İşten döndüğümde dışarısı zaten karanlıktı ve otobüs durağında yalnız bir genç kız gördüm. Biraz depresif ve hatta mesafeli görünüyordu ama hemen fark ettiğim şey onun çok güzel olduğuydu. Durdum ve kapıyı hafifçe açtım ve onu bırakabilir miyim diye sordum. Cevap beni biraz şaşırttı ama yine de kızı arabama binmeye davet ettim. Kabul etti. Annesi şehrimizdeki hastanede yattığı için küçük bir kasabadan geldiği ortaya çıktı. Bunu bir günde halledebileceğini düşünüyordu ama koşullar farklı gelişti ve kızın en azından bir gün daha kalması gerekiyordu. Şehrimizi tanımıyordu ve ev ya da otel kiralayacak fazla parası yoktu. Artık neden bu kadar depresif göründüğü anlaşıldı.
O zamanlar iki odalı bir dairede yalnız yaşıyordum, bu yüzden hiç tereddüt etmeden kıza yardımımı teklif ettim. Teklifimin tüm günün en iyisi olduğunu anlamama rağmen suçlu bir ses tonuyla reddetmeye başladı. Sonunda yine de benim evime gittik.
Eve giderken, hiçbir şey hakkında çeşitli konuşmalar yaparak kızın dikkatini dağıtmaya çalıştım ve o da periyodik olarak yardımımı reddetmek için tereddütlü girişimlerde bulundu. Her ne kadar hâlâ onunla aynı fikirde olacağımdan korkuyormuş gibi görünse de. Kızın adı Zhenya'ydı ve yirmi yaşının biraz üzerinde görünüyordu.
Akşam saat on civarında kendimizi evde bulduk. Normal ışıkta yeni arkadaşımı daha iyi görebiliyordum. Çok yorgun görünmesine rağmen çok güzeldi. Kızı odaya alıp oturmasını söyledim. Açık renkli bale ayakkabılarını çıkardığında hemen (gerçek bir ayak fetişisti gibi) çıplak ayaklarına baktım. Onlara sadece kısaca bakmama rağmen görünüşleri beni hoş bir şekilde şaşırttı. Zhenya'ya akşam yemeği teklif ettim ama o sadece çayı kabul etti. Konuşma pek iyi gitmedi, görünüşe göre yorgunluğu onu etkiliyordu.
Çay içtikten sonra bulaşıkları mutfağa götürmeye karar verdim ve döndüğümde Zhenya çoktan uyuyordu. Mütevazı bir şekilde kanepeye uzandı, bacaklarını kıvırdı. Onu uyandırmak ve daha rahat etmesini önermek istedim ama sonra bakışlarım çıplak ayaklarına takılınca fikrimi aniden değiştirdim. Nabzım hızlandı ve aklıma kötü düşünceler girdi. Yavaşça yutkundum ve kanepeye doğru bir adım attım. Zhenya'nın zaten oldukça rahat uyuduğu açıktı; gün içinde başına gelen yorgunluk ve stres bunu gösteriyordu. Uyanırsa tüm bunların dışarıdan nasıl görünebileceğini çok iyi anladım. Ancak sapkın arzum, rasyonel düşünceleri kolayca uzaklaştırdı. Sessizce bacaklarının yanına yere oturdum ve düzgün parmaklarına bakmaya başladım. Tırnaklar boyanmamıştı ama bakımlı oldukları belliydi. Sikim şimdiden sertleşmeye başlamıştı ve nefes alışverişim hızlanmaya başlamıştı. Kanepeye yaslanıp yavaşça ayaklarına yaklaştım. Zhenya'yı yanlışlıkla uyandırmamak için dikkatlice onlara ulaşmaya başladım. Kokularını derince içime çektim. Üye heyecanla seğirdi. Bütün gün ayakkabıların içinde kalan ayakların hoş doğal aroması. Bazıları pis koktuğunu düşünebilir ama hayır. Kişi kendine dikkat ederse, ayakkabısına ve özellikle ayaklarına bakım yaparsa hoş olmayan bir koku oluşmaz. Kokularının tadını çıkardım, gözlerimi kapattım ve her şeyi unuttum. Sanki hipnoz altındaymış gibi onlara uzanıp zar zor dokundum ve yükselişini öptüm. Hassas sıcak cilt. Bacaklarını öpücüklerle kapatmaya başladım, yavaşça istenilen ayak parmaklarına doğru ilerledim. Çılgınca üzerlerine atlamak, yalamak ve emmek istedim. Bunu bu kadar aniden yapamamam, arzumu ve onunla birlikte uyarılmamı daha da yoğunlaştırdı. Dudaklarım yine de ayak parmaklarını keşfetmeye başladı. Onlara sadece dudaklarımla zar zor dokundum. Ama birdenbire üzerime bir kova soğuk su dökülmüş gibi oldum.
