Aşırı sarhoş olduğumda bu beni tahrik ediyor, bu herkesin başına gelen var mı?seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Aşırı sarhoş olduğumda bu beni tahrik ediyor, bu herkesin başına gelen var mı?

Post by Anonymous »

Neredeyse bir yıldır onunla bu şekilde yaşıyoruz. Ben 31 yaşındayım, o 43 yaşında, ama ona bakımlı ve figürlü yıllarını vermiyorsun ve ben de olay yerine geldim, hayatımızın sürecinde ortaya çıktığı gibi, birlikte yaşadığım kişinin frenleri yok alkolün bu kadar sık ​​olmaması iyi bir şey. İlk üç ay, arkadaşlarımla işten sonra içki içerken bile normale döndü ve bu onun tarafından fark edilmedi bile. Doğum günleri, tatiller için geldiğimiz her yerde, çoğunlukla 250 gram votka olmak üzere güçlü alkol içtim.
Hayatımızın üç ayından sonra, her zamanki gibi arkadaşlarımla tatile geç saatlere kadar kalacağımı söyledim. ve kutlayın.. Ve böylece ayda 2 kez sabit bir maaşla hazırlanıp Cuma günü avansları var. Bilseydim en azından alırdım, telefona cevap vermiyor, bir arkadaşımı arıyorum, az önce yola çıktığını, yanında oturduklarını söylüyor. Sanki düğme düşmüş gibi kapı zilinin çaldığını duyuyorum. Resmi açıyorum, duvara tutunuyor, oraya nasıl geldiği belli değil. Yüzü taş gibi, içkiden duygusuz, darmadağınık, ruj bulaşmış, kalıcı bir votka ve parfüm kokusu var, belli ama iyi durumda.
Yağmurluğun düğmeleri açık, deri sundress açık, file tayt yırtılmış, dizler çamura düşmüş, eşarp yere düşmüş, çizmelerden birinin topuğu kırılmış, İçeri girmeme yardım etti, koridora oturdu ve belli belirsiz bir şeyler mırıldandı, anladı, çizmelerini çıkarıp soyunmak için yardım istedi. Onu duşta soyup, sabahlığını, ardından taytını çıkarırken, dantelli açık yeşil iç çamaşırına bakarken onu istediğimi fark ettim. Onu banyoya oturttu, duşta yıkadı, yatağına taşıdı ve kabaca beş kez yırttı. Daha önce vücudumun beni bu kadar sümük haline getireceğini hayal edemezdim.
Artık ayda birkaç kez sarhoş oluyor.
Bir yandan onu tahrik ediyor, diğer yandan sarhoş bir yerden onun hakkında gelen haberler çok iğrenç görünüyor. Böyle günlerde evde yetişebilsin diye onu evde bırakmayı teklif ettim ama fren yok, zaten iç tabanda eve gitmeyi kabul etmiyor, şimdi birlikte olmasa da gelip onu alacağım .
Yakın akrabalarının, masada onun bir erkek gibi shot bardaklarını kırbaçladığını, sonra zorlukla oturabildiğini ve kendine birkaç shot daha döktüğünü görmesi ziyaret sırasında uygun olmaz. Sonucu elimle alıyorum, onu gördüğüm erkekler gibi giydirip eve getiriyorum, beni sürüklüyorlar, ben benim kadınım.
Kurumsal bir etkinlikten alışverişe geldiğimde kafede bile oturamıyordu, uzanmaya çalıştığı için yerde yatıyordu. Aşırı alkollüyüm, çantamda etiketini aradım, elimde stiletto, arabaya taktım, götürdüm, arkadaşımla birlikte aldık, eve giderken farkettim ben kapıdayken . Bir arkadaşı düşene ve pantolonu neredeyse patlayana kadar onu duvara yasladı. Ama hemen dedim ki seni anlıyorum, en azından koridorda ona bir ağız ver, muhteşem bir kadın, burayı hiç umursamıyor. Ama ben öyle değilim ve bunu kimseye vermek istemiyorum.
Artık düzenli olarak ayda birkaç kez nevrozu eve götürüyorum, bunu kim sever?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post