İlk kezseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İlk kez

Post by Anonymous »

17 yaşımda şehrimizden bir çocukla yazıştım, 16 yaşındaydı, 9. sınıftaydım, görünüşe göre onunla dalga geçiyordum, ona lakap takıyordum, nasıl olduğunu hatırlamıyorum. 'Beni yala' gibi bir şey söyledi, gerçek anlamda değil, lakap takmak gibi bir şeydi. Sonra bir nedenden dolayı hadi emelim diye ağzımdan kaçırdım. Ama şehrimiz küçük ve eğer bir şey söylersem bu tüm oğlanlara yayılır. Genel olarak ben de öyle düşündüm, bunu şaka olarak söyleyeceğim ve o da "beni emecek misin?" diye sordu. Burada buluşalım ve sen de emebilirsin. Genel olarak ya şaka yapıyordu ya da değildi, ben onu anlamadım, o da beni anlamadı. Sonra bir şekilde benim bir yere gelmem ve bana oral seks yapması konusunda anlaştılar. Bu konuyla neden bu kadar ilgilendiğimi bilmiyorum.
Saat 10'da gittim, sonbahardı ve o zamanlar hava çoktan kararmıştı. Yani kimsenin bizi görmesini istemiyordu. Bu arada, adı Andrey'di, önemli değil)
Ben hâlâ o belirlenen yere gelmekten korkuyordum. Orada hiç kimse yoktu ve bu beni korkuttu, ama öte yandan çok merak uyandırıcı falan mıydı? Ya da öyle bir arzu vardı ki çocuğu emmeye çalışmak istedim) Oraya gittim, uzun süre durdum, bekledim, etrafa baktım. O orada değildi. Zaten sakin bir şekilde duruyorum ve bu konu hakkında şaka yaptığını düşünüyorum.
Ve sonra sessizce arkadan yaklaşıyor... Kalbim neredeyse kafamdan fırlayacaktı. Bir gopnik'e benziyor. Burada kimi beklediğini sorar. Bir anda içimdeki her şey dondu. Genel olarak bir şaşkınlık içinde duruyorum, bunun Andrey olduğunu biliyorum ve bir şey söylemekten korkuyorum. Kısacası arkadaşlarımı veya tanıdıklarımı beklediğimi söylüyorum, nasıl söylediğimi hatırlamıyorum) ve o da kim diye soruyor? Ben de diyorum ki, tanıdıklar var) Çocuk gibi cevap vermeye başladı bile. Başımın ciddi şekilde belada olduğu hissine kapılıyorum) Sonra soruyor – adın Artem mi? (peki, benim adım bu) ama ne yalan söyleyeceğimi bilmiyorum) Yanlış bir şey söyledi, Lesha ya da Vova) Genel olarak beni fazla sorgulamadı. Ama onun ben olduğumu anladım ve ondan kurtuldum. Bunun üzerine eve geldim ve ona tekrar yazdım. Ve tekrar orada olup olmadığımı soruyor? Evet, ondan biraz korktuğumu söylüyorum) Genel olarak sonra tekrar anlaştık, uzun süre gelmeye cesaret edemedim. Ama sonra geldi. Ve bu sefer artık pek korkmuyordum ama ne olacağını bilmiyordum ve bu nedenle her şey hala titriyordu.) Hastaneye doğru gittik, orada terk edilmiş yerler vardı. Yürürken anladığım kadarıyla benimle dalga geçmeye devam ediyordu. Yürüyorduk ve bir köpek sürüsü koşarak yanımızdan geçti, dedi, şu anda onları emiyorsun. Yine korktum, kendi kendime düşündüm, belki de buraya gelmemeliydim? Sonra bir çukurun yanından geçiyoruz, diyor, şimdi seni oraya koyup gömeceğim, sanki kalbim içimde parçalanmış gibi, şaka yaptığını biliyorum ya da şaka yaptığına kendimi ikna ediyorum) kendim, belli etmeden gülümsüyorum ve alay ediyorum, nedenini bilmiyorum) Böylece bir tür çite geldik, ama dışarıda hala gece ve Tanrı bilir neredeyiz. Şimdi işeyeceğim diyor. Ve orada duruyor, işiyor ve yine tüm bunlardan hoşlanmıyorum. Düşünüyorum da buraya neden geldim, neden!!! Ve aynı zamanda kendimi bunun gerekli olduğuna, tıpkı bir tür lanet görev gibi ya da her zaman yerine getirmek istediğim arzumun bu olduğuna ikna ediyorum. Kısacası işedi ve pantolonunun düğmelerini ilikledi, ben de sordum - ne, burada değil mi? Burada diyor. Yine ne yapacağımı bilmiyorum. Neden orada duruyorsun diyor! Al, çöz ve emelim. Ve bu benim ilk seferim! Ne yapacağımı bilmiyorum, kendi kendime düşünmeye devam ediyorum) Ona söylüyorum, tahtaya otur, yoksa çok rahatsız olur)) İlk başta aynı fikirde değilmiş gibi göründü, sonra oturdu, tamam, sana bir iyilik yapacağım falan dedi)) O oturdu ve yine ne yapacağımı bilmiyorum. Hadi, düğmelerini aç diyor. Yine de düğmeleri çözmeye başladım. Orada külotu daha da ileri gitti, daha cesurca davrandım ve penisini çıkarmaya çalıştım. İşe yaramadı, görünüşe göre ellerim itaat etmiyor ve korkudan zayıflıyor) Daha sonra çıkardı ve ben oturup bu kazığa baktım ve neredeyse benimki gibi olduğunu düşünüyorum)) kısacası ağzımı açtım ve hemen dudaklarımı kafanın etrafına sardım. Ben de oturuyorum, diyor, em. Yine aptaldım ama yine de emmeye başlıyorum ve ondan sonra her şeyi hatırlamıyorum. Zamanı hiç fark etmiyorum. Durmuş gibiydi.
