Ofis romantizmi, oral seks, ofis romantizmi, diğer Natalya tek ayak üzerinde duruyor, diğer bacağı masanın üzerinde duruyor, eteği beline kadar kaldırılmış, ellerini yaslıyor pencere kenarında ve kalçalarını ve uyluklarını sıkarak onu "çikolata gözüne" çekiyorum. Kaltağın hoşuna gidiyor, sadece kıçını hareket ettiriyor, sanki benim hamlelerime tepki veriyormuş gibi, güneş ışığı kayganlaştırıcıyla parlak kıçına düşüyor ve aletim gerginlikten damarlı.
Eski bir adı var - Babushkina - ama ben onun dolgun bacaklarına, sıkı küçük poposuna ve ellerimde çok esnek olan küçük, hafif sarkık göğüslerine hayran kaldım. Aşağı uzanıp onları hamur gibi yoğuruyorum, aşk çubuğumu içlerine sürüyorum. Natalya'nın külotu yanımda duruyor, onları alıyorum ve kasık kokusunu içime çekiyorum - aslında bu tür şeylerin hayranı değilim ama bazen bunu yapmaktan çekinmiyorum, özellikle de onun önünde!
Ofisimiz sessiz, sanki herkes gitmiş gibi görünüyor ve işime devam ediyorum, kıçımın yarısı zaten karıncalanmamdan dolayı kızarmış, avuç içlerimi üzerlerine vuruyorum ve penisimi dışarı çekerek tekrar penisin içine daldırıyorum. ıslak, dar derinlikler. Sonra Natalya'nın ayağını masaya vuruyorum, ayağı boyunca hareket ettiriyorum ve düzgün bir pedikürle ayak parmaklarını çimdikliyorum. Belki Natalya yorgun ama artık benim kontrolümde ve sabırla pozisyon değiştirmemizi bekliyor. Onu kıçından sikiyorum ve bu hassas kısrağı bu kadar özgürce kullanabilmek için bu kısrak için ne kadar zaman ve çaba harcadığımı düşünüyorum!
- Şimdi ayağa kalkın ve kıçınızı açın! - Diyorum Natalia ayağa kalkıyor ve kıçını açıyor, ben de avuçlarını alıp onu daha da yayıyorum.
- İşte bu! - ve yine penisimi içeri itiyorum, sonra avucumla yüzünü hissediyorum ve işaret parmağımı ağzına sokuyorum. - Berbat...
Bazen sürtüğüme hükmetmeyi seviyorum ve o bunu umursamıyor - her şeyden belli, ama onu tüm kadınlar gibi kasıklarından kullanmak zorundayım! Geri çekiliyorum. Natalya kızarmış, gözleri parlıyor.
"Gidip sikimi yıkayacağım!" diyorum ve sessizce kapıdaki anahtarı çevirerek koridora çıkıyorum - sessizce! İkinci katta temizlikçi kadınlardan başka kimse yok. Sikimi yıkayıp geri geliyorum - Natalya kendini temizlemiş ve masada kağıtlarla oturuyor - ve yakın zamanda kıçının sikin üzerinde olduğunu söyleyemezsin!
- Ara vermemiz gerekiyor! - Natalya'nın en sevdiği şarap olan Abrau-Durso'dan başlamış bir şişeyi buzdolabından çıkarıyorum, vücudunu çalıştırmadan önce biraz içtiğimizden emin oluyoruz! Biraz daha çikolata ve dudaklarımız uzun bir öpücükle birleşiyor, fermuarımı açıyorum ve Natalya şehvetle sikimi ağzına alıyor, taşaklarımı çıkarıyorum - bırakın düzgün yalasın! Masanın kenarına oturuyorum ve şampanyanın geri kalanını içerken penisimin nasıl emildiğini izliyorum, bu benim için çok hoş, özellikle etek kısmı hala yukarı çekilmiş ve göğüslerim görünecek şekilde üst kısmı açıkken. ! Özellikle 43 yaşında olduğu ve Evgeniy adında bir oğlu olduğu için güzel göğüsleri var! Bu sürtük konusunda şanslıydım, kendisi de onu çeşitli şekillerde, bazen kaba bir şekilde becerdiğim için mutlu, bundan hoşlanıyor! Ve elbette tüm bunlar bedava değil, tabii ki, belirli sınırlar dahilinde müsamahakarlığım karşılığında maddi olarak yardım etmeye çalışıyorum.
Natalya çok çalışkan, penisim çok iyi servis ediliyor, kadını kaldırıyorum ve göğüslerine tükürdükten sonra penisimi aralarına sıkıştırıp ağzına dudaklarının arasına girecek şekilde hareket ettiriyorum! Natalya başını kaldırıp bana bakıyor ve penisimi daha da sıkılaştırmak için dudaklarını sıkıyor.
- Aferin bebeğim! - dedim ve ona köpek stilini koydum. Bu çok iyi bir pozisyon ve Natalya çok çabuk boşalıyor, şimdi benim de boşalmam gerekiyor." Sikimi çıkarmadan bardağa şampanya döktüm ve sürtükümü birkaç kez daha çektim. Ecstasy vücudumu ele geçirene kadar, ama bardağı kafama getirip spermi dökmeyi başardım, çok fazla sperm var ve Natalya arkasını dönerek hayranlıkla altın içeceğin içindeki beyaz akıntılara bakıyor. sonra bir sandalyeye oturuyor, bardağı elimden alıp yavaş yavaş içiyor, bana bakıyor, spermim yavaşça ağzına akıyor ve dudaklarının arasında kayboluyor!
- Ne kadar iyisin, piç kurusu! - İçtenlikle söylüyorum. - Sağlığın için iç küçüğüm ve şimdi eve gidelim, çünkü yakında aç Eugene gelecek ve beslenmesi gerekiyor! Seni zaten doyurdum!
Gönderi You need to register to see the link. ilk olarak You need to register to see the link.'te göründü.
Bir gün işten sonra... ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version