—ne yapıyorsun? — kızın hafif uykulu sesi çınladı.
Konuşmaya karar vermeden önce hareketlerimi ne kadar süre izlediğini merak ediyorum.
Ona döndüm. Yüzüm yanıyordu. Böyle bir durumda ne diyeceğimi bilemedim.
—üzgünüm, dayanamadım
Gözlerimi yere indirdim. Zhenya oturdu ve ayaklarını yere koyarak yüzündeki bir tutam siyah saçı çekti. Beklentiyle donup kaldım çünkü tepkinin ne olacağını bilmiyordum.
Zhenya hafifçe gülümseyerek "Güzeldi" dedi.
Canlandım.
—İsterseniz elbette devam edebilirim.
Cevap beklemeden daha yakına oturdum ve bir ayağımı ellerimin arasına aldım. Elleriyle hafifçe masaj yapmaya başladı. Bacaklarının derisi yumuşak ve pürüzsüzdü. Zhenya rahatladı ve gözlerini kapattı:
- harika, çok hoş... - dedi neredeyse fısıltıyla.
Penisim kazık gibi duruyordu. Zhenya'nın beklenmedik patlamamı bu kadar sakin karşılayacağına inanamadım. Ayak parmaklarını ve topuklarını esneterek ayaklarına daha aktif bir şekilde masaj yapmaya başladım.
—fetişist misiniz?
Ayak parmaklarını öpmeye başladığımda Zhenya sakince sordu.
"evet" diye hemen cevap verdim ve dilimi ayağının üzerinde gezdirdim.
Tadının ve aromasının tadını çıkararak bacaklarını açgözlülükle yalamaya başladım. Parmaklarını küçük şekerler gibi emdim ve dilimle onlarla oynadım. Ayak tabanlarını okşadı, topuklarını yaladı, öptü. Yüzümü ayaklarına sürttüm, tamamen tutkuma teslim oldum. Heyecandan penisim ağrımaya başlamıştı bile. Zhenya okşamalarıma hafif inlemelerle karşılık verdi. Bazen gıdıklandığında parmaklarını oynatıyordu. Bir kez daha, sol bacağının parmak aralarını yalarken, bir şekilde ikinci ayağımı mekanik olarak neredeyse kemiklerimin üzerine yerleştirdim. Zhenya bunu fark etmeden duramadı ve şans eseri benim için pantolonunun içinden hafifçe okşamaya bile başladı.
Kıza baktım. Yeşil gözleri parlıyordu. Yorgunluk artık görünmüyordu. Görünüşe göre muhteşem bacaklarını okşayarak onu harekete geçirebildim.
