Kız çocuğu gibi yetiştirildimseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kız çocuğu gibi yetiştirildim

Post by Anonymous »

Annemle yaşıyordum, babam yoktu, kim olduğunu bile bilmiyordum. You need to register to see the link. beni çok sevdi, her zaman okşadı ve benimle ilgilendi. Bir kızı hayal etti ve ultrason onun bir kız olacağını gösterdi. You need to register to see the link. beklenen çocuk için önceden zarif elbiseler satın aldı.
Ama ben bir erkek olarak doğdum. Annem için bir şoktu. Uzun süre bu duruma alışamadı. Bu yüzden bana Sasha diyorlardı ama evde bana tıpkı kız gibi sevgiyle Shura diyorlardı. You need to register to see the link. bana elbiseler giydirdi ve sadece ikisi benimle birlikte yürüdü, böylece kimse erkek olduğumu tahmin edemezdi. Bu yüzden hiç arkadaşım yoktu. Evimde sadece kızlar için You need to register to see the link. vardı: bebekler, elbiseler, tabaklar, doktor çantası...
Beş yaşına geldiğimde okul hazırlıkları başladı. İlk defa erkek gibi giyinmiştim. Çocuklukta oluşan şeyin ömür boyu insanda kaldığını söylüyorlar....
.Ve şimdi 8. sınıfı bitiriyorum. Beden eğitimi dışındaki tüm konularda mükemmel bir öğrenciyim; Fiziğim nedeniyle doğal olarak diğer adamlara yetişemedim. Hâlâ uzun saçlı, narin, zayıf bir çocuktum ve bu nedenle bana arkadan baktığınızda beni kız sanabilirsiniz...
Bugün 20 Mayıs. Öğretmenler yıl için not veriyor ve ben tüm konulardan 4, 5 aldım. Ama beden eğitiminde... Ve fizik öğretmeni Alexei Vladimirovich'i görmeye gittim.
- Peki, Alexander? Seninle ne yapmalıyım? – diye sordu öğretmen bir sandalyeye oturarak ve gözlerimin içine bakarak. Burada beden eğitimi öğretmeninin spor salonundan doğrudan girilebilen kendi küçük odasına sahip olduğunu belirtmek gerekir. Burası oldukça rahattı: yumuşak koltuklar, oldukça büyük bir masa, bir gardırop, bir kanepe ve bunların hepsi sıcak renklerde. Öğretmenin demlediği çayı içerek hızla rahatladım.
– Bilmiyorum Alexey Vladimirovich. Belki bana bir beşlik çakabilirsin? Ya da en azından dört? – Kabul etmeyeceğini bildiğim için sordum.
– Hayır Sashka, bunu yapamazsın. Aynen böyle, sana sadece üç tane vereceğim. "Kanepeye yaslandı ve kollarını göğsünün üzerinde çaprazladı.
– Peki, Alexey Vladimirovich, lütfen... O zaman standartları tekrar alabilir miyim? Dürüst olmak gerekirse deneyeceğim. – Ellerimi dua ederek bitirdim. Öğretmen garip bir şekilde gülümsedi ve tüm umutlarımı kesti:
– Hayır, Sash, tüm notları zaten günlüğe koydum. Doğru... Bir fikrim var ama korkarım ki beğenmeyeceksin.
– Yapacağım. Hiçbir şey yapma! Lütfen bana C verme!
– Tamam, Sash. O zaman burada bekle. Yaklaşık yirmi dakika sonra döneceğim. İstersen dolaba bakabilirsin, sadece alt çekmecelere bakma. – Orada oturmak sıkıcıydı, ben de dolaba girdim.
Bir anda kafamda bir merak solucanı belirdi: Alt çekmecelerde ne var? Elim kutuyu açmak için uzandı ama durdum. Ya öğretmen gelirse? Karar vermeden sandalyeye oturdum ve ara sıra kutuya ilgi dolu bakışlar attım. Üç dakika amaçsızca oturduktan sonra nihayet kararımı verdim. Dolaba gitti, çömeldi ve bu gizemli çekmeceyi açtı.
Gördüklerim beni şok etmekten başka bir şey yapamadı. Bir sürü vibratör, anal boncuklar, tıkaçlar, kapaklarında oğlanların yazdığı dergiler... İkincisine dikkat etmezseniz, Alexey Vladimirovich'in buraya bir kadın aldığını düşünürsünüz. Ama dergiler...
- Ne yapıyorsun? – Tehditkar bir ses duydum. Öğretmen arkamda durup tüm gücüyle öfkesini yüzüne yansıtmaya çalışıyordu. Ama bunu pek iyi yapmadı ve gözlerindeki beklentiyi açıkça görebiliyordum. Durmak. Ben, o, erkek çocuklu dergiler...
– Başkalarının eşyalarına izinsiz dokunamayacağını söylemediler mi sana? "Kulağımdan tutarak fısıldadı. Ah, acıyor!
– Sen yaramaz küçük bir çocuksun. Ve cezalandırılmalı. Ağır bir şekilde cezalandırılmalı. "Yanıma diz çöktü ve beni sertçe öptü. Sonra beni dizlerinin üzerine attı ve hafif yazlık pantolonunu ve külotunu neredeyse dizlerine kadar çıkardı.
