Kız arkadaşım ve ben geçen yaz Soçi'de tatil yaptık. Dagomys'te sık sık nudik'e giderdik. Ve böylece annemizin doğurduğu kıyafetlerle uzanıp güneşleniyoruz. Sonra yanından bir adam geçiyor. 17-18 yaşlarında gibi görünüyor (sonradan 20 yaşında olduğu ortaya çıktı) ama o kadar harika ki, hortum dışarı çıkıyor!
Kız arkadaşım diyor ki: "Vay canına, ne kadar havalı bir çocuk! Bu gece böyle biriyle sohbet etmeyi çok isterim! Onu kendinde hisset!"
Ve sonra dedim ki: "Ya üç kişi olursak...?!"
O ve ben sık sık çeşitli cinsel fantezilerimizi tartışırız - gerçi biz henüz hepsini yerine getirmeye çalışmadım!
Görüyorum ki adam takip ediyor. Попка его классная, весь загорел как негр! Ve kafadaki tüyler kırmızı, muhtemelen orada da kırmızı bir tane var!?
"Ben de atlardım. Eğer böyle bir aygırın üzerinde olsaydım, belki küçük oğlumu kıçına sokardım (boyum 16 cm ama tombul), ama bu yılanı ağzımda yutabilir miyim bilmiyorum!" - Ona cevap veriyorum!
Hayal kurduk, güldük ve eve gitmeye hazırlanmaya başladık.
Ve akşam bir kafeye gittik. Otururuz, şarap içeriz, akşam yemeği yeriz. Sonra kız arkadaşım şöyle dedi: "Bak, şu sahildeki adam!"
Gerçekten de öyle. İnce, uzun boylu, modaya uygun bir gömlek ve beyaz pantolon giyiyor! Kafede tüm koltuklar dolu ve o ayağa kalkıyor, gözleriyle nereye oturacağını arıyor... Ve az önce bir koltuk boşaldı. Benimki ona gösteriyor - boş bir yer var.
Geldi, tanıştık: Moskova'dan Evgeniy, bir aydır denizde, bu yüzden harika bronzlaştı! Ve bir hafta önce geldik ve 5 gün sonra Samara'daki evimize gittik.
Oturuyoruz, akşam yemeği yiyoruz ve konuşuyoruz. Kafe gürültülü, insanlar bir ileri bir geri koşuşturuyor, koridorlar dar... Akşam yemeğinden sonra bara gitmeye karar verdik - sessiz, sakin müzik, yalnızlık için zaman var, sohbet edecek, sır saklayacak bir yer.
Eh, böyle bir sohbet sırasında yerel konyak eşliğinde ona GENG-BANG teklif ettik.
Çocuk biraz şaşırdı, bana baktı, sonra arkadaşıma gülümsedi... Ve kabul ettik.!!!
/>Bir saat sonra karar verdik. tüm hazırlık önlemlerini (anüs temizliği, duş almak vb.) alıp odamızda buluşmamız yeterli olsun!
Ve burada adam şort ve tişörtle duruyor, ince, yakışıklı bir adam, ben görünüşte acımasız bir ayı adamım, 23 yaşımdan çok daha yaşlı görünüyorum, dolgun, göğüslerim bir kızınki gibi sarkık, kıllı ve kızım, 21 yaşındaki bir dişi geyik, sarışın, ince, göğüsler gibi 17 yaşında ve poposu şeftali gibi arkaya doğru çıkıntılı...
Erkek arkadaşımı hemen yatağa götürdüm, ikisi okşadı, soyundu. Ve yatağın tamamının görülebilmesi için bir kamera kurdum ve ben de onlara katıldım.