Hiç tereddüt etmeden yerden kalktım ve külotumla birlikte pantolonumu da indirdim. Zhenya şaşkınlıkla bana baktı. Bacaklarını alıp penisime doğru yönlendirdim. Kız ayağını karnıma bastırdı ve okşamaya başladı. Ayaklarınızın yumuşak derisini penisinizde hissetmek özel bir zevktir. Zhenya beceriksizce bacaklarıyla beni çekmeye çalıştı, penisimi parmaklarıyla ya da sadece iki ayağının arasına sıkıştırarak.
İşlerin iyi gitmediğini fark ederek kanepeden indi ve önümde diz çöktü. Şakacı bir tavırla bana baktı.
—muhtemelen daha iyi olacak
Dilini penis boyunca kaydırdı ve dudaklarını başının etrafına doladı. Tüylerim diken diken oldu vücudumdan. Bu benim başıma ilk kez geliyordu; tamamen yabancı biri penisimi ağzına aldı. Gerçi daha önce sıradan tanıdıklarımın ayaklarını da yalamamıştım. Zhenya emme konusunda ayaklarıyla mastürbasyon yapmaktan çok daha iyiydi. Kendinden emin bir şekilde aletimi yuttu ve eliyle okşadı. Diğer eliyle toplarımı yoğurdu. Olan bitene hala inanamayarak orada durdum. Zhenya'nın dili başımı okşadı, penisimi ve hatta taşaklarımı okşadı. Onun bunu yapabileceğini asla düşünmezdim. Mütevazı bir kıza benziyor. Muhtemelen koşulların imajı üzerinde böyle bir etkisi olmuştur. O sikimi emmeye devam ederken ben de saçlarını okşadım. Ağzına boşalmak istedim ama daha da önemlisi bu heyecanı uzatmak istedim. Aletimi onun becerikli silindirinden çekerek başımı dudaklarının üzerinden geçirdim. Zhenya gülümsedi.
"Biliyor musun," dedi şakacı bir şekilde dudaklarını yalayarak, "Benim de bir fetişim var.
Birden bana sesi titriyormuş gibi geldi. Kız sanki bu konuda konuşmaya başladığına pişman olmuş gibi yere baktı. Saçını okşadım ve onu dinlemeye ve muhtemelen onu desteklemeye hazır olduğumu bildirdim.
—Kıçını yalamak istiyorum!
Dürüst olmak gerekirse bu kadar sert bir yanıt karşısında şok oldum. Bu kadar elverişli bir ortamda garip olmasına rağmen biraz kafam karışmıştı. Düşüncelerimi hızla toplayıp sanki Zhenya'yı arzusunu yerine getirmeye davet ediyormuş gibi kanepeye oturdum.
Muhtemelen böyle bir tepki bekliyordu çünkü bir saniye içinde onun ıslak dilini anüsümde hissettim. Bazen ben de kıçımı yalamak istedim ama bunu gerçek hayatta hiç deneyimleme fırsatım olmadı. Bu ana kadar. Kız sıcak diliyle deliğimi özenle yalamaya başladı. Dudaklarını şapırdattı, bir köpek gibi kucakladı, dilini döndürerek salyasını bulaştırdı. İnanılmaz bir heyecan yaşayarak penisimi okşadım.
Zhenya durdu ve bana baktı:
—beğendin mi?
—çok! - Cevap verdim ve elimi saçlarının arasından geçirdim. Beni çevrelemeye devam edebilmesi için onu kıçıma doğru yönlendirdim. Zhenya periyodik olarak dilini salyasıyla yağladıktan sonra anüsüme itmeye çalıştı. Onun da olup bitenlerden çılgınca keyif aldığını hissettim ve bu beni daha da heyecanlandırdı.
Zhenya'nın saçını okşayarak "Sikini em," dedim.
Kız hemen boğazını keserek ona saldırdı. Artık neyi daha çok istediğimi bilmiyordum, ağzına boşalmak mı yoksa onu becermek mi? Sikimi onun yetenekli ağzından çıkarmak çok çaba gerektirdi. Zhenya'nın önünde durdum ve kalkmasına yardım ettim. Onu iştahla dudaklarından öptüm. Dillerimiz iç içe geçerek tat alışverişinde bulundu.
