Merhaba! Millet, kim yardım edebilirse yardım edin, kendimi son derece sinir bozucu bir durumda buldum, kendimi garip bir yerde buldum, kesinlikle hiç para yok, gerçekten yemek yemek istiyorum ama soracak kimsem yok, sevgi dolu yardımınız için son derece minnettar olurum. Acilen 800 rubleye ihtiyacım var. Lütfen SBP aracılığıyla telefon numarasıyla havale yapın: 8 - (9 5 2) - 1 3 3 - 6 5 - 1 0 Çok teşekkür ederim!
Merhaba! Millet, kim [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] edebilirse [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] edin, kendimi son derece sinir bozucu bir durumda buldum, kendimi garip bir yerde buldum, kesinlikle hiç para yok, gerçekten yemek yemek istiyorum ama soracak kimsem yok, sevgi dolu yardımınız için son derece minnettar olurum. Acilen 800 rubleye ihtiyacım var. Lütfen SBP aracılığıyla telefon numarasıyla havale yapın: 8 - (9 5 2) - 1 3 3 - 6 5 - 1 0 Çok teşekkür ederim!
Sizlerden ricam nazik insanlar, lütfen yiyecek sağlayın, her türlü bağıştan memnuniyet duyarım. Her şeyim olmadan, yiyeceksiz, işsiz, parasız kaldım. Yiyecek için herhangi bir kuruşa sevineceğim!...
Merhaba.
Bu umutsuzluk çığlığı ile buraya yazdığım için üzgünüm, ama nereye daha fazla yazacağımı bilmiyorum.
Son zamanlarda işimi kaybettim, şimdi yeni bir iş bulmak için, ama varoluş araçlarıyla...
Merhaba, 10. sınıftayım ve ders sırasında küçük, narin bir kafayı nasıl ağzıma alıp dudaklarımla okşadığımı düşünmeden edemiyorum. Ders veren bir öğretmenle bunu nasıl yapacağımı hayal edebiliyorum,...