Barbie'nin diyaloğu ve koklayıcıların gizli kapısı: Nori ile Romi,seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Barbie'nin diyaloğu ve koklayıcıların gizli kapısı: Nori ile Romi,

Post by Anonymous »

Beklemek. tazılar A O! köle yok, malusia. sihrinin kokusunu alırlar, içeri dalarlar. Romi, prensesi koruya götür... ...ve onları zamanın izinden atacağım... hayır, prensesi koruya götüreceğim ve sen onların izlerini bırakacaksın, hadi. Alexa, bacaklar iyi durumda. koklayıcılar. kokusunu al. bunun gibi. - Bu nedir? Şşş. sıkı tutun. hangi kısmı dur, baştan teşekkür ederim, anlamadın mı, kokla? Sihir kokusu aldığımı sanıyordum, ugh. kokmuş. nerede, koku. Kokusunu alabiliyordum. burnumu bağlasalar bile. Hoş olmalı... ah, meyve aromasını hissediyorum. çikolata. deri notaları ile. Ne? şimdi uyduruyorsun. Hiçbir şey hissetmiyorum çünkü burnun kısa. bu yüzden annem beni her zaman daha çok severdi. Ah, yine benimle dalga geçiyorsun. hiç konuşmadı. gidecek miydin? bekle - zayıf bir büyülü geçmiş hissediyorum. ah! kokmuş. - Evet, evet. Tek boynuzlu atlar bulsan daha iyi olur... ve... Malusia da seninle olacak. Elbette onları bulacağım. sen bir koklayıcısın. koklayıcılar mı? Biliyor musun, septum deviasyonum var. tabii ki herkesin öyle söylediğini görüyorlar You need to register to see the link. senden daha çok hoşlandığını hiç söylemedi, değil mi? You need to register to see the link. böyle söyledi, babam da böyle söyledi. kimdi o? Alexa yakında geliyor, bölüm. ve seks. koklayıcılar sikti. Nori ve Romi amcıklarda. ve hiçbir şey.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post