İlk başta yaklaşmalardan korktuğumu düşündüm ama sonra yaklaşmayı hiç yapmazdım. Ama şimdi onların tüm saçmalıklarına katlanacak kadar pozitifliğe sahip olmadığımı fark ettim. Biri utangaç, ikincisi kaba, üçüncüsü ise genel olarak tehditkar. Ve ne kadar Teflon olursam olayım onların yetersizliği yine de moralimi bozuyor. Herkesin kötü olduğunu söylemiyorum, iletişim kurmanın çok keyifli olduğu çok sayıda harika gülümseyen kız var ama yetersiz olanların yüzdesi gerçekten çok yüksek.
Kısacası olumsuz yaklaşımlar nasıl hızla unutulur?
Not: Aklımda tek bir yol var; bir günde kesinlikle çok sayıda yaklaşım yapmak, en az 10. Böylece hem yetersizliklerin yüzdesi bulanıklaşacak hem de tüm süreçten olumsuzluk kalmamış olacak. Bunu yapmak için de 10 rakamı çevirmek ve daha sonra geri aramamak için sevmediğiniz kişilere yaklaşmanız gerekecek ki bu pek hoş değil. Yani, hızlı bir şekilde 10 yaklaşımı aramam ve ardından sevdiğim yaklaşımı bütün gün beklemem gerekecek.
İlk başta yaklaşmalardan korktuğumu düşündüm ama sonra yaklaşmayı hiç yapmazdım. Ama şimdi onların tüm saçmalıklarına katlanacak kadar pozitifliğe sahip olmadığımı fark ettim. Biri utangaç, ikincisi kaba, üçüncüsü ise genel olarak tehditkar. Ve ne kadar Teflon olursam olayım onların yetersizliği yine de moralimi bozuyor. Herkesin kötü olduğunu söylemiyorum, iletişim kurmanın çok keyifli olduğu çok sayıda harika gülümseyen kız var ama yetersiz olanların yüzdesi gerçekten çok yüksek.
[b]Kısacası olumsuz yaklaşımlar nasıl hızla unutulur?[/b] Not: Aklımda tek bir yol var; bir günde kesinlikle çok sayıda yaklaşım yapmak, en az 10. Böylece hem yetersizliklerin yüzdesi bulanıklaşacak hem de tüm süreçten olumsuzluk kalmamış olacak. Bunu yapmak için de 10 rakamı çevirmek ve daha sonra geri aramamak için sevmediğiniz kişilere yaklaşmanız gerekecek ki bu pek hoş değil. Yani, hızlı bir şekilde 10 yaklaşımı aramam ve ardından sevdiğim yaklaşımı bütün gün beklemem gerekecek.
Tekrar duygulara girdim
karışıklık içinde yeni uyandım Açıklıyorum:
genel olarak, bir kez derin bir çocuklukta bir “bilinçsiz” sevişme olan bir adamı hayal ediyorum ve bu, uzun süredir işkence gören...
Son zamanlarda, genellikle 8-10 sayfalık aktif konuların bulunduğu Aktif konular sütununda, bir nedenden dolayı 32 olduğunu fark ettim
İlk başta forumun yeniden canlanmasına sevindim, ancak şu ana...