Giriş: 35 yaşındayım. Kaynak: arabalar, iş dünyası, emlak. Evli, bir çocuğu var - tamamen gizli, hedefin bundan haberi yok. Kendimi özgür olarak konumlandırıyorum. Nesne: 20 yaşında, öğrenci, akıllı, içe dönük. Hedef: uzun süreli sevgili.
Tarih ve dinamikler: Yaklaşık bir yıldır kulüplerde buluşuyoruz. Onu tamamen görmezden gelerek ve ona "göz kulak olarak" başladım. 2 ay önce yaklaşmaya karar verdim: Bir gecikme, bir kahve gezisi oldu. İletişim entelektüeldir, kabalık içermez. Onu etkinliklere (başka bir şehirdeki konserler) katılmaya ikna etmeye çalıştım ama o taşındı: "Henüz hazır değilim."
Peki ya teknoloji:
Yakın-Uzak: Düzenli olarak BD oynuyorum. Ya aktif bir ilgi gösteriyorum (hareket sunuyorum, yazıyorum), sonra 1-2 hafta soğuğa giriyorum (yazmıyorum, hikaye izlemiyorum). "Daha ileri"ye sıfır tepki var - yazmıyor, ping atmıyor.
Sosyal ağlar: Yaşam tarzımı hikayelerde yayınlıyorum (uçaklar, arabalar, iş), ancak sıfır yayın, boş bir profil var. Nesne manyak modunda: TÜM hikayelerimi tek bir parçayı bile kaçırmadan metodik olarak izliyor. Ancak sıfır beğeni/mesaj var.
Çevrimdışı: Kulüpte her zaman gülümsüyor, sizi dostane bir şekilde selamlıyor ve arkadaş canlısı. Bazen arka planda genç tipler yanıp söner. Geçen cumartesi onun benim evime gelmesi için dahili bir son tarih belirledim - başarısız oldu.
Sorun: “İlginç TV karakteri” aşamasında takılıp kaldım. Kaynağıma ve içeriğime ısınıyor, hayatımla ilgili bir dizi izliyor ama kabuğundan çıkmıyor. Hikayelerde diğer kızlarla yapılan provokasyonları izliyor ama tepki vermiyor. Odaklandığımı hissediyorum ve kız tek taraflı olarak ilgiyi tüketiyor.
Uygulayıcılar için soru: Aktif bir inisiyatif alması için onu nasıl kışkırtabiliriz? İçine kapanık birinin ilk hamleyi yapması nasıl sağlanır? Çünkü tabii ki bunu zorla başarabilirim ama zaten hayatta kendi kamburumla çekip çıkarabileceğim yeterince şey var.
Yoksa genellikle pes edip yeni bir nesne aramak daha mı iyidir?
35'e karşı 20. İçe dönük bir öğrencinin inisiyatif alması nasıl sağlanır? Evli ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version