Belki eskiden ya da şimdi bir tür erotik fantezileriniz vardı, bunu kabul etmekten utanıyorsunuz, çünkü bu fantezi çok tuhaf, alışılmadık ya da basitçe sapkın, ama burada isimsiz bir forum, isimler yerine takma adlar var... Siz paylaşabilir... hala kimse öğrenmiyor. Belki sizi tahrik eden, heyecanlandıran bir fanteziydi ve bunu canlı olarak gerçekleştirmek istemediniz ya da planlamadınız... ama öyleydi... Kızların ne tür fantezileri olduğunu merak ediyorum. Erkekler daha yaratıcı ve yaratıcı görünüyor. Ama acaba kızlar erkeklerden daha mı havalı ama bunu gerçek hayatta mı saklıyorlar?
Belki eskiden ya da şimdi bir tür erotik fantezileriniz vardı, bunu kabul etmekten utanıyorsunuz, çünkü bu fantezi çok tuhaf, alışılmadık ya da basitçe sapkın, ama burada isimsiz bir forum, isimler yerine takma adlar var... Siz paylaşabilir... hala kimse öğrenmiyor. Belki sizi tahrik eden, heyecanlandıran bir fanteziydi ve bunu canlı olarak gerçekleştirmek istemediniz ya da planlamadınız... ama öyleydi... Kızların ne tür fantezileri olduğunu merak ediyorum. Erkekler daha yaratıcı ve yaratıcı görünüyor. Ama acaba [url=viewtopic.php?t=748]kızlar[/url] erkeklerden daha mı havalı ama bunu gerçek hayatta mı saklıyorlar?
Bir erkeğin neden bu kadar sıra dışı bir fetişi vardır? Bitirdikten sonra benden üye çıkarmaz. Ve biz bu şekilde yalan söylüyoruz. Ve ben rahatlayıp ona güvendiğim anda, tüm gücüyle eliyle kalçama...
Pek çok insanın tatmin edici cinsel fantezileri vardır. Hangi fantezilerinizi özellikle çekici buluyorsunuz? Fantezilerinizi gerçek hayatta gerçekleştirmeye ne dersiniz?
Yatakta penetrasyon olmadan yakınlık arıyorum, hayal gücünüzü serbest bırakın, bence bu alışılmadık bir reklam, ama umarım birilerinin ilgisini çeker. Ne denemek istiyorsanız hemen yazın, her yaşta...