Berbat bir an ve şimdi nasıl çıkılırkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Berbat bir an ve şimdi nasıl çıkılır

Post by Anonymous »

Genel olarak hastane meslektaşım, 22 yaşındayım.
Bundan önce onunla çok neşeli ve güzel yazışıyorduk. İş yerinde her zaman beni arardı. Bir keresinde onunla bir toplantıdaydım, her şey oldukça eğlenceli ve tatlı geçti, toplantının sonunda öpmeye hazırdı ama ben aptaldım ve ona sarıldım ve veda ettim. Onu işten sonra bir kez uğurladım ve ikinci kez de kaçırdım. Bir gün işte, onu biraz görmezden geldim (kaynağın içinde değildim), muhtemelen (ama bu kesin değil) beni yansıttı ve tamamen görmezden gelmeye başladı, bakmıyor, benimle soğuk bir şekilde iletişim kuruyor. O gün işten sonra çıkarken onunla karşılaştım ve sordum, geliyor musun? O da evet cevabını verdi ve yolda biraz sohbet ederken bana doğum gününün yaklaştığını söyledi, ben de hatırladığımı söyledim. Ancak bu yürüyüşten sonra akşam işyerinde yine soğuğu bana doğru açtı ve benimle iletişim kurmuyor. Bugün izinliyim, o işte, ona şu formatta bir mesaj yazdım: merhaba, sadece işyerinde sana biraz pozitiflik göndermek istedim. Mesajımı okumuyor. Şimdi bu sıcaklığı nasıl geri kazanabilirim ve bir şansım var mı? Bir hafta sonra doğum günüm ve onu birlikte kutlamaya davet etmek istiyorum ama şimdi onun soğuk tepkisi nedeniyle onu nasıl davet edeceğimi ve buna değip değmeyeceğini bile bilmiyorum. 

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post