Saf ve masumseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Saf ve masum

Post by Anonymous »

Aptal, saf, masum kız... Onu ağda ne kadar kolay yakalamayı başardım. O kadar akıllı ama yalnız ve genç ki, manevi güzelliğin önemi ve zihniyle zirvelere ulaşmanın gerekliliği hakkındaki konuşmaya aşık oldu. Zengin bir adam için bacaklarını daha geniş açarak neler başarabileceğinin farkında olmayan, özverili bir tatlı. Onun saf inançlarını ortadan kaldırmak için acelem yok. Onun hayallerini gerçekleştirmenin gerçek şansını açıkça gösterebilecekken neden boş konuşmalar ve tartışmalar yapasınız ki? Yavaş yavaş onun güvenini kazanıyorum, kederli performanslara gidiyorum ve yanağından veda öpücüğü veriyorum. Kendime romantik hezeyanlar için bir hafta süre veriyorum ve son akşam rotamızı değiştiriyorum. Öldürülmüş tek odalı bir daireyi kiraladığı karanlık avlu yerine, otoyol boyunca pervasızca sürüyorum, köy yolundan ormanın çalılıklarına doğru dönüyorum ve kimsenin bizi rahatsız etmeyeceği bir kır evinin önüne park ediyorum. Kızım, uyku hapı şeklinde aldığı küçük bir dopingin ardından uyanırken, "Lanet olsun, kafam," diye inledi. — Roma...?

—Evet tatlım? — Onun üzerine gelerek yanıt veriyorum.

—Neredeyiz? Ben... evim... komşu beni içeri almıyor...

—Bu huysuz yaşlı kadını unutun. Beni ziyarete geliyoruz, burada biraz kalacağız.

— Neden?

—İşleri hızlandırmaya karar verdim—Avucumu yavaşça yanağımın üzerinde gezdiriyorum, boynuma iniyorum ve göğsümün açık düğmesinde donup kalıyorum. — Her şey uzun süredir önceden belirlenmişken neden boşboğazlık yapıyoruz?

"Beni korkutuyorsun", kocaman kahverengi gözler büyüyordu, görünüşe göre akıllı kız neyin ne olduğunu anlamaya başladı. — Rum, söz vermiştin!

—Hazır olduğunu anlayana kadar sana dokunmayacağımı mı? Sözümü tutacağım. Düzgün bir şekilde hazırlayacağım, merak etmeyin!

Kocaman yatağın başucuna kollarım bağlı, bacaklarım davetkar bir şekilde yanlara açık, kadife tene dokunmadan düğmeleri yavaş yavaş tek tek açıyorum. Onun tüm ricalarını, ağıtlarını, lanetlerini görmezden geliyorum. Düz bir karın ve üstünde parlak kirazlar bulunan elastik genç göğüslerin güzel bir resmi nihayet gözlerimin önünde açılıyor. Bu akşama kadar bu ihtişama kimse dokunmamıştı. Bu aptal adaletsizliği düzeltmenin zamanı geldi!

Heyecanın alışılmışın dışında olmasına rağmen, Katenka'yı belirsizlik içinde çürütüyorum ve onu kıyafetlerden mahrum etmeye devam ediyorum. Kahrolsun pantolon! Parmaklarımı file külotunun elastik bandının altına soktum, ayaklarının dibinde dondum, gözyaşlarıyla lekelenmiş yüzüne baktım ve ona cesaret verici bir şekilde gülümsedim. Saf masum kız. Amcığa doğru eğiliyorum, burnumu içine gömüyorum ve genç bir bedenin tatlı aromasını içime çekiyorum. "Lütfen," diye hıçkırıyor, bu kadar bariz bir dokunuştan kaçınmaya çalışıyor. - Gerek yok Roma. Yapamam…". Ama yapabilirim ve yapmak istiyorum. İç çamaşırımın geri kalanını çıkardım, külotu cebime sakladım ve gördüklerime şaşırarak çıplak kızı inceledim. Erkekler nereye bakıyor? Burada öyle bir lütuf var ki! Yaklaşık üçüncü büyüklükte dik göğüsler, ince bel, geniş kalçalar - böyle bir vücut henüz kimse tarafından test edilmedi!

Zihin bulanıklaşır, hassasiyet buharlaşır. Onu çılgınca istiyorum! Onun bakire olması, hazır olmaması ve beni istememesi umurumda değil. İlk sefer her zaman acı verir. Peki neden dışlanacağım? Buna katlanacak! Böyle bir kadın çoktur. Bir şekilde takımımdan kurtuluyorum, mayolarımı çıkarıyorum ve kendimi o güzel bacakların arasına yerleştirerek penisimi esnetiyorum. Kahverengi gözlerine korku sıçradı, Katenka çaresizce ellerindeki iplerle boğuşuyor ve yuvarlak dizlerini birleştirmeye çalışıyor ama elim kasık kemiğine dayandığında ve başparmağım parmaklarımı hissetmeye çalıştığında anında dövüşecek zaman kalmıyor. değerli tüberkül. Onun için hâlâ biraz üzülüyorum. Kızın en azından biraz nemlendirilmesi gerekiyor.

“Sus tatlım. Şşşt,” diye fısıldıyorum ona ve tekrar gülümsüyorum. - Rahatlasan iyi olur. Zaten geri dönüş yok, sadece acıyı daha da kötüleştireceksin. Penisimi tükürükle cömertçe nemlendirip deliğine biraz nem iterek kuruluğu kolayca düzelttim. Katenka çok ağladığı için gözyaşları olabilirdi. Şans eseri, vahşi doğadayız ve o anda duyulan bu umutsuz ulumayı, kızın üstüne uzandığım anda, meme uçlarıyla olan hoş sürtünmeden gözlerimi mutlulukla kapattığım anda kimse duymayacak ve işaret ettim. penisim doğrudan ona. Sıcak, sıkı kedi beni dirençle karşıladı, ancak erkek gücüne yenik düştü ve kısa sürede her şeyimi kabul etti. Toplar yeni basılmış Kadının kalçalarına çarpıyordu, çığlıktan neredeyse sağır olacaktım, bu yüzden hemen ağzını kapattım, dışarı çıktım ve güçlü bir şekilde o hoş sıcaklığa geri döndüm.

İçeriye ve dışarıya doğru itmeye devam ettim, dudaklarımla vücuduna, özellikle de göğsüne ve boynuna uygunsuz miktarda kırmızı izler bıraktım. Böylece kime ait olduğunu görebilsin, bilsin ve hatırlasın! Kırık kadının bakışlarıyla karşılaşarak, kısık bir sesle, "Yakın işbirliğimiz için harika bir başlangıç!" diye ilan ettim. Çok sert bir hamleden kaynaklanan acı hıçkırıkları beni tamamlamaya yaklaştırdı. Birkaç kez daha seğirerek kendimi onun titreyen karnının üzerine döktüm, parmaklarımla biraz sperm topladım ve Katya'nın kendisi için beklenmedik bir şekilde onları aralık dudaklarına sürdüm. Tükürdü. Bu beni üzdü ve bunun hesabını onun vereceğini anladım...

“Mutlu açılış! — Ona göz kırptım ve tüm gücümle sağ kalçasındaki elimi yaktım. - Biraz dinlenip devam edeceğim. Bekaretini sonuna kadar kır! Kabul etmek? Artık ağzınızla nasıl çalışacağınızı öğrenmenin zamanı geldi...”

Quick Reply

Change Text Case: