Sigara molasıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sigara molası

Post by Anonymous »

Az önce şirket partisi adı verilen bir içki partisinin yapıldığı yemek odamızın atmosferinden oksijen almak için dışarı çıktım. Çıkışta Yurok ve eşi Lena ayakta duruyor ve bir şey hakkında tartışıyorlar. Bir aile meselesi. Lenka'nın sigara içmek istediğini ama izin vermediğini kulağımın ucuyla duydum. Güzel Elena'sının herkes için o kadar doğru bir imajını çizdi ki, sonra o da aniden bu imajı dünyaya getirdi.

O bir aptal, Kutsal Ruh'tan beslendiği için tuvalete bile gitmediğini eklerdi. Aile içi kavgalara karışmak benim kurallarımda yok ama bu çifti çok iyi tanıyorum, o halde neden barış ve uyum yaratılmasına yardımcı olmuyoruz? Lenka ve Yurka'ya ofisime gidip orada sigara içmelerini önerdim. Bu arada oraya kendim gittim. Yurok, sigara içmeyen biri olarak dumanımızı koklamasına gerek olmadığını öne sürerek bunu reddetti: Yemek odasında oturup fazladan bir shot daha çekmeyi tercih ediyordu.

Ve sağlığımız için de. Lenka ofisimde kahve diye bir ürün olup olmadığını sordu. Yurok, benim gibi bir burjuvanın, övülen Yunanistan'daki gibi her şeye sahip olduğunu söyledi. Kahve dahil. Ve farklı yönlere gittik. Yurok alkol almaya gitti ve biz de dumanı içtik.

Çaydanlık kaynadı ve biz de sıcak içeceği yudumlayarak, herkesin bildiği gibi Eski Dünya'ya tütün getiren Yoldaş Kolomb'un mirasının soluduğumuz dumanıyla yıkayarak mutlu bir şekilde keyif aldık. Lenka bir fincan kahve daha içip içemeyeceğimi sordu. Çiftliğimiz bu tür ürünler açısından zengin, öyleyse neden olmasın? Olabilmek. Sadece ben ona kıçını sandalyeden kaldırıp kendisine servis yapmasını önerdim. Kahve yaptı ve daha önce oturduğu sandalyeye değil, tam karşımdaki masaya oturdu.

Dizler hafifçe açık, bacaklar sarkıyor. Ona, Lenochka'nın önümde böyle bir pozisyonda oturarak bir şeyler ima ediyormuş gibi göründüğünü söylüyorum. Sadece masaya oturarak neyin ima edilebileceğini sordu? Eğer bu bir çeşit sır değilse, o zaman bunu onunla paylaşamazdım. Diyorum ki, bu şekilde kadınlar genellikle Alena alınmasa bile oral seks arzusunu ima ediyorlar. Basitçe söylemek gerekirse, cunnilingus istiyorlar. Ve yine de kırılmayın, ben tamamen arkadaşça davranıyorum, gerçekten böyle bir arzusu var ya da öyle, o zaman kadına böyle bir hizmet vermeye hazırım. Özellikle tatil sırasında onu tatminsiz bırakmayın. Lenka ayağa fırladı ve nasıl böyle bir şeyi düşünebildiğimi haykırmaya başladı ama o hayatta değil, evet...

Çabucak sustu ve düşünceli hale geldi. Ve bunun benim tarzım komik bir şaka olup olmadığını soruyor. Hiç şakacıya benzemediğimi söylüyorum, hiç de değil. Ve sorgulamaya devam ediyor ve aniden (bu tamamen teorik olarak) külotunu çıkarırsa ne olacağını soruyor. Cevap veriyorum, bu durumda kapılar kilitli ve burada kimse yokmuş gibi davranıyorum, herkes öne çıkmış. Lena da bu gerilla kamuflaj işinde bana yardım ediyor ve bundan keyif alıyor. Ve genel olarak bunların hepsi bir teori çünkü Lena gibi bir kadının bunu yapmaya karar vereceğine inanamıyorum.

