Annemin sırrıGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Annemin sırrı

Post by Anonymous »

7-8 yaşlarımdayken bir anım vardı (ve o zamanlar annem 28 yaşındaydı). Annemle ziyarete gittik. Annemin arkadaşıydı, geldik, 2 erkek, 1 kadın daha vardı, orada benim yaşımdaki çocuklar da vardı: 3 erkek, 1 kız. Çocuklarla, yetişkinlerle başbaşayız. Orada büyük bir ev vardı. Yani oynuyorduk ve hatta çocuklardan biri babasını arıyordu, yuvarlak gözlerle gitti ve geri döndü. Orada babalarımız annelerinizi dövdü. Tabii korktuk, sessizce her şeyin olduğu odaya koştuk. Odaya yaklaşıyoruz ve kalplerimiz atıyor. Biz çocukların yapacaklarından mı korkuyoruz? Ama hiç çığlık varmış gibi görünmüyordu, şimdi onların inleme olduğunu anlıyorum. Yaklaştık ve çatlaklardan baktık - orada zaten 3 adam vardı, o kadın (kızın annesi) ve annem, onları "amcıklarıyla" kabaca dürtüyordu. Anneler inledi. Bir adamın anneme yukarıdan girdiği fotoğrafı hatırlıyorum. İkinci üye saçından ağzına itildi. Orada yattı ve her şeyi içine aldı. Çocuklar ve ben bu konuyu bölmeye cesaret edemedik. Ama çok net hatırlıyorum, biri annemin yüzüne, ikincisi amına sıkılmıştı. Sonra bir sonraki seferde başka bir üçüncü kişi onun amına girdi. Şahsen gördüğüm kadarıyla bunu 3 kez yaptılar. Her şey bittiğinde kızın annesi, çocukların ne durumda olduklarının kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Parmak uçlarımızda odaya geri döndük. Yaklaşık 15 dakika sonra yetişkinler giyinmiş halde yanımıza geldiler. Bu süre zarfında kimseye hiçbir şey söylemeyeceğimiz konusunda anlaştık. Eve doğru yürürken annem "Sana bir oyuncak alayım, ne istiyorsun?" dedi. Ne istediğimi söyledim. Elbette annem bir koşul koydu: ziyaret ettiğimiz konusunda babama tek kelime etmemek. Eh, o zaman pek bir şey anlamış gibi görünmüyordum. Kabul ettim. Ne tür bir sır sakladığımı ancak 9 yaşımdayken fark ettim. Şans eseri annem 9 ay sonra küçük kız kardeşimi doğurdu. Ama tüm yarım kalmış işleri 14 yaşında, yani yüz yaşında küçük kız kardeşim için hallettim. Elbette artık isimleri hatırlamıyorum ama hafızamda her şey çok canlı kalıyor.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post