İşçi bayramıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İşçi bayramı

Post by Anonymous »

Sıradan bir iş günüydü. Beeline ofisinde havalı bir döner sandalyeye oturdum, bilgisayarda tekrarlayan, beyin ve ruh parçalayan eylemler gerçekleştirdim, yeni müşterileri ağa bağladım, hesapları doldurdum, operatörümüzü reddedip başka bir operatöre geçenlerin sayısını engelledim . Ayrıca bana bir sürü soru sordular ve gerekirse herkese yapılacak eylemlerin ana hatlarını çizdim. Bu gün boyunca yüzlerce cep telefonunu ve biraz daha SIM kartı inceledim ve ayrıntıları sıradan birinden öğrendim...

Başka bir bilgisayardaki yan sandalyede bütün gün yanımda oturan Lerka, burada Gogol, 1'de, Pyatigorsk ofisinde birden fazla kez birlikte çalıştığım kişiydi. Ancak bugün yeni müşterilerle bağlantı kuramadı ama hikayenin geri kalanı aynıydı. Bir ya da iki kez birkaç dakikalığına hızlı atıştırmalıklar yemenin yanı sıra, elektronik ve kağıt yığınının arasında bulunmaktan zaten utanıyordu. Ekibimiz akşam saat yediden önce son ziyaretçilere de dışarı çıkarken ve kapının üzerindeki tabelayı "Kapalı" konumuna getirdiğinde, sonunda rahatlayarak konsantre olabildi.

Dışarısı hâlâ gündüz kadar parlaktı; yaz mevsimiydi. Biraz temiz hava almak için ofisten dışarı çıktım. Yakındaki bir tankta buz gibi kvas içmek için durdum ve yapacak daha iyi bir işim olmadığı için ofisimizin bulunduğu binanın etrafında birkaç tur atmaya karar verdim.

Birden onu Lerka'yı ofisten çıkarken görüyorum. Ve hemen arkamda. Durdum, yani bana yetişmesini bekliyorum... Biraz sohbet ettikten sonra beni bir yere çektiğini hissediyorum ve nereye diye sorulduğunda artık Vovan'ı göreceksin diyor... Ben eğilmedim ama hemen onunla birlikte gittim... Kimsenin bizi yakamayacağı en yakın sessiz köşeden yürüdük ve sonra ellerimi tutup göğsüne bastırdı... Sonra ilk kez O gün kafamda bir şeyler çatladı ve yapılan işler dahil her şeyi unutup onu soymaya başladım...

Giysilerinin düğmelerini açıp indirdikten sonra sutyen giymediğini fark ettim ve onun hassasiyetini hissetmenin bana hiçbir maliyeti olmadı. Sineğim anında dışarı fırladı ve sonra her şey hızla oldu... Ucumda önce bir serinlik, sonra bir sıcaklık hissettim... Lerochka'ydı... beni ağzına aldı... ve emmeye başladı. Neredeyse düşüyordum - harika, nazik, derin bir oral seks yaptığı ortaya çıktı! Evet, o kadar muhteşem ki boşalmaya hazırım... Dil sikimin üzerinde dans ediyor, parmaklar yavaşça taşaklarımla oynuyor...

Artık dayanamıyorum ve Valera'nın saçını yakalayıp bademciklerinin üzerine boşaltıyorum... Valera onu bir çırpıda yuttu ve sonunda son damlasına kadar emdi... Evin köşesi gözlerinin önünde yüzdü. benimle birlikte kalkmasına yardım ettim ... Lera kot pantolonunun düğmelerini çözdü, indirdi ve elimle yavaşça ve yavaşça yırtmağını okşadım... Onu iyice ısıtıp kendimi ısıttıktan sonra içine girdim... Neredeyse çığlık atıyordu ve her an yakınlarda bir sürü insan görünebilirdi...

Valeria'ya oldukça kolay bir şekilde nüfuz ettim ve sürtüşmeye başladım... yavaşça... biraz daha hızlı... daha fazla... onu sona getirdim... ve Lera geldi... ilk kez... ikincisi... üçüncüsü... bacakları artık onu taşıyamıyordu ve kalçalarını daha sıkı tuttum... daha derin... daha da derin... Lera zaten yüksek sesle inlemeye ve inlemeye başlamıştı. Bu inlemeleri, bilinçaltının sesini kimsenin duymayacağından korkarak onu dudaklarından öptüm ve böylece öpüşerek birleşerek birbirimize doğru ilerledik...

Lerusik bir nehir gibi sıcak, ayakkabıları salgılarla sırılsıklam ve asfaltta ıslak bir iz kalıyor; bu tutkularımızın kanıtı, ancak bunun her kadının dışarı sızdığı şeyin tam olarak bu olduğunu hemen anlaması pek mümkün değil o uçakta... Sonunda, yakında benim de boşalacağımı hissettim. Lerunchik'imden çıktım ve göğsüne bir sulama kabından su döker gibi su döktüm... böyle... evet, güneş Lera, evet! - istediğim buydu! Giderek daha fazla akış... daha fazla sağa... biraz daha sola... daha fazla, daha aşağı... işte bu, kahretsin! Gerçek hayatta ofiste kalanları hatırladık. Geldiler ve zaten kilitliydi. Kapının camının arkasında hâlâ "Kapalı" yazısı asılıydı ve içerisi karanlıktı.

Quick Reply

Change Text Case: