Bilmek istiyorum burada kaç tane buna aşık var, düşünün, bir alışveriş merkezinde, kafede, restoranda tuvalete gidiyorsunuz (önemli değil) ve yan taraftaki tezgahın duvarında bir delik fark ediyorsunuz ve bu deliğin içinde dili dışarı çıkmış açık bir ağız var, kullanır mısınız?
Bilmek istiyorum burada [url=viewtopic.php?t=780]kaç tane[/url] buna aşık var, düşünün, bir alışveriş merkezinde, kafede, restoranda tuvalete gidiyorsunuz (önemli değil) ve yan taraftaki tezgahın duvarında bir delik fark ediyorsunuz ve bu deliğin içinde dili dışarı çıkmış açık bir ağız var, kullanır mısınız?
Herkese merha ba, annelerini (kız kardeşlerini) gözetleyenler? Tam olarak nerede olduğu (banyoda, odada) hiç fark etmez. Onlara mastürbasyon yaptın mı? yoksa kendini tutabildin mi?
Ayrıca kadınlara...
Sevgili güzel kızınız, sadece sapın yanında yürüdüğü bir adam başlattıysa. Ve bir süre sonra evde evde daha sık osurmaya başladığını fark ettiniz ve onun iradesine karşı olduğu açık. Burada kısa sıkı...
... 54782. 27 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Bu, sikimi kedi içine yapıştırıp içeri sürdüm. 25 dakika sonra gönderilen 47 saniye:
ve bir dakika içinde ağzına bir dick yerleştirilecek.