Pasif ibne, birisi sekste kaba bir aşağılama olmadan bana mastürbasyon yaptığında kafam karışıyor, boşalmıyorum. Standart dışı iletişimi kim You need to register to see the link. tg @Vm11Mv'ye yazmak karşılıklı video iletişimi ile mümkün
Pasif ibne, birisi sekste kaba bir aşağılama olmadan bana [url=viewtopic.php?t=4518]mastürbasyon[/url] yaptığında kafam karışıyor, boşalmıyorum. Standart dışı iletişimi kim [url=https://man.discussions.top/viewtopic.php?t=1305]seviyor[/url] tg @Vm11Mv'ye yazmak karşılıklı video iletişimi ile mümkün
Instagram'da flört eden var mı? Şansınızı orada yakalamaya değer mi? Son birkaç günde 30'dan fazla kıza yazdım ama neredeyse hiçbiri mesajımı okumadı bile. Mesajın neden onlara ulaşmadığını nasıl...
28 sene. LTR'den ayrıldım (2 yıl), ayrılığı ben başlattım, acımadı, kendimi tanımak şaşırtıcı derecede kolaydı. LTR'den önce kızlarla çok az deneyimim vardı. Hayatımı yeniden kurdum, spor yapıyorum,...
Merhaba. St.Petersburg'da veya Leningrad bölgesinde bir kız bulmak istiyorum. Çeşitli konularda cinsel fanteziler var. Hem benim hem de onun fantezilerini gerçekleştirmek için.
Ciddi bir ilişki...