Ayağa fırladı ve alaycı bir şekilde sordu: Basit bir soruyu cevaplayabilir miyim, o, yani Lena neden diğerlerinden daha kötü? Peki neden diğerleri pantolonlarını çıkarabiliyor ama bu Lena için kontrendikedir? Peki neden Lena'ya böyle bir iyilik yapıp onun oral seks yapma hakkını inkar etmek istemiyorum? Ama bu fikir onu heyecanlandırmıştı ve merak ediyordu: Karşılığında ne olacak? Uzun zamandır hayırseverliğe ve fedakarlığa inanmıyordu, özellikle de artık tamamen takas, aslında takas olduğu zamanlar olduğundan ilgisi oldukça anlaşılır. Oral seks mi? Başka bir şey? Böyle bir şeyi ve oral seks yapmayı bile düşünmediğimi ve eğer zevk alırsa köpek gibi durup kıçını dışarı çıkaracağını söylüyorum. Bu kadar. Sözlerimin kıçından vazgeçmek zorunda kalacağı anlamına gelip gelmediğini sordu.

Bu tür bir ilişkiye karşı hiçbir şeyi olmamasına rağmen, borçlarını bu şekilde ödemek istemiyor. Yine de böyle bir seksten sonra bazı rahatsızlıklar var. Ve bir yere gitmeye gerek olmadığında bu tür seksleri evde yapmayı tercih ediyor. Hiç böyle bir şey düşünmediğini, hatta benim onun şapkasıyla, turtasıyla ve ona ne demeyi tercih ediyorsa, yani cinsel organlarıyla daha çok ilgilendiğimi ikna edici bir şekilde inkar etmeye başladı. Vücuduna farklı, daha uygun bir pozisyon verme fırsatım yok. Onu masanın üzerine koymayın.

Bacaklarını kıpırdattı ve düşündü. Karar verdikten sonra masadan atladı. Sordum: neden kapıyı henüz kilitlemedim? Elbette ki iffetli biri ama henüz yabancıların önünde seks yapacak kadar olgun değil. Kapıyı kilitlerken pantolonumu ve külotumu dizlerime kadar çektim ve orada durup şaşkınlıkla etrafa baktım. Elbette kadını neyin utandırdığını ve ona nasıl yardım edebileceğimi sordum. Çıplak kıçıyla yumuşak bir şeyin üzerine oturmayı tercih ettiğini, ancak masayı cilalamayı tercih etmediğini söyledi.

Soğuk, hijyenik değil ve pek de hoş değil. Ah, bu! Zevk almaya kararlı bir kadının bu kadar küçük bir şeye müdahale etmemesi gerekir. Bak kaç tane havlum var. Sadece yere koy. Ve Lena için kıç deliğini masaya yayarken, ikincisini aldı, çaydanlıktan ıslattı ve kasıklarını ve ona bitişik olan her şeyi sildi. Ve bacaklarını uzatarak masaya oturdu. Başka nasıl? Kıyafetlerinizi kendiniz çıkarmamalı, kendinizi çekici olmayan bir poza sokmamalısınız. Biz gururlu insanlar değiliz, bunu başarabiliriz.

Pantolonunu ve külotunu sandalyenin arkasına astıktan sonra aynı sandalyeye oturdu ve masaya doğru ilerledi. Lena'dan arkasına yaslanmasını ve masanın kenarına yaklaşmasını istedi. Dirseklerini yaslayarak geriye yaslandı. Uzanmış, benim uyum sağlamamı ve uyum sağlamamı izledi. Bacaklarını omuzlarına koydu ve kokladı. Hayır, normal kokuyor. Amcığı izliyor. Ve kasık saç modeli ve genellikle bakımlı. Açık dudaklarına üfledi ve onları yaladı.