Genç adamımızı okşamaya başlıyoruz - kız tutkuyla onu dudaklarından öpüyor, ben de penisini okşuyorum ve taşaklarını yalıyorum. Daha sonra yer değiştiriyoruz. Açgözlülükle on altı cm'lik oğlumun tamamını yutuyor ve beni emiyor, ben de kız arkadaşımın amını yalıyorum. Ve şimdiden inliyor, akıyor, çiftleşmeye hazır! Adam da onun üzerine uzanıp onu becermeye başlıyor. Erotik bir şekilde coşkuyla çığlık atıyor, altında inliyor.. Ah, kahretsin, neden onu bu duruma getiremiyorum!? Sonunda bana sık sık benden tamamen memnun olmadığını söylüyor. Ama artık gücüm yok! Bu genç adam onu bir saatten fazla bir süredir farklı pozisyonlarda dövüyor ve o zaten birden fazla kez boşaldı!!! Ve şu anda ikisini de okşuyorum, dönüşümlü olarak erkeği ve kızı öpüyorum ve benim küçük oğlum da istiyor..!
Ve şimdi oğlan yorgun bir şekilde son sopayı onun rahmine sokuyor! İkisi de çığlık atıyor ve coşku içinde birleşiyor! Ve adam onun yanında bitkin düşer. Artık benim zamanım geldi! Kız arkadaşımın amını sperm damlalarıyla yalamaktan ve erkeğin kadın salgısı kokan kulübünü yalamaktan keyif alıyorum!
Yalan söylüyoruz, şarap içiyoruz, rahatlıyoruz; Pencereden taze, serin bir deniz meltemi esiyor! Balkon açık; Seks yaptığımız bu gecede komşularımız nasıl hayatta kalacak bilmiyorum! Kız arkadaşım o kadar çok çığlık attı ki orada huzur içinde uyumaları pek mümkün değildi!
Yaklaşık yarım saat sonra çocuk yeniden dövüşmeye hazırdı! Artık benimle o ilgilenecek! Başımı yataktan sarkıttım ve o bana boğazına oral seks yapmaya çalışıyor... Ah, onun yılanını gırtlağa kadar sokmak ne kadar zor! Penisi hala tamamen erojen ve yumuşak olmadığında ağzıma aldım. Ama sonra güçlendi ve gırtlağıma baskı yaptı, ben zaten şaplak atıyorum, boğulduğumun sinyallerini veriyorum! Ama adam geri adım atmadı ve başardı; beni domateslerin yanına götürdü! Gözlerimde yaşlar var!!! Ama yine de bu yılanı yendim ve yuttum!
Fantezilerimizden biri gerçekleşti! Şimdi durum farklı: Kız yatağın karşısında yatıyor, ben köpek gibi duruyorum, saç kesme makinesini yalıyorum, o buna deli oluyor! Ve adam sopasını benim deliğime yağladı... Girdi! Bu beni deli etti! Acı cehennem gibi, yemin ettim ama direndim, altından atlamadım. Onu amımın içine koydu, kıçımı geliştirmedi! Ve beni sürmeye başladı! Kız arkadaşımınkiyle aynı büyüklükte olan kıllı göğsüm titriyor, şişman karnım baştan aşağı titriyor ve göğüslerim bir piliç gibi küçülmüş, sallanıyor...
"Ah, ah! Gerek yok! Ah kıçım çok kötü! "- diye bağırıyorum. Başlangıçtaki acı yavaş yavaş azalır ve yerini zevk alır! Uzun zamandır kimse bana böyle davranmamıştı!!! Ve böylece çocuk, bir çığlık ve kükremeyle, tohumlarıyla dolu bir yuvayı içime döktü: Belki bende bir şeyler büyür! (şaka yapıyorum!) Bana kalan tek şey boşalmak! Küçük oğlumla mastürbasyon yapmaya başlıyorum ve You need to register to see the link. siklerimi yalıyor...! Ve bitiriyorum, kükreyerek su damlaları döküyorum (bu, bu adamın bugün bize uyguladığının yüzde biri!
Ve pencerenin dışında, güneşin ilk ışınları denizin üzerinde beliriyor.
Eşcinsel bir erkekle MFM ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version