Kıçıma ağır bir el değdiğinde bağırdım. Ancak bu öğretmen için yeterli değildi. Ben inlemeye başlayıncaya kadar bana tekrar tekrar vurdu. Her tokat vücuduma bir acı dalgası gönderiyordu ama midemde küçük, tüylü bir top kıvrılmış gibi hissediyordum. Her darbede sanki biri bana küçük şoklarla vuruyormuş gibi zevk dalgalarının geldiğini hissettim.
– Peki beğendin mi? Beğendin mi küçük sürtük? – öğretmen beni saçlarımdan yakaladı ve tekrar kıçıma şaplak attı, beni daha da küçük düşürmeye çalıştı.
– Cevapla! "Başımı kaldırdı, dikkatle gözlerimin içine baktı. Ve sonra - bunu nasıl yaptığını bile anlamadım - kendimi köpek pozisyonunda yerde yatarken buldum, yüzüm onun kasıklarına gömülmüştü. Derste olmadığı zamanlarda giydiği kot pantolonun güzel bir şekilde göze çarpan büyük bir çıkıntısı vardı.
– Ağzını çalıştır. – Başımın üstünde bir yerde boğuk bir ses. – Bu arada ben de seninle oynayacağım...
Fermuarını açarak ona bakmama izin verdi. büyük, zaten dövüş pozisyonunda, hatta elastik görünümlü penis. Bunca zamandır neden sessiz kaldığımı bilmiyorum. Genel olarak fark nedir? Daha sonra yaptığım şey tüm hayatımı değiştirdi.
Penisi dikkatlice yaladım, o zamanlar erkekler arasındaki seksi bilmiyordum ve bunu ahlaka aykırı olarak görmüyordum, şimdi bile ne yaptığımı anlayamıyorum. Sonra kafayı dikkatlice ağzına aldı, içgüdüsel olarak dişleriyle ona dokunmamaya çalıştı, acı tadın tadını çıkararak diliyle gıdıkladı.
"Ah, sen... Kaltak..." diye inledi Alexey Vladimirovich ve aynı anda kalçalarımın arasına sert bir şey sıkıştı. “Şimdi canını acıtacak ama eğer çığlık atarsan o zaman...” Tehditini bitirmedi ama ben hâlâ korkuyordum. Vibratör ve görünüşe göre oydu, yavaş yavaş anüsüme vidalanmaya başladı. Lanet olsun, ne kadar acı verici... Kaslar esniyordu, yabancı bir cismin bağırsağa girmesine izin veriyordu ve ben yine de emmek zorunda kalıyordum! Acıdan yüzüm çarpıklaştı ve gözyaşları aktı, acı çekiyordum, çığlık atamıyordum.
Vibratörün tamamen içimde olduğunu hatırlamıyorum bile. Daha sonra yeni bir oyuna kapıldım - dilimle penisin başını hafifçe gıdıkladım ve Alexey Vladimirovich kalçalarını öne doğru eğdiğinde, ağzını oldukça büyük penise tamamen bastırarak başının üstündeki inlemeleri dinledi. Yabancı cisim içimde titreşmeye başlayınca çığlık atarak penisimi ağzımdan çıkardım.
– Emmeye devam et, sürtük. Değerlendirmenizi uygulayın. - Öğretmen bağırdı. Sikini tekrar ağzıma aldım, onu hızla boşaltmaya ve bu cehennem oyuncağını içimden çıkarmaya çalıştım. Midemdeki yumru sarmalanmaya başladı ve acıyla zevk arasında bir şeyler hissettim.
– Kaltak, hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorsun. – öğretmen beni saçlarımdan yakaladı ve ağzıma sikmeye başladı. Bu sikişmeden on beş saniye sonra geldi ve beni kaynar spermi yutmaya zorladı.
Gevşek bir oyuncak bebek gibi yere düştüm, ağzım spermle lekelendi, dilimde tuzlu tadını hissedebiliyordum, anasonumda yapay bir penis titriyordu, bacaklarım açıldı - hevesli bir sübyancının rüyası.
– Dört kazandınız. A almak için tekrar gelmeniz gerekiyor. Oyuncağı sende tutabilirsin. Evde çok eğleneceksin, sürtük. – öğretmen penisini kot pantolonunun içine sakladı ve bana baktı. Onun gözünü kırpmayan bakışları altında iç çamaşırımı ve pantolonumu zar zor çıkardım, ayağa kalktım, yüzümdeki gözyaşlarını sildim ve bacaklarımı iki yana açarak odadan çıktım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kız çocuğu
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    23 Views
    Last post by Anonymous
  • Kız çocuğu için erkek arıyoruz. Moskova, Moskova bölgesi.
    0 Replies
    15 Views
    Last post by Anonymous
  • Bir çocuğu bekliyorum. Baba, kimi bekliyorsun?
    0 Replies
    55 Views
    Last post by Anonymous
  • Çocuğu Kurtarın
    0 Replies
    44 Views
    Last post by Anonymous