3otobüste buluşmaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 3otobüste buluşma

Post by Anonymous »

O zamanlar 17 yaşındaydım. Başıma çok ilginç bir hikaye geldi. O yılın sonbaharıydı, eylül ayıydı. Eve giden otobüsteydim. Kimse bana bir şey sunmasın diye bilerek en sona oturdum. Yaklaşık 40 dakika yolculuk yapmak zorunda kaldım. Yapacak daha iyi bir işim yoktu ve yakın zamanda başladığım bir yaoi mangasını okumaya karar verdim. (bir adam bunu bana bir arabanın içinde gönderdi). Telefonumda açtım ve oturup okudum. Otobüste o kadar çok insan yoktu; hala birkaç boş koltuk kalmıştı. Birkaç bölüm okudum ve sonra göz ucuyla yanımda birinin bacaklarını gördüm. "Kahretsin, ya şimdi okuduklarımı görürse." Okumayı bırakmanın çok kabalık olacağını düşündüm ve birdenbire hiçbir şey göremedi ve devam etti. Birkaç bölüm daha okudum ve en keskin an başladı. Bu özel mangayı okumaya karar verdim çünkü burada seks ve cinsel organlarla ilgili tüm anlar dikkatlice çizilmiş ve genellikle olduğu gibi bulanıklaştırılmamış. Seks, birkaç bölümü kapsayan uzun bir süre boyunca anlatıldı. Okumayı bitirdim, zaten bir ceket giyiyor olmam ve kemiklerimin görünmemesi iyi. Telefonumu bir kenara koydum ve birazdan gelmesi gereken durağımı bekledim. Yanımdaki adama birkaç kez baktım ve hemen gözlerini benden kaçırdı, oysa sürekli bana baktığını fark ettim. Durakta indim ve adam da benimle geldi. Hemen inisiyatifi kendi elime almaya karar verdim ve yakındaki bir kafeye gitmek isteyip istemediğini sordum, o da hemen kabul etti. Birkaç dakika kafeye yürüdük, oturduk, kahve sipariş ettik ve konuşmaya başladık. Tanıştık, adı Gleb'di ve 21 yaşındaydı. Aile, çalışmalar, hobiler gibi çeşitli konular hakkında sohbet ettik. Muhtemelen bir saat veya daha fazla bir süre böyle oturduk. Bundan önce erkek arkadaşımla sadece birkaç kez içtiğimizi ve sonra sarhoş olduğumuzu belirtmek isterim. Kahvemizi bitirdik, eserin adının ne olduğunu, birkaç kez gördüğünü ama ismini bulamadığını sordu. Elinden tutup şimdi göstereceğim dedim ve tuvalete götürdüm. Tek tuvaleti olan tek bir oda vardı ve rahatlıkla kendinizi oraya kilitleyebilirdiniz. Onu oraya götürdüm, kapıyı kapattım ve dudaklarından sert bir şekilde öptüm. O da aynı şekilde karşılık verdi. Öpüştük, bunca zaman vücudumu kasıklarına sürttüm ve orada penisinin sertleştiğini hissettim. Dizlerimin üzerine çöküp kot pantolonunun düğmelerini çözmeye başladım, onları da külotuyla birlikte tamamen aşağı çektim. Oldukça büyük bir aleti var, 17 santimetre, en azından şimdiye kadar gördüğüm en büyüğü. Kafasını yaladım, elimi üzerine koydum ve birkaç kez çektim, sonra da ağzıma götürdüm. Muhtemelen bu onun bir erkekle You need to register to see the link., çünkü çok tutkulu bir şekilde inledi ve aptalca bir şekilde bana yardım etmeye çalıştı. Yaklaşık 10 dakika kadar emdim, ardından tişörtünü ağzında tutarak çok yüksek sesle inledi, boğmaya çalıştı. Bol miktarda kokulu sperm ağzıma çarptı ve ağzımdan yere aktı. Yiyebildiğim her şeyi yuttum, ardından adam da dizlerinin üzerine çöktü. Ondan bu kadar kararlılık beklemiyordum ama yine de mutluydum. Kot pantolonumu ve külotumu çıkardım ve çok deneyimsiz bir şekilde dişlerine dokunarak beni emmeye başladı. Birkaç dakika sonra konuyu anladı ve daha derine inmeye çalıştı ama işe yaramadı. Benden daha uzun süre emdi, yaklaşık 15 dakika, sonra onu başının arkasından tuttum, sikimin üzerine koydum ve boşalmaya başladım. Yutmayı denedi ama öksürdü ve yarısını tükürdü. Biraz daha öpüştük, lavaboda ellerimizi, yüzlerimizi yıkadık, sonra tuvaletten çıktık, eşyalarımızı alıp dışarı çıktık. Beni neredeyse eve kadar yürüttü, bağlantılarımızı değiştirdik ve yollarımızı ayırdık. Artık biz zaten “arkadaşız” ve o zamanlar otobüste manga okuyarak çok güzel vakit geçirdiğimi düşünüyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post