Sanırım size daha önce bir adamın beni nasıl baştan çıkardığını ve vahşi bir kumsalda bu konuyla tanıştırdığını anlatmıştım. Şimdi gençliğimden başka bir hikayeyi paylaşmak istiyorum.
İlk partnerimle çıkmaya başladığımdan bu yana iki yıl geçti. Onunla olmayı seviyordum, beni okşaması hoşuma gidiyordu. Beni uzun süre öptü, meme uçlarımı ısırdı, karnımı ve taşaklarımı yaladı. Sonra ona oral seks yaptım, o da testislerimi yaladı ve dudaklarımı kıvırmak için bacaklarımı yukarı kaldırdı. Bu benim inlememe ve heyecanlanmama neden oldu. Farklı pozisyonlarda seks yaptık: şiddetliden nazike. İkimiz de terlemiştik, oda sperm kokusuyla dolmuştu. Cinsel inlemelerimiz duyuluyordu...
Bir gün Ermenistan'dan eski bir arkadaşım partnerimi ziyarete geldi. Birlikte askere gittiler ve 35 yıl boyunca flört ettiler.
O zamanlar yaklaşık 18 yaşındaydım ve size daha önce bahsettiğim partnerin aynısıydı. Ve sonra You need to register to see the link. 50 yaş üstü bir Ermeni olan arkadaşıyla buluşmayı teklif etti. Ben de kabul ettim ve o da beni evine davet etti. Masaya oturduk, ev yapımı Ermeni şarabı içtik, dolma yedik ve masada başka Ermeni tatlıları da vardı. Daha sonra üçlü seks yapmaya karar verdik. Ve Ermeni külotunu çıkarınca sikildiğimi fark ettim. Siki çok sağlıklı ve şişmandı. Beni ağzıma almam için zorladı ama kafalarından biri yerine oturdu ve ben de sopasını yalayıp salyayla ıslattım. Daha sonra beni köpek stiline soktu ve üzerime doğru itmeye başladı. Gözlerimden kıvılcımlar düştü, çok acıttı ve bunu çok iyi anladı, yavaş yavaş kıçımı genişletip yavaşça içeri girdi. Kurtulmaya çalıştım ama altından kaçmayayım diye beni tuttu ve kulağıma sabırlı olmamı fısıldadı. Ve böylece sopasını toplara doğru sürdü, önce yavaşça kıçımı çalıştırarak ileri hareketlere başladı ve sonra hızlanarak beni becermeye başladı. Bana sonsuza kadar sürecekmiş gibi geldi, çok acı vericiydi. Çığlık attım, bağırdım, onun altında ağladım, o da kurtulmayayım diye bana baskı yaptı, sonra da kirli külotunu alıp ağzıma tıktı. Sonra inledi ve aniden içeri girdi, böylece topları bana çarptı ve vahşi bir kükreme eşliğinde güçlü bir sperm akışı içime döktü
Ama dürüst olmak gerekirse!!! Ondan tamamen keyif aldım ve genel olarak bazı erkeklerin erkeklerin popolarını gerçekten ne kadar sevdiklerini anladım!!! Sadece bir veya iki değil, bitirin ve koşun!! Yani bu süreci seviyorum!! Onunla eğlendim ve eğlendim. Şehrimize taşındığından beri onunla daha sık görüşmeye başladım!!
Bir Ermeniyle Seks ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version