Onu soymaya başladım ve Zhenya penisimi çekti. Ellerim kızın genç, sert kıçını sıktı. Onu kendime doğru bastırdım ve aletimi karnına bastırdım. Tekrar alışverişe başladık. Bir tutku dalgası bizi ele geçirdi. Zhenya'yı alıp kanepenin kenarına yatırdım. Önünde yere çöktü ve bacaklarını iki yana açtı. Kasıkları kısa siyah kıllarla kaplıydı. Eğilip pembe dudaklarını nazikçe öptüm ve sonra onu yalamaya başladım. Aç bir köpek gibi yaladım. Heyecanlı bir kedinin tadının tadını çıkardım. Zhenya inledi. Bacaklarını sırtıma attı ve eliyle saçımı çekti, beni amına daha sert bastırdı. Onu öptüm, yaladım, tekrar öptüm, dudaklarını emdim, dilimle okşadım. Tükürüğümden heyecan verici bir şekilde parlıyordu. Kendimi Zhenya'nın biraz üstüne kaldırarak penisimi ona soktum. Amcığıyla ona güzelce sarıldı. Zhenya beni bacaklarıyla yakaladı ve ben de onu kanepeye doğru dövmeye başladım. Penisim kolayca kızın ağzından tatlı inlemeler çıkararak içeri girdi. Aktif ve geniş bir şekilde hareket ettim çünkü çok heyecanlıydım. Zhenya göğüslerini sıktı ve ben de kabaca kalçalarını tuttum. Taşaklarım onun kıçına çarpıyordu ve aletim onun vajinasında ses çıkarıyordu. Bacaklarını omuzlarıma atarak onu becermeye devam ettim. Zhenya gittikçe daha yüksek sesle inledi, bu da beni daha da tahrik etti. Vajinasının duvarlarını penisimle hissettim. Doğru açıyla girdiğimde gerginleştiğini hissedebiliyordum. Bir tutkuyla yeniden ayaklarını yalamaya, ayak parmaklarını emmeye başladım. Yakında boşalacağımı anladım çünkü Zhenya da eşiğindeydi. Giderek daha sık inliyordu ve vajinası penisimin üzerinde hoş bir şekilde kasılmıştı. Birkaç güçlü ve keskin saldırının ardından Zhenya geldi. Ayak parmaklarını ağzımın içindeyken kıvırdı ve kasları kasılmaya başladı. Henüz bitirmediğime sevindim. Penisimi çıkardıktan sonra tekrar amımın yanına indim ve dilimle biraz okşadım, sonra penisimi sert bir hareketle ona geri verdim. Boşalmam bir dakikadan az sürdü. Sikimi Zhenya'dan çıkardım ve karnına, göğsüne ve kasıklarına dökmeye başladım. Hemen hemen her şeyi sağdıktan sonra onu penisime doğru çektim ve ağzına soktum. Zhenya kafayı emdi ve nazikçe öptü.
Birbirimize hiçbir şey söylemedik. Duş aldık ve kanepeye uzanıp birbirimize sarıldık. Zhenya göğsümde uyuyakaldı. Omuzlarına sarıldım. Uzun süre uyuyamadım, olup biten her şeyi kafamda tekrarladım. Bunun gerçekten olduğuna inanmıyordum. Nasıl uykuya daldığımı hatırlamıyorum...
İlk başta bunun bir rüya olduğunu düşündüm. Ama uyandığımda Zhenya'yı gördüm ve çok şaşırdım. Kız bana bakıp gülümsedi. Ayak parmaklarımı emdi. Daha önce yaşamadığım çok hoş bir duyguydu.
Zhenya bana "İşte bu benim de fetişim" dedi. Dili topuktan ayak parmaklarına doğru kaydı.
Sıradan tanıdık ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version