Partnerinizi kıçından sikecekseniz ancak deneyiminiz yoksa, o zaman penisinizi yerleştirirken acı çekmemek için, penisin ucunun partnerinizin anüsünden biraz daha yüksekte olduğundan emin olun ve elinizle hafifçe bastırarak istediğiniz deliğe yönlendirin)
Yağlama vb. Konusunda yeterince tavsiye var, ancak herkes genellikle bu nüansı gözden kaçırıyor, ancak çok önemli olmasına rağmen, kendi kıçınızda test edildi)
Partnerinizi kıçından sikecekseniz ancak deneyiminiz yoksa, o zaman penisinizi yerleştirirken acı çekmemek için, penisin ucunun partnerinizin anüsünden biraz daha yüksekte olduğundan emin olun ve elinizle hafifçe bastırarak istediğiniz deliğe yönlendirin) Yağlama vb. Konusunda yeterince tavsiye var, ancak herkes genellikle bu nüansı gözden kaçırıyor, ancak çok önemli olmasına rağmen, kendi kıçınızda test edildi)
Tüm acemi straponlara teslim olacağım ve sadece en azından kaç tane kalın bir yapay penis sert olan adamı askıya almak isteyen kızlara teslim olacağım.
Ama bu konuyu soracağım.
Formuchanlardan hangisi karşınıza çıktı, bunu ulaşımda kim uyguluyor?
Bununla ilk kez nasıl karşılaştınız? Duygular/tepkiler nelerdi?
Şey ... Bazı noktalarda seks işlerinde deneyimim yok. Ve kadın forumlarından tavsiyeye güvenmek bir şekilde yanlış.
Tavsiye almak istiyorum, beyler, lisans, 40 dakika boyunca bir gün uzun bir gün ve...
Herkese merhaba.
Yaklaşık bir hafta önce yakın arkadaşımın çalıştığı yerin yanındaki bir mağazada OGP ile tanıştım, onu birkaç ay önce bana göstermişti ama artık işe gitmediği ve herhangi bir gün...