Hemen çok kötü emdiğini söyleyeceğim, bana sürekli dişlerimi çıkarmamı, başımı hareket ettirmemi ve daha fazla yutmamı söylüyordu. Ama benim için her şey alışılmadıktı, ayakta durduğumu ve bir çocuğu emdiğimi tamamen unuttum. Korkmuştum ve üşümüştüm; sonuçta zaten sonbahardı.
Onu çok uzun süre emdim, bu kesin, ama ne kadar sürdüğünü bilmiyorum. Başının üstünde durdu ve farklı şekillerde sırt üstü yattı. Her iki durumda da hoşuna gitmedi) Tepede durduğunda ve ben sırt üstü yattığımda, kasıklarını kafama koydu ve resmen ağzıma sikti) Bazen o kadar derine çekti ve boğazıma itti ki öksürdüm, o zaman yine şaka yapmaya başladı, öğürme gibi? Ve gülümsüyor.
Zaman geçtiğinde, yarı yalan söyleyerek beni ağzımdan sikti. Ve diyor ki, hiç pislik olmaması çok yazık ve sonra bana bakıp soruyor: gerçekten mi? Bir nevi kabul ettim, artık umurumda değildi) ama onlara neden ihtiyaç duyduğunu anlamadım) sonra şöyle dedi: ah, bu işe yaramayacak. Kalk dedi, kalktım. Hadi, şimdi seni kıçından sikeceğim, diyor. Bunun üzerine ağzımı açtım) ve sonra denemeye karar verdik. Önce aletini ağzımla ıslattım, sonra çıplak yere diz çöktüm ve pantolonumu çıkardım, o da arkadan oturdu ve neyde zorlandığımı gördü ve görünüşe göre tekrar yuvarlandı: Neden, bunun için bu kadar heyecanlı mısın, falan? Diyorum ki - evet)
Benim için onu oraya itmeye çalışıyor, karanlıkta uzun süre nişan aldı, orada durdu. Ona nereye gideceğini söyledim. Ve sonra You need to register to see the link. sıkışıp kaldılar
You need to register to see the link.
)) sadece değildi sevinç, ama ACI, o kadar küçüldüm ki neredeyse kazığını kırıyordum. Zaten acıdan küfrediyordu. Gözyaşlarım hafifçe dışarı çıktı. Ağzınla biraz daha ıslat diyor, ben de artık yok, daha iyi emeyim diyorum, neden kız gibi sızlanıyorsun, diyor, işim bitmek üzere, biraz daha ver, hemen düzelir. Yani kısacası ikinci sefer canım acıdı ama ben dayandım, o da fazla bastırmadı. Sonra içeri girdi ve şöyle dedi: Biraz bekle, bir süre böyle oldu. Sonra yavaş yavaş beni becermeye başladı. Ve işte burada, bu anlaşılmaz duygu. Sanki içeride ileri geri hareket eden bir şeyler var, bir düşünün. Ama aslında bir kişi, hatta sizin gibi bir çocuk tarafından becerildiğinizi ve bunu muhtemelen ilk kez yaptığınızı düşündüğünüzde, aynı anda o kadar çok his var ki, başınız zaten dönüyor, ama o oldukça hızlı geldi. İçeride ıslak ve nahoş bir şey hissettim ve işini bitirdiğini fark ettim. Ben de ona sordum: hepsi bu mu? Cevap vermedi, sadece aletini çıkardı. Sonra dönüşte oradan ayrılırken benimle dalga geçti ama umurumda değildi.) Vedalaşıp yollarımıza gittik. Ertesi gün onu tekrar ikna etmeye başladım. Ben de son kez deneyelim diyorum, hepsi bu. Bunu uzun süre istemedi ama sonra kabul etti, ancak bu sefer gündüz ve yanlış yerdeydi, ama zaten şehirden uzakta, meraklı gözlerden uzaktaydı. İkinci sefer ilkinden daha hızlıydı, onu aynı şekilde emdim ve sonra o beni becerdi. Bir hafta geçti ve onu tekrar ikna etmeye başladım, rahatsız ettim)) Ama o çoktan benimle tartışmaya başladı. Bir daha karşılaşırsak beni döveceğini söyledi. Ve böylece oldu.
Artık onunla iletişim kurmuyorum. Bir kerenin benim için yeterli olduğunu düşünüyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post