Kendi spermimle ilgili bir sorum var. Uzun zamandır buna alışmak, dokunmak, onunla her şekilde etkileşime geçmek ve tatmak istiyordum, mastürbasyon sırasında pre-cum'un tadına bakmayı seviyorum, hatta bir kez ağzıma boşalmayı başardım ama hemen dilimi geçmesine izin verdim ve yuttum. Başkaları spermlerine alışmayı ve sevmeyi nasıl başardı?
Kendi spermimle ilgili bir sorum var. Uzun zamandır buna alışmak, dokunmak, onunla her şekilde etkileşime geçmek ve tatmak istiyordum, [url=viewtopic.php?t=4518]mastürbasyon[/url] sırasında pre-cum'un tadına bakmayı seviyorum, hatta bir kez ağzıma boşalmayı başardım ama hemen dilimi geçmesine izin verdim ve yuttum. Başkaları spermlerine alışmayı ve sevmeyi nasıl başardı?
Bu hikaye doğum günümün arifesinde başıma geldi, sevgilim yanıma geldi ve bana kocaman bir buket kırmızı gül verdi ve büyükannesi hasta olduğu için doğum günüme gelemeyeceğini söyledi ve onun yanına...
Bir erkekle seks öncesi ve seks sonrası ilgili varlıkların görüşleriyle ilgileniyorum o. Karşınızda sıradan bir adam var, diyelim ki arkadaşsınız ama seks aklınıza bile gelmiyor. Ve bir noktada...
Sperm kıçına girerse, sorun değil. Bu hiçbir şey ifade etmiyor. Burada birçoğunun hoşuna gittiğini okudum. Ve bir tür çifte izlenimim var. Bir yandan, onun öyle olması tatsız değil ve şimdi onun...