bir adam "ücretsiz" gelişiniz için size hediyeler hazırlıyorsa. Seni restoranlara ısmarlamak istiyor, iki haftalığına seni bir evde yaşamaya götürüyor, hatta bulaşıkları bile yıkıyor. Seks için bu kadar mı çabalıyor?
(Gerçekte pek iletişim kuramadık ama onu uzun zamandır tanıyorum)
bir adam "ücretsiz" gelişiniz için size hediyeler hazırlıyorsa. Seni restoranlara ısmarlamak istiyor, iki haftalığına seni bir evde yaşamaya götürüyor, hatta bulaşıkları bile yıkıyor. [url=viewtopic.php?t=7580]Seks[/url] için bu kadar mı çabalıyor? (Gerçekte pek iletişim kuramadık ama onu uzun zamandır tanıyorum)
Burada bir sepette okudum....
Şimdi yazıyorlar, trend şu: İyi bir sevgili olmak için doğru giyinmeyi, soyunmayı, hareket etmeyi vb. bilmek yeterli değil. Bir erkeğe oral seks yaparken nasıl...
Geçenlerde bir adamın bir kadını bir restorana akşam yemeğine davet ettiğini ve herkesin faturayı kendisi ödediğini duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hesabı elimden geldiğince her zaman kendim...
Siz kızların, erkeklerin mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmaktan hoşlanıp hoşlanmadığınızı bilmek çok ilginç. Erkeklerin kızların mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmayı...
Belki konunun başlığını pek iyi formüle edemedim. Soruyu açıklamaya çalışacağım. Kadınlar (erkekleri de dinleyeceğim). Hiç belirli bir erkekle veya bir grup erkekle seks yaptınız mı ya da genel...