Herkese merhaba, durum şu: OMP 31 yaşında (boşanmış, bir kızı var) OZHP 27 yaşında, her şey Moskova'daydı. Yaroslavl'dan. Eski işyerinden bir arkadaşım, iş sırasında 5 kez yanına gittim, konuştu, ilgi vardı. Boşandıktan sonra, otostop çekmeye karar verdim, onu randevuya çağırdım, flört ettim, tamamen iş, kolay iletişim... 1. buluşma (sarılmak, yürümek, onu öpmek) 2. buluşma (nargile içmek, öpmek, okşamak, sarılmak) Şimdiden sabırsızlıkla eve dönüyorum ve aşağıdaki içeriği içeren bir SMS geliyor:
"Kendimi rahat hissetmiyordum, nargilede öpüşmeyi sevmiyorum, bu uygun değil, vs." -Ben aradım tamam dedim, hayır b-ilkelere hakkınız var, sorun yok. Ve 3. görüşmeden önce don başladı, sürekli ertelemeler, sonra benden rahatsız olduğunu söyledi ve biraz baskı yaptım (ben ondan hoşlandığımı söyledim, “ben de senden hoşlanıyorum” dedi), üçüncü toplantıdan önceki gün TG'ye bir seferde 5-7 kadar mesaj yazdım (yanlış olduğunu biliyorum). Ne oldu, 1 mesaj yaz, her şeyi anlarsın, ben seni anlamıyorum demeye başladı. Kendilerine kapıldılar, hiçbir şey öğrenmek istemediğini söylüyor (neyin öğrenilmesi gerektiğini hala anlamıyorum), kötü bir ruh halinde buluşmak istemediğini söylüyorlar. Ben şöyleyim, tamam. Bir hafta ara veriyoruz.
Sonra ona yazıyorum (29.12.2025), Yaroslavl'dan gelişinde 6 Ocak için bir toplantı konusunda anlaştık. Onun açısından don tamamlandı. Geceleri bana yazıyor, şarap içtiğimi söylüyor, “Seni biraz özledim) yarın gezmeye çıkalım mı?” , biraz konuştuktan sonra yattı. Ayın 30'unda yazdım ve "Başım ağrımıyor, umarım bugün gezintiye çıkabiliriz?" diye sordum - durum üzerinde anlaştığımızı yazıyor, hadi ayın 6'sında yapalım. Sürekli toplantıları vb. ertelemesinden hoşlanmadığımı söyledim. Ona baskı kurduğumu ve benimle iletişim kurmaktan rahatsız olduğunu söyledi. Beni anlamıyor. Bana yazma ve arama dedi. Her yerde acil durum var.
Biraz tembelleştim (peki, bu olmasaydı nerede olurduk) sakince yazdım: "Bu durumda sana baskı yapmaya ahlaki hakkım olmadığını anlıyorum, ama bu olmayacak. Her şeyi bitirmediysem, hadi yeniden başlatalım"
Cevap geldi: "15 yaşında değilim. Ne istediğimi biliyorum, yeni yılınız kutlu olsun" (lol), "İletişim kurmaktan rahatsız olduğumu hatırlatırım." Ve acil bir durumda.
Soru şu: En azından bir şeyler yapmak için OZHP'yi bir şekilde geri döndürmek mümkün mü? 10/10 aşık olduğumu söylemeyeceğim, ama kızdan hoşlandım, ancak geriye kalan saygıyı da kaybetmek istemiyorum (her ne kadar onu zaten kaybetmiş olsam da, büyük olasılıkla, hahaha)
Hatalarımı görüyorum: Onu bir kaide üzerine koydum, 1 gün boyunca kendini empoze etmesine izin verdim ve tabii ki tembelleşti ama bu bir klasik. Ne yapılabilir? (
Bir kızla çıkmak (geçmiş kontrolü zorluğu + acil durum) yardım! ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version