Tıbbi muayeneseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Tıbbi muayene

Post by Anonymous »

Yakın zamanda tıbbi muayeneden geçtim. Tıbbi muayene için bir ürolog-cerrahı ziyaret ettim. İyi bir konuşma yaptık. Muayeneyi reddetti. Hiçbir şey sizi rahatsız etmiyorsa oraya ne bakmalı? Ve övünecek ruh halinde değildim. Daha sonra elektronik tıpta okudum. harita: Genel durum: tatmin edici. İdrar yapma: serbestçe. Böbrekler: herhangi bir patoloji tanımlanmadı, palpe edilemiyor, palpasyonda ağrı: hayır, öfloraj semptomu: negatif, böbreklerin karın ön duvarı üzerinden palpasyonu: ağrısız. Mesane: herhangi bir patoloji tanımlanmadı, elle hissedilmiyor, palpasyonda ağrı: hayır, mesanenin projeksiyon alanı: değişmedi. Dış genital bölge: cilt muayenesi: herhangi bir patoloji tespit edilmedi. Penis muayenesi: Penisin palpasyonu sırasında değişiklikler: tespit edilmedi. Sünnet derisi: mevcut, sünnet derisinin durumu: değişmedi. Kafa: açılır. Üretranın muayenesi: şekil: yarık benzeri, konum: tipik. Skrotumun incelenmesi: katlanma: belirgin. Testisler: pozisyon: her ikisi de skrotumda. Doğru, herhangi bir patoloji tespit edilmedi, kıvam: yumuşak-elastik, epididim: ağrısız. Solda, herhangi bir patoloji tespit edilmedi, tutarlılık: yumuşak-elastik, epididimis: ağrısız.
Bunların hiçbirinin gerçekleşmediğini düşünürsek komik bir açıklama. Ve sünnetli olup olmadığım konusunda hiçbir soru yoktu. Ben de bu açıklamaya güldüm.
Sadece bir soru ortaya çıktı. Bunu yazmak daha kolay değil mi: Hasta muayene olmayı reddetti. Veya incelemeniz gerekiyorsa söylemeniz yeterli. Neden gerçeğe uymayan bir şey yazasınız ki?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Bir jinekolog tarafından muayene
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    66 Views
    Last post by Anonymous
  • Kim tıbbi ibne ilan edildi?)