Bir keresinde kendimi hakkında pek bir şey bilmediğim bir şirkette içki içerken buldum. Tamamen yabancı değiller ama zar zor tanıdıklar. Yani ara sıra yollarımız kesişti ama arkadaş düzeyinde değil. Beni genç bir kadının yanına oturttular. Yaklaşık on sekiz yaşında görünüyor. Ama pervasızca votka içti.
Birbirimizi tanıdık ve hatta dans ettik. Vücutlarındaki alkol seviyesi belirli sınırlara ulaştığında ışıklar kısıldı ve köşelere doğru süründüler. Orada kokluyorlar, öpüyorlar, kıyafetlerin altını karıştırıyorlar. Ortalıkta yavaş dansla dolaşan, birbirine asılan biri var. Mutfağa gittiğimde, ciddi bir şekilde sevişen, masanın üzerinde oturan ve kapıyı sandalyeyle kilitleme zahmetine bile girmeyen biri vardı.
Küvette de içebilirsiniz ama kapalıdır ve kapının arkasından inlemeler duyulur. Annen! Birini de tuvalete saplayıp köpek stiliyle tuvaletin yanına koyarlarsa, bu tam bir rezalet olur. Onu nasıl ekiyorlar. Ancak bu sırada onu tuvalete değil kapıya koyuyorlar ve her itişte kızın kafası sanki o lanet yerden çıkmak istiyormuş gibi diğer taraftan ritmik olarak kapıya vuruyor.
Ve sonra yanımda oturan, omuzlarıma asılan ve beni öpmeye çalışan güzel bir kız vardı. Kazananın insafına teslim oldu ve onu koridordaki duvara yaslayıp emmeye başladı. Alışkanlıktan dolayı ellerim kıyafetlerimin altına gitti: göğüslerime, külotuma, amıma daha yakına. Kız bacaklarını sıkmıyor, pantolonunun içine kendisi giriyor. Orada bir şey mi kaybettin yoksa ne? Hava ıslak ve şimdiden su basıyor.
Ve amıyla parmaklarının üzerine oturmaya çalışıyor. Külotuyla birlikte diz boyu kot pantolonunu da çıkardı. Ciddi bir şekilde pençelemeye başladı. İnliyor ve kıvranıyor. Ve yüzünü duvara çevirmeye çalıştığında burada olmadığını, öyle olmadığını, hiç ayakta durmadığını ve ayakta durmayacağını mırıldandı. Evet, yapmayacak. Ama bende var, bu da kimsenin sana sormayacağı anlamına geliyor. Onu çevirdi, kalçasını hafifçe açtı ve ucunu itmeye başladı. Kıvranıyor, teslim olmuyor ama kaçmak için herhangi bir girişimde de bulunmuyor.
Korktu, onu daha sert eğdi, böylece amı dışarı çıktı ve onu içeri itti. Sonra rahatladı ve kendini sallamaya başladı. Eller duvarda, ayaklar omuz genişliğinde açık, kot pantolon ve şort daha fazla ilerlemenize izin vermiyor. Tamamen polis sorunu. Onun izlenimleri umurumda değil, bitirene kadar bekle. Kendi başınıza düşürmek daha hızlıdır. Hızla suyu pompaladı ve musluğu açtı. Sperm dışarı sıçradı. Silah ateş aldıktan sonra düştü ve külotunun içine saklandı.
Daha doğrusu sakladım. Kız "keçi" gibi bir şeyler mırıldandı ve muhteşem bir yalnızlık içinde pantolonu indirilmiş halde ayakta kaldı. Ve boş olan tuvalete girdim. İşeyip gitti. Ve kızım şimdiden sonuna kadar alıştı.
Hala aranıyor, inliyor ve ciyaklıyor durumda ve konukların arasından bir adam onu sikiyor, sadece gürültü var. Kendisini böyle bir duruma sokabileceklerini düşünerek veda etmeden İngilizce olarak ayrıldı.
Kız kayıtlı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version