Kızlar, seks oyuncakları hakkında konuşulmayan bir ergenlik döneminde alışılmadık bir şekilde mastürbasyon yapıp yapmadığınızı söyleyin (örneğin, klitorisinizi bir sandalyenin veya kanepenin kol dayanağına sürtmek). Tatmin edici miydi? Ailen de seni aynı anda mı gördü?
Kızlar, seks oyuncakları hakkında konuşulmayan bir ergenlik döneminde alışılmadık bir şekilde [url=viewtopic.php?t=4518]mastürbasyon[/url] yapıp yapmadığınızı söyleyin (örneğin, klitorisinizi bir sandalyenin veya kanepenin kol dayanağına sürtmek). Tatmin edici miydi? Ailen de seni aynı anda mı gördü?
Merhaba, 24 yaşındayım.
Birçok insan için görünüş son derece önemlidir, o yüzden hemen söyleyeyim. Görünüş olarak ucube gibi görünmüyorum ama fazla kiloluyum. 177 boyumla 98 kg'ım.
Ayrıca 13 cm'lik...
Merhaba, 24 yaşındayım.
Birçok insan için görünüş son derece önemlidir, o yüzden hemen söyleyeyim. Görünüş olarak ucube gibi görünmüyorum ama fazla kiloluyum. 177 boyumla 98 kg'ım.
Ayrıca 13 cm'lik...
Kızlar, bir adam kıçına geldiğinde seviyor musun? Ne duygular
Kıçlarda kızları bitirmeyi seviyorum, ama daha derin) Bu sperm en azından her gün bunu yapmaya hazır = https postimages.org/ Target =...
Bildiğiniz gibi, geleneksel olarak bekaretin korunması kızlara güvenmedi ve bu ebeveynler, toplum tarafından kontrol edildi. Şimdi zaten korkusuzca bacaklarını 14'ten yayıyor. Sizce bunun normal mi?...