Çilekseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Çilek

Post by Anonymous »

Verochka ve ben aynı yaştayız, kırk beş yaşındayız. Söylenene göre yine meyve oldu ve ben pes etmeye başladım, seks artık o kadar sık ​​ve gerekli değildi. Verochka açıkça beni özledi. Bunu eve her zamankinden erken geldiğimde ve Verochka'yı yatak odasında tanımadığım bir adamla seks yaparken bulduğumda fark ettim.

Adam gittiğinde "Bu bizim işimizden" diye açıkladı, "beni arabasıyla bıraktı."

—Evet, güzel. Otobüste boğulmaktan iyidir.

—Alınmadın mı?

—Hayır, orta dozlarda bile faydalıdır. Bunu kendimden biliyorum.

— Bu benim için bir sır değil, bütün kız arkadaşlarımı denediğini söylediler.

—Öyle ama ben senin hiçbir şey bilmediğini sanıyordum. Bu ilk seferiniz mi?

—Ne ilk ne de onuncu. Düğünümüzden önce bile başladı. Artık beni işten bırakan tanıdığım birkaç adam var ve seks yapıyoruz. Önceden arayalım. Bu pek sık olmuyor; hepsi evli ama yine de yetenekliler. Bana çok fazla neşe getiriyorlar. Sizin için hiçbir tehlike yok.

Verochka artık çalışma programını ihlal etmiyordu. Belirlenen saatte işten döndü. Bazen, istediği sıklıkta olmasa da, tanıdığı adamlardan biri onu arabaya bindiriyordu. Beni onunla tanıştırdı ve yatak odasına çekildiler. Sanki her şey benim iznimle gerçekleşti, memnuniyetsizlik için hiçbir nedenim yoktu. Verochka bu ziyaretlerden çok memnundu, mutluluktan yüzü gülüyordu.

Kızımız kısa süre önce evlendi ve kocasının ailesiyle birlikte yaşamaya başladı. Ve yeni komşularımız var. Daireyi yenilediler ve ancak o zaman oraya taşındılar. Ailenin reisi Mikhail Vasilyevich, elli yaşlarında, uzun boylu, saygın bir adam, karısı Galina Nikolaevna ondan yedi yaş küçük ve babasına benzeyen oğulları Pavel. Üniversitede üçüncü sınıftaydı. Cumartesi günü üçü konyak ve kekle bize geldiğinde onlar hakkında bir şeyler öğrendik.

— Merhaba, biz yeni komşularınızız, sizinle tanışmaya geldik. Hadi masaya oturup bir bardak çay içelim," diye önerdi Galina Nikolaevna.

Verochka ve ben hızla masayı hazırladık ve herkes masaya oturdu. İçtik ve genellikle toplantı sırasında paylaşılan bilgileri paylaşmaya başladık. Verochka kızının evliliğinden bahsetti.

—Paşa'nın kız arkadaşı var mı? - diye sordu.

—Kimsesi yok. Galina Nikolaevna şöyle açıklıyor: "Fiziksel olarak iyi gelişmiş olmasına rağmen biraz hareketsiz." "Tüm dikkatini çalışmalarına yöneltmiş durumda.

"Doğanın bedelini öder, ondan saklanamazsınız," diye devam etti Verochka.

— Seksten bahsediyorsan Pavlik beni sikiyor.

Ağzımız açık bir şekilde donduk.

—Bu sizi şaşırttı mı? Bu yaştaki oğullarının cinsel gerginliğini hafifletmesine yardımcı olan birçok anne tanıyorum. Çoğu zaman fahişelere vakti olmayan öğrencilerden ve lisansüstü öğrencilerden bahsediyoruz. Pavlik'in mükemmel bir gücü var ve organının büyüklüğü etkileyici, onun yanında kendimi çok iyi hissediyorum. Bu iş için iyi, mütevazı ve temiz bir kız bulmak kolay değil. Ve sinsi sinsi kızlarla bulaşmak tehlikelidir, bunu sen de benim kadar biliyorsun. Üstelik burada her şey elinizin altında; hiçbir şey aramanıza gerek yok.

"Bu çok beklenmedik bir mesaj," diye kekeledi Verochka, "ama Paşa adına mutluyum."

—Beni yanlış anlamayın. Bunu sadece oğlumun sağlığı için yapıyorum. Paşa'nın cinsel sorunlarını sadece annesiyle çözmeye alışmasını istemiyorum. Bu kabul edilemez, başka kadınları da olmalı. Verochka olarak siz de bu sürece dahil olursanız çok sevinirim. Çok seksisin.

"Bu çok beklenmedik bir teklif" dedi Verochka, "ancak bunda imkansız olan hiçbir şey yok." Sonuçta bu doğal bir ihtiyaç.

—Kabul edeceğinizi biliyordum. Paşa, neden idol gibi oturuyorsun? Sana ne öğrettim?

Paşa Verochka'nın sağında oturuyordu. Elini kalçasına koydu ve yavaşça okşamaya başladı. Konuşmaya devam ettik ve Paşa'nın eli Verochka'nın bacaklarının arasına girdi, parmaklarıyla yarığını okşadı. Verochka bir bornozla oturuyordu, üzerinde külot yoktu. Sandalyesinde arkasına yaslandı, bacaklarını açtı ve düzensiz bir şekilde nefes aldı.

- Aferin oğlum, zaten Verochka'yı aldın. Rahatlayın.

Vera ayağa kalktı, Paşa'nın elinden tuttu ve onu yatak odasına götürdü. Yaklaşık yirmi dakika sonra oradan ayrıldılar. Verochka neşeyle parlıyordu.

—Pavlik'imiz hakkında neler söyleyebilirsiniz? - Galina Nikolaevna sordu. — İzleniminiz nedir?

"En hoş şey de" diye yanıtladı Verochka, "ona iyi öğretmişsin." Beni kolaylıkla orgazma ulaştırdı. Ve org gerçekten etkileyici, şimdiden yeni buluşmaların hayalini kurmaya başladım.

Mikhail Vasilyevich, "Ciddi bir sorunun başarılı çözümüne içelim" diye önerdi.

İçtik, yedik ve sohbete devam ettik. Yaklaşık yirmi dakika sonra Paşa, Verochka'ya bir şeyler fısıldadı.

"Seni bir süre yalnız bırakacağız" dedi Verochka, "Pavlik yeniden ayağa kalktı."

Yatak odasına gittiler ve Paşa bir kez daha Verochka'yı karşıladı. Sarılarak geri döndüler.

"Yine geldim, inanamıyorum" dedi Verochka çok sevindi.

—Bu harika. Şimdi bir ziyaret programı üzerinde anlaşmaya varmamız gerekiyor. İşten eve ne zaman dönersiniz?

— Akşam saat altıdan sonra hep evdeyiz. Ve hafta sonları ihtiyaç duyulduğunda herhangi bir zamanda. Paşa'yı yataktan kaldırmazdım. Ancak üç veya dört gün sonra adetim başlayacak, durmak zorunda kalacağım.

— Paşa'nın bu dava için bir annesi var. Her konuda anlaştığımıza sevindim. Çok uzun zamandır oturuyoruz, bunu bilmenin zamanı ve şerefi geldi.

Ertesi gün pazardı, Paşa sabah saat onda bize geldi ve Verochka'yı becerdi. O gün üç kez daha geldi. Verochka'nın seksle ilgili sorunları uzun süre çözüldü ve bu beni çok mutlu etti.

Quick Reply

Change Text Case: