Kızımın yetişkin olması her zaman ilginçti. Genellikle iç çamaşırlarını (sütyen ve külot) erkeğin görmemesi için saklıyor mu? Yıkadıktan sonra kuruduklarını görürsem ne olur? Külot zaten bir tür seksiyse (tanga), onları fark etmesinden mi korkuyor? Ve şu soru ortaya çıkacak: Bunlar kimin için?
Eğer bir şekilde yürüyüş için seksi giyinirse (tişört/üst ve kısa etek/şort, çorap) ve babam bunu görürse nasıl tepki verecektir? Kızınız kendini bu şekilde göstermekten utanıyor mu?
Zaten büyümüş göğüslerini saklıyor mu? Evde ne giyiyor (sütyen rahatsız edicidir ve onsuz göğüsleriniz görünür olacak ve meme uçlarınız görünecektir). Adet dönemi ne olacak? Kullanılmış ped/tampon veya sızıntı görürse.
Kızımın yetişkin olması her zaman ilginçti. Genellikle iç çamaşırlarını (sütyen ve külot) erkeğin görmemesi için saklıyor mu? Yıkadıktan sonra kuruduklarını görürsem ne olur? Külot zaten bir tür seksiyse (tanga), onları fark etmesinden mi korkuyor? Ve şu soru ortaya çıkacak: Bunlar kimin için? Eğer bir şekilde yürüyüş için seksi giyinirse (tişört/üst ve kısa etek/şort, çorap) ve babam bunu görürse nasıl tepki verecektir? Kızınız kendini bu şekilde göstermekten utanıyor mu? Zaten büyümüş göğüslerini saklıyor mu? Evde ne giyiyor (sütyen rahatsız edicidir ve onsuz göğüsleriniz görünür olacak ve meme uçlarınız görünecektir). Adet dönemi ne olacak? Kullanılmış ped/tampon veya sızıntı görürse.
Hanımlara soru: Partnerinizin başına böyle bir utanç gelse tepkiniz, duygularınız ve en önemlisi davranışlarınız ne olur? Uzun zamandır bu seksi bekliyordunuz, hatta belki bu duyguları ve birdenbire...
Herkese selam. Başlangıç olarak, tanışmak ve burada benim şehrimden kızlar olup olmadığını öğrenmek istiyorum, aksi takdirde etraftaki herkes haklı, herkes gibi değil, kafasında taç var.
Eğer...
Herkese merhaba 24 yaşındayım. Forumdaki konuları okudum. Burada oldukça yetişkin bir birlik var. Burada kaç genç var diye merak ettim). Yazın, sohbet edelim). Belki sadece sohbet etmekle...
Diyelim ki dans pistindeki kızınız nasıl hareket edeceğini bilmiyor, müziğin ritmini hissetmiyor, tahtadan yapılmış bir kız gibi, sekste nasıl biri?
Ya da tam tersi dans pistinde aktif olarak...