soyunduk... Önünde diz çöktüm, pantolonunun düğmelerini çözdüm ve güzel penisini çıkardım. Zaten benimkinden biraz daha büyük, muhtemelen 16 santimetre ama dolgun bir yerde duran bir kazığı vardı. Ve ilk defa ağzıma aldım..!
. Sonra yatak odasına gittik ve büyük evlilik yatağında beni bir kadın olarak ilk kez sikti! Karısı onunla gelene kadar üç günümüzü geçirdik. Henüz alışmama ve kıçımın çok ağrımasına rağmen ona teslim olmaktan memnundum. Bana karşı nazikti ve dikkatlice bana girdi! Daha sonra evimde sık sık buluşmaya başladık. Annemle yaşıyordum ve muhtemelen annemin beni neden ziyaret ettiğini tahmin etmişti.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post