Barbie'nin diyaloğu ve Alexa'nın gizli kapısı: nori ve romi,seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Barbie'nin diyaloğu ve Alexa'nın gizli kapısı: nori ve romi,

Post by Anonymous »

kimdi o? koklayıcılar. Prenses Malusia için çalışıyorlar, hadi gidelim, neredeyse eve geldik. Evler mi? bunlar uyuduğun, yaşadığın ve... Ve bunlara sahip değilsin, ah evet, sadece o kadar da büyütecek bir şey kastetmedim. Evler. yanda stratejik olarak maskelenmiş bir sığınak var ama evet... ...bir ev. Bu. Ben... evde yapamam... ilgiyi severim, perileri ve denizkızlarını, bu bir prenses. O bizi kurtarmaya geldi. kurtulduk. Prenses Alexa'nın beni hiçbir şekilde ciddiye almadığını söylemeyi bırakmanı istedim. ah, deniz kızları Ag Ogo. Merhaba: Ben de seninle tanıştığıma memnun oldum. Dikkatli olun, keskin boynuzları var. Üzgünüm ama durum böyle. periler ve denizkızları... tek boynuzlu atları korumak için birleşti. Malusia'dan: bir diğeri, En güçlüsü tek boynuzlu at kraliçesidir. ormanın başka bir yerinde saklanıyor. herkesten çal. büyü ve kötülükten. ve canavarca, korkunç, sinsi, kontrol edilemez, biz harikayız, ya da nasıl da kral ve kraliçe Zinny'yi şefkatle yönetiyordu. ama birkaç hafta önce ortadan kayboluyorlar. İşte o zaman Malusia büyümüzü çalmaya başladı. koklayıcılar ve troglarla birlikte bizi avladı. ama
You need to register to see the link.
ama eğer bu dünyanın prensesi değilse, onun da kendi büyüsü yok mu? Malusia, Zenny'de sihir olmadan doğan tek kişi olduğundan Oga şimdi onu herkesten çalıyor. Sevgili Godlin, krallığın tüm büyüsünü çağıracağım. Henüz bitmedi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post