Bu konuda usta değilsem, asistan da değilim. Peki hangi kadın hünerli parmakların, dudakların ve dilin baskısına uzun süre dayanabilir? Ve Lena bunu yapamadı. İnlemeler yerini ağlamalara bıraktığında, amcıklar titrediğinde, kalçalarım kafama baskı yapıp kulaklarımı ve boynumu sıktığında, köpek stili kalkma sırasının Lenochka'da olduğunu fark ettim. Övgüye değer olan borçlarını ödemeye alışkındı ve bu nedenle masadan kayarak arkasını döndü ve kıçını dışarı çıkararak göğsüyle masanın üzerine yattı.

Lenka pantolonla çok zayıf görünüyor. Daha çok poposu olan kadınları tercih ediyorum. Ve pantolonumu çıkarıp köpek gibi ayağa kalktığımda, kıçımın gerçekten iyi olduğu, tutunacak bir şeyin olduğu ortaya çıktı. O masada, daha doğrusu masada yerini alırken o da pantolonunu ve iç çamaşırını çıkarıp hazırlandı. Lena, elinin altından yana doğru, sevdiği ve bu kadar bakımlı kedisinin neyle dürtüleceğini görmeye çalıştı. Muayeneden memnun kalıp kalmadığımı bilmiyorum ama itaatkar bir şekilde kalçamı gevşettim. Daha uzun süre dayanıp dayanamayacağımı sordu çünkü bu şekilde salıverilmek istiyordu. İstediğiniz kadardır. İstersem yavaşlayabilirim. Evet, iyi bir yöntem var. Ucu alıp başınızı kedi boyunca hareket ettiriyorsunuz, dudakları ayırıyorsunuz ve ara sıra derinlere, klitorisin üzerinden klitorisin üzerine dalıyorsunuz. Çoğu zaman kadınlar heyecanlanır.

Lena "en sık" kategorisindeydi. Ve kıçımı kıpırdatıp hareket ettirdiğimde, kızarıklık belimi kaplayıp kalçalarıma yayıldığında, sıkışıp kalmak istemiyorsam acele etme zamanının geldiğini fark ettim.

Lena komik bir şekilde oturdu ve amındaki en ufak bir sperm izini bile çıkarmak için bir havlu kullandı. Parmağımla denedim ve sonuçtan memnun kaldım. Giyinmeye başladım. Giyinirken çaydanlığı açtım, kahve içip sigara içmeye geldik. Kapıların kilidini bile açtım. Gelin ve faaliyetlerimizin masumiyetini görün.

Kahve ve sigara içeriz. Lena'ya kocası Yurok'un hanımını aramak için acele edip etmeyeceğini soruyorum. Uzun zamandır oturuyormuşuz gibi görünüyor. Lenka elini salladı ve büyük olasılıkla onun etrafta olmamasından ve onu kontrol edecek kimsenin olmamasından memnun olduğunu söyledi. Ve şimdi onların kendisine döktüğü kadar o da kendisine dökülüyor. Bu arada onda bu özelliği fark ettim. Votka için önlenemez bir tutku. İşte bu, gitme zamanı. Lena bir veda öpücüğü konusunda bile cömert davrandı. Bu sigara molasını beğendiğini ve uzun süre hatırlayacağını söyledi. Ve ilk fırsatta benimle tekrar sigara içmek istiyor. Peki, beğendiğine sevindim. Sigara içmek, hatta kahve içmek isterse her zaman onun hizmetinde olacağıma söz verdim.

Yaklaşık bir hafta sonra Lena aradı ve annesinin gittiğini ve daireyle ilgilenmek istediğini söyledi. Ve bugün geceyi annesiyle yalnız geçiriyor. O kadar sıkıcı ki yanında sigara içecek kimse bile yok. Ve eğer sigara içmek istersem adresi dikte etmeye hazır.

—Unutma! Bekliyoruz!
You need to register to see the link. gönderisi ilk olarak [url=https://]erogen.net[/url].

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post