Andrey her zamanki gibi işe geç kaldı. Telefon görüşmesinde tanıdık numaraları görünce cevap vermek için acele etti, sarışın sevgili canavarı arıyordu. O yüzden bu gece umut verici olacak.
— Merhaba, nasılsın? Dikkatimi dağıtmadan konuşabilir misin?
— Hayır, sen neden bahsediyorsun Nata, işteyim, her şey yolunda.
— Biliyor musun, bu akşam birkaç saatliğine boşum, sen nasılsın?
— Gel, seni gördüğüme her zaman sevindiğimi biliyorsun.
— Tamam, yakında orada olacağım ve seni çok mutlu edeceğim.
Andrei telefonu kapattı ve penisinin pantolonunun içinde ne kadar haince hareket etmeye başladığını hissetti; sarışın canavarla yapılan toplantılar her zaman tek kelimeyle nefes kesiciydi ve oral seks tutkusu tüm sınırları gölgede bırakıyordu.
Telefon çaldı, kahretsin müşteri, aklını kaybetmesine yarım saat kaldı, Andrey konsantre oldu ve konuşmaya başladı. Müşteri sıkıcıydı ve yine üründe indirim talep etti. Gözlerini tavana çevirerek konuşmaya devam eden Andrei, Natalia'nın içeri nasıl girdiğini fark etmedi bile.
— Andrey Anatolyevich, kusura bakmayın, meşgul müsünüz? Sizi rahatsız edebilir miyim?
Gözlerini indiren Andrei birkaç saniye boyunca suskun kaldı. Sarışın canavarın yerine ateşli bir kızıl saçlı eridi.
—Peki, nasıl? - Natalie fısıldadı.
Andrey parmağını yukarıya kaldırdı. Parlak kırmızıya dönüşen dalgalı sarı bukleleri onu büyüledi. Dizinin üzerinde siyah bir kalem etek, zaten uzun olan bacaklarını daha da uzatan yüksek topuklu ayakkabılar, göğsünü saran beyaz bir bluz ve beline vurgu yapan siyah bir ceket giyiyordu.
— Merhaba Andrey, iletişim halinde misiniz? Peki indirimle neye karar vereceğiz... Müşterinin sesi Andrey'i transtan çıkardı.
— Hayır, indirim yapılmayacak...
Natalia arkasını döndü ve misafir kanepesine doğru yürüdü, hafifçe eğilerek çantasını kanepenin arkasına koydu. Eteği bacaklarından aşağı kayarak çoraplarının file elastik bantlarını açığa çıkardı. Andrei, ne tür bir iç çamaşırı giydiğini merak ediyorum, diye düşündü. Natalya başını çevirdi ve tepkiyi fark etti. Andrey'in karşısındaki kanepeye oturarak eteğini yukarı çekti, çoraplı bacaklarını açığa çıkardı ve hafifçe açtı. Andrey külot giymediğini hemen fark etti. Bu sırada, parmağını yavaşça ağzına götürüp ıslatan Natalya, hafifçe inleyerek kendini okşamaya başladı. Bu sırada Andrei hâlâ sinir bozucu müşteriden uzaklaşmaya çalışıyordu. Konuşmanın bitmediğini anlayınca Andrey'e yaklaştı ve yüksek sesle şunları söyledi:
— Andrey Anatolyevich, imzalamanı istiyorum.
—Durun, önemli bir görüşmem var.
"Tamam," diye yanıtladı ve uzaklaşıp yürürken eteğinin düğmelerini çözdü.
Kendini eteğinden kurtarıp ceketini çıkardıktan sonra sırtını kanepeye dayadı ve kanepeye yaslanıp kıçını bükerek kendini okşamaya devam etti. Bunu izleyen Andrey oldukça heyecanlandı ve nasıl müşteri göndereceğini düşündü.
— Andrey Anatolyevich, belgeleri imzalamaya hazır olmanız ne kadar sürer?
—Beş dakika daha.
- Beş, diye yavaşça fısıldadı, onun önünde diz çökerek, - Beş, ve yavaşça pantolonunun düğmelerini çözüyor, - Beş ve penisini pantolonundan çıkarıyor, - Beş, zaten başının üstünde halsizce nefes alıyor, - Beş ve onu yutmak... — Kusura bakmayın, konumumu size zaten açıklamıştım, Andrey kekeledi ve müşteriye kekeledi, "Bu oyunu olduğu gibi kabul edelim ve bir sonrakini tartışalım."
— Tartışalım, dedi Natalya, yüksek sesle, tempoyu artırmaya devam ederek.
- Tamam, bir sonraki oyun için anlaştık, hoşçakal Andrey Anatolyevich.
Telefonu kapatan Andrei sandalyesine yaslandı ve Natalya çılgınca penisini yutmaya devam etti.
- Peki, penisini diliyle yalayan ve sıklıkla imza için size getirilen PATRON'u beğendiniz mi?
— Bugün sadece sen ve sen beni şaşırttın.
- Beklemekten yoruldum ve bana gelmiyorsun, sikini özledim, uzun zamandır emmedim, gerçekten ağzıma boşalacak mısın? kökü yutmaya başladı. Andrey yemyeşil saçlarını yakaladı ve onu daha da derine itmeye devam etti. Derin oral seks yapması uzun sürmedi ve sıcak ağzına boşaltıldı. Her şeyi son damlasına kadar yutan Natalie, kanepeye oturdu ve yavaşça sordu: "Ben de sıcak bir dil istiyorum." Önünde diz çöken Andrei, bacaklