40 yaşındayım. Seksle ilgili farklı şeyleri seviyorum ama hepsini denemedim. Eşim benimle deniz kenarına gidemedi, ben tek başıma gittim. Arabanın yanında. Zaten neredeyse akşam olmuştu. Yolda genç bir çift oy kullanıyordu. Sırt çantalarına bakılırsa güneye gidiyorlardı. Neyse durdum. Bir kız geldi ve sordu:
—Beni arabayla bırakabilir misin?
—Nerede— diye soruyorum.
— Güneye.
— Aluşta'ya dinlenmeye gidiyorum.
— Harika! Biz de Kırım'a gitmek istiyoruz.
—Prensip olarak seni bırakabilirim ama bedavaya değil.
— Aslında otostop çekmek istiyorduk, fazla paramız yok.
"Bunu sadece parayla yapamazsın," dedim ve tam pencereyi kapatmak üzereyken kız sordu:
— Peki nasıl?
— Seks.
—Kabul ediyoruz.
Sırt çantalarını bagaja koydum ve yola çıktık. Yolda farklı şeyler hakkında sohbet ettik. Kızın adı Sveta, kocasının adı Yura'ydı. Daha sonra konuşma tabii ki nasıl ödeme yapacaklarına döndü. Söylemeliyim ki kız bir çeşit güzellik değildi ama oldukça seksiydi. Omuzlara kadar koyu saçlar, yeşil gözler, küçük göğüsler - maksimum boyut bir buçuk. Ancak figürü çok havalı; atletik ve düzgün bir popoya sahip.
—Peki seks hakkında nelerden hoşlanırsınız? Ne istersiniz?
—Aslında amını öpmek doğal bir seks.
Sonra beni gerçekten şaşırttı; gerçek arzumu oldukça doğru bir şekilde belirledi.
—Kumu yalamak ister misin?
— Harika! Aksi halde kocam sadece beni sikiyor ama amımın yalanmasını gerçekten seviyorum. Görüyorsunuz, kocasına döndü; kendimi bir balçık buldum.
Kocam yalnızca şunu söyledi: "Senin adına sevindim."
İtiraf etmeliyim ki, bu sözler anında aletimi sertleştirdi, bu yüzden elimle biraz düzeltmek zorunda kaldım. Sveta bunu fark etti, elini şortuma uzattı ve onlara dokunarak haykırdı:
- Vay be, zaten buna sahipsin. Sert sözleri sever misiniz?
—Evet, çok fazla.
—O zaman amımı sık sık yalayacaksın. Ne emredersem onu yapacaksın.
— Elbette.
Bunca zaman penisimi tutmaya devam etti. Bu sözler onu daha da gerginleştirdi.
"Arabayı durdurun" emrini çoktan vermişti. O sırada zaten Belarus'tan geçiyorduk ve orada çok sayıda park yeri vardı. Yaklaşık beş dakika sonra durduk; güzel bir yere rastladık. Arabadan inip biraz uzaklaştık. Sveta külotunu çıkardı (mini giyiyordu) ve şu emri verdi:
"Şimdi amcığı yala" ve bacaklarını aç.
Diz çöktüm ve hickey'i öpmeye, sonra da yalamaya başladım. Zaten ıslanmıştı - görünüşe göre konuşma da onu çok heyecanlandırdı, neredeyse anında inledi. Daha sonra başını tutup kendine doğru bastırmaya başladı. Ve her zaman şöyle bir şeyi tekrarlıyordu: "Yala onu", "Yala amımı", "İyi yalayıcı" vb. Sonra bana sırt üstü yatmamı emretti, üstüme oturdu ve kendisinin de söylediği gibi beni sikmeye başladı.
Daha sonra kazık gibi duran penisimi çıkardı ve boşalmama izin vermeden onunla biraz oynamaya başladı. Kendisi zaten iki, hatta üç kez gelmişti. Sonra ayağa kalktı ve basitçe şöyle dedi: "Yura." Sonra kocasının şort ve külot olmadan diz çöktüğünü gördüm. Penisi de zaten dikleşmişti ve yaklaşık 20-22 cm uzunluğunda ve 5 cm kalınlığındaydı. Bunu karısının amına soktu ve onu dövmeye başladı. Tam olarak vuruyor - keskin ve sert bir şekilde onu sikine saplıyor. Sveta anında daha da yüksek sesle inledi. Ve bana şunları söyledi:
—Ve sen beni yalıyorsun. Klitorisi al ve em.
Bir şekilde arkamı dönmeyi başardım ve onu emip yalamaya başladım. Svetka tekrar tekrar boşalıyordu. Ve sonra Yura boşalmaya başladı. Sikinin nasıl gerildiği ve sonra boşalmaya başladığı fark edildi. Oldukça fazla boşaldım. Bu sırada Svetka da çığlık atarak geldi. Sonra aletini çıkardı ve spermi yüzüme ve ağzıma döküldü. Ve Svetka şöyle diyor:
— Amını yüzümde hareket ettirirken ve ürpererek boşalmaya devam ederken hepsini yala.
Sonra biraz sakinleşti ve bana baktı. Yüzümün tamamı kocasının spermleri ve onun akıntısıyla kaplıydı.
"Şimdi senin için her şeyi yıkayacağım" dedi, "ayağa kalktı, yüzünü bana döndü ve oturdu. Ne yapmak istediğini anladım ve dürüst olmak gerekirse uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum. Sonra yazmaya başladı ve hemen oldukça güçlü bir akışla spermleri ve diğer her şeyi alıp götürdü.
—Ben de boşalmak istiyorum dedim.
Yine ayağa kalktı, kıçını bana doğru çevirdi, üzerime oturdu ve yeniden yazmaya başladı ama pek bir şey yapmadı. Ve penisimi eline alıp okşamaya başladı. Ayağa kalktım ve amını yedim, onu öptüm ve meyve sularını yuttum. Yazmaya devam ederken inledi ve beni tekrar sikmeye başladı. Sonra hemen boşalmaya başladı. Ve o sırada ben de boşalmaya başladım. Ayrıca çok fazla spermim vardı.
Bu durum yol boyunca birkaç kez daha oldu. Ve beni sık sık yalamaya zorladı. Denizde biz de bir odada kaldık, oysa onlar çadırda vahşi olmayı planlamışlardı. Genel olarak her türlü sefahate kapıldık. Akşamları veya geceleri aydınlık sokaklardan biraz uzaklaşırken onu yaladığım aşırı bir durum da vardı. Geceleri denizde yüzerken, sığ sularda bana altın rengi sağanak yağmurlar yağdırmayı severdi. Genel olarak hepimiz tatilimizden keyif aldık.
Not: İşte hikaye. Bir kamyon dolusu beğeni gönderin lütfen
Mobile version