Barbie ve Fındıkkıran arasındaki diyalog: Fare kralı ve köpeğin finaliseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Barbie ve Fındıkkıran arasındaki diyalog: Fare kralı ve köpeğin finali

Post by Anonymous »

ah fare kral: unutulmaz bir gösteri kral: dünyada her şey yolunda bir fındıkkıran var ve tüm endişelerim ortadan kalkacak.
pimm: öyle değil, tebaanın isyan çıkaracak; fare kralı: bu mu!? fare kralı: Ah!? ve fare kralı pemmaya baktı ve kaşını kaldırdı! ve onu yakalayıp yüzünün önünde salladı. Fare Kral: perileri ve baş belalarını bana getir, sana sınırsız gücümü göstereceğim ve Clara: Eğer başaramazsan, günlerin sonuna kadar Fare Kral'ın sana avluda ihtiyacı var. sinekler olacak: veya böcekler. aldatıldılar, hayatlarından korktular. ve tüm sakinler. Burada. partiler ve fındıkkıran: Bu fareyi durdurup kendimizi göstermeliyiz. fare kralına ve fare kralına: tam zamanında geldin, ey fındıkkıran: seni kral yapar ve taçları olur: ve tebaasının sadakati ve saygısı vardır, fare; Fare Kralı: Uzman mısın? ve fare kral: Benim bağlılığa ihtiyacım var, onların bile. köylülere saldırır ve asayı onların üzerinde kullanır. kafanın yakınında. fare: kral; O köylüler bana karşı çıktılar ve yaşayan heykeller oldular ve birbirlerinin köylülerinin ışınları heykellere ve çocuklara, zencefilli kurabiye adama, naneli kıza ve Clara'nın çocuklarına dönüştü! Fındıkkıran, yaptıklarından dolayı fare kralına saldırır. Ah, fare kralı: yirmi kat daha fazla. Zor durumdayım. onun içinde. ve kral büyüdü. ve agresif bir şekilde ve hepsi fındıkkıranı öldürmedi. ve Clara aralarında duruyordu. ve Clara: sen bir korkaksın, sihirli bir değnek ve fare kralının arkasına saklan: Ağzın çok büyükse seni küçülteceğim. ve yeniden çağrıştırıyor. ve fare kralı: beni kızdıran kişi daha az olacak ve ışın ve fındıkkıran: hayır ve koruyacak. ve ışını bir kılıçla yansıttı. vur diyenlerin sayısı azalmaya başladı. sıradan bir fare büyüklüğündeydi ve taç düştü. ve küçük bir fare kralı oldu. binbaşı dehşet içinde kanalizasyona doğru tısladı, tam da onun için oradaydı. yer ve kale kasvetliydi, çeşitlendi ve heykeller erimeye başladı ve naneli kız ve zencefilli kurabiye oğlan yere düştü, danstan sonra tüm kötü büyü kaldı. bale... herkes beğendi. kasvetli dönüş. Fare Kralı ve Fare Kralı: Konuşmasının mutlu sonla bitmesinden nefret ediyorum. Pemmadan dekorasyonu aldı ve açmaya çalıştı. ve nane kızı: sen (o) bundan kurtulamayacaksın. ve kar perisi bir kartopu verdi ve... kafasına çarptı ve gökten düştü, fare kral: pemma derochek hakkında ve onu bilinmeyen bir kader bekliyor. ve pemma. Eric kral oldu. ve Clara kraliçe olabilir.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post