Salıncak MzhMMMseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Salıncak MzhMMM

Post by Anonymous »

Eşimle 23 yıldır evliyiz. 14 yıldır swing dünyasındayız. Eşim Irina, 45 yaşında, kahverengi saçlı, kısa saçlı, 155 cm boyunda ve hafif kilolu (60 kg) bir kadındır. 3 beden göğüsleri ve kıvrımlı kalçaları var ve mahrem bölgesi özenle kesilmiş. Konu seks olduğunda You need to register to see the link.. Ben de uzun boyluyum - 180 cm ve ağırlığım 89 kg. Yakında 60 yaşında olacağım. Penisim sadece 14 cm ve son zamanlarda ereksiyon sorunu yaşıyorum.
Daha önce mzhmzh, mzhzh, mzhzhzh ve mzhm formatlarında deneyimlerimiz olmuştu. Bu sefer mzhmm formatını denemek istedim. Potansiyel partnerler için kriterleri ben belirledim: dayanıklılık, büyük penis ve 35 ila 40 yaş arası. Masked'de bir reklam yayınladı. Bunun için herhangi bir ortak alabileceğiniz balıkçılık. Kısa sürede bir grup kurduk. Doğru, evet, adamların kriterlerimize göre daha genç olduğu ortaya çıktı: Victor sadece 24 yaşındaydı ve Sergei 26 yaşındaydı, ancak üçüncüsü Dağıstanlıydı ve Rus adı Nikolai ile çağrılmayı istedi, 38 yaşındaydı.
Toplantı için özel bir daire kiraladık. Adrese vardık. Dairenin rahat ve tek odalı olduğu ortaya çıktı. Duş aldım ve Irina jakuzide dinlenmeye karar verdi. Kısa süre sonra Sergei beni aradı ve bize geleceklerini bildirdi. Kapıyı açtım - adamların yapısı oldukça normal görünüyordu; tanıştık, ardından karısını sordular. Banyoyu işaret ettim.
Adamlar soyundular ve kapıyı arkalarından kapatmadan banyoya girdiler; Çok geçmeden karımın şaşkın çığlığını, ardından su sıçramasını ve anlaşılmaz nitelikteki diğer sesleri duydum. Birkaç dakika sonra gençler Irina'yı kollarında taşıdılar; yatağa taşınırken onlarla okşamaya başladı. Sergei onu yatağa yatırdıktan sonra yanına uzandı ve dudaklarını öpmeye başladı. O sırada Irina eliyle penisini uyardı ve Vitya diliyle ve parmaklarıyla bacaklarını açarak onu okşamaya başladı. Üçü de heyecanlıydı ve inliyorlardı.
Bir sandalyeye oturdum ve kendi başıma mastürbasyon yaptım. Erkeklerin karımla oynamasını ve aynı zamanda kendimi okşamasını izlemeyi seviyorum. Sergey sikini You need to register to see the link. dudaklarına götürdü ve başını ağzına sokarak yavaş yavaş daha da derine indi. Sonra Irina'yı başından tuttu ve ağzıyla ona nüfuz etmeye başladı. Vitya You need to register to see the link. bacaklarını kaldırdı ve 19 santimetrelik penisini tamamen vajinasına soktu. Adamlar bir ritim buldular ve onunla seks yapmaya devam ettiler. Karısı, hislerle baş etmeye çalışırken onların altında inledi. Bu yaklaşık beş dakika sürdü, ardından Irina'yı köpek stiline soktular ve yer değiştirmeye devam ettiler. Üyelerin şapırdatma hareketlerinin sesi, You need to register to see the link. inlemeleri ve inlemeleri odayı doldurdu. Vitya, Sergei'ye Irina'yı vajinasında ve anüsünde aynı anda sikmesini önerdi. Sırt üstü yattı, onu kendine doğru çekti ve göğüslerini yoğurmaya başladı. Sergei sikini tükürükle ıslattı ve dikkatlice anüsüne yerleştirdi. Irina acı hissetti ama Vitya onu sıkıca yanında tuttu. Sergey penisiyle tamamen nüfuz etti ve hareket etmeye devam etti. Uygun bir ritim buldular... Karısı ses sinyalleri verdi (Sergei eliyle ağzını kapattı) ve yüzünden gözyaşları aktı. Sergei bana onun içine boşalmanın mümkün olup olmadığını sordu, ben de başımı salladım.
Gördüklerim bende sevinç, heyecan ve şaşkınlık yarattı! Sergei penisini çıkardı, You need to register to see the link. kıçından sperm aktı ve beni emmeye davet etti, bu konuyu önceden konuşmuştuk. Sonra Vitya geldi ve aletini emmeme ve toplarındaki spermi yalamama izin verdi.
Adamlar durulamaya gitti. Irina gülümsedi, yanına oturdum, ona sarıldım ve öpüştük... Sergey ve Vitya duştan çıktılar, buzdolabından şarap çıkardılar, bardaklara döküp içtiler. Victor, Irina'nın banyoya yaklaşmasına yardım etti. Jakuzi hazırdı, Irina suya daldı. Adamlar karım hakkında sonuçlar çıkardılar ve çok sevindiler.
Şimdi benimle ilgilenme zamanı! Yattık ve adamlar beni memnun etmeye başladı, Sergei bana oral seks yaptı. Ve Victor bana biberini ağzıma verdi.
Ve sonra telefon çaldı - arayan Nikolai'ydi (üçüncü). Kapıyı açmaya gittim. Nikolai içeri girdi, 38 yaşında, orta boylu, esmer ve kıllı bir adamdı. Mutfağa geçip kendimizi tanıttık. Evet Dağıstanlıydı. Nikolai karısının nerede olduğunu sordu, ben de jakuzide dinlendiğini, gidip bakabileceğini ve aynı zamanda birbirini tanıyabileceğini söyledim. Çabucak soyundu: güçlü, kıllı bir vücut, traş edilmiş bir kasık ve zaten yarı dik sünnetli bir penis, erkeklerinkiyle aynı büyüklükte, popo sikinden daha kalındı. Banyoya girdi.
Banyoya girdiğinde Irina'nın gözleri kapalı jakuzide dinlendiğini gören Nikolai geldi, küvetin kenarına oturdu, bir elini boynuna doladı ve onu kendine doğru çekti, diğer eli ise Irina'nın bacaklarının arasındaki suyun altına girdi. Amını, uyluklarını, göğüslerini hissetti, nefesi heyecandan hızlıydı.
Irina'yı kollarına aldı ve onu koridora taşıdı, onu yatağın kenarına yatırdı, bacaklarını açtı, bacaklarını omuzlarının üzerine attı ve dik organını yavaşça yerleştirmeye başladı. Zorlukla kediye girdi ve yavaş yavaş içine dalmaya başladı. Çocuklar ve ben, siklerimizi sallayarak onları izledik. Penis rahme dayandığı anda Irina inledi ve Nikolai vajinasına güçlü bir şekilde vurmaya başladı, bazen yavaşladı, bazen hızlandı. Irina homurdandı ve onun altında inledi. Nikolay köpek stilini konumlandırdı ve aynı anda karnını ve kalçasını patileyerek tekrar içeri girdi.
Victor ve Sergey yatağın üzerinde durdular ve Irina'yı başından tutarak dudaklarına ve yüzüne sikleriyle tokatladılar, onu ağzına ittiler... Nikolay onu sertçe sikmeye başladı ve hırlayarak Irina'nın içine boşalmaya başladı. Sperm bacaklarından aşağı aktı, adam aletini çıkardı ve ona önden yaklaştı, ağzını aletinin üzerine çekti. Victor arkadan geldi ve hemen aletini onun amına itti. Sonra Irina'yı kollarına aldı, penisini onun kıçına doğru hareket ettirdi, önümüzde sperm damlayan amını açığa çıkardı, Nikolai buna hemen tepki verdi ve sikini ona doğru sürdü. Onu böyle bir "dikey sandviç" içinde sikmeye başladılar.
Bu arada Sergei benimle ilgilendi. Beni köpek stiline soktu ve 20 santimetrelik penisiyle beni sikmeye başladı!
Odada tekrar inlemeler, hızlı nefes almalar, inlemeler duyuldu... Sonra Nikolai, adamlar henüz işini bitirmemiş olmasına rağmen Irina'ya biraz dinlenmesini önerdi ve o ve Victor mutfağa çıktılar.
Sergei ve ben Irina ile odada kaldık: Onun vücudunu okşamaya başladım ve Sergei onun başında oturarak bacaklarını yanlara ayırdı ve penisini koydu ve topları yüzüne. Irina, hissettiği hislerden tamamen keyif aldı.
Karımı Sergei'yle bırakarak mutfağa gittim, orada adamlar neler olup bittiğini tartışıyorlardı, üyeler heyecanlıydı. -Karınız harika ve mahrem alanı tek kelimeyle muhteşem. İki haftadır seks yapmamıştım ve buna gerçekten ihtiyacım vardı! Sadece aletimle yırtacağım. Bu kız harika, gerçekten tahrik edici! - Nikolai heyecanla fısıldadı. - Evet karşı değilim ama her şeyin makul sınırlar içinde olması gerekiyor. Hepiniz harika ortaklarsınız! - Cevap verdim.
Daha sonra Sergei'nin Irina'yı dört ayak üzerine koyarak seks yapmaya devam ettiği odaya tekrar döndük. Nikolai sünnetli penisini karısının yüzüne götürdü, dudaklarının üzerinde gezdirdi, açıldı ve kafa ağzına zar zor girdi. Sergei Irina'nın içine girdi ve yerini Victor aldı. Üçü onu sikmeye başladı: biri ağzından, diğeri vajinadan. İşleri aynı anda bittiğinde çocuklar duşa gittiler. Sperm kediden bacaklarına ve ağzından çenesine akıyordu... Nikolai banyodan döndü ve Irina'ya yaklaştı, ona iltifat etmeye ve başını, sırtını ve bacaklarını okşamaya başladı. Bu, penisinin ereksiyona uğramasına neden oldu: daha da büyüdü, üzerindeki damarlar belirginleşti ve iğneden sıvı aktı... Sırtını Irina'nın yanına koydu, bacağını kaldırdı ve içine girdi... Ve her şey yeniden başladı. Üçümüz hepsine baktık. Kolya penisini vajinasından çıkardı ve dikkatlice anüsüne girmeye başladı. Girmek zordu ama içeri girince başladı! Irina inledi, bacakları ve kolları seğirdi, doğruldu ve Nikolai onu sıkıca ona bastırdı ve kıçının içinde hareket ederek hızını artırmaya başladı. Adamlar da onlara katıldı. Kolya yine orgazmdan çığlık attı, penisini çıkardı ve sırt üstü yattı. Kıçı tamamen açıktı! Adamlar sopayı devraldı. Gece yarısından sonra bu buluşmadan mutlu ve duygu dolu ayrıldık.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Salıncak kulübü
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    45 Views
    Last post by Anonymous
  • Bir bebek ister misin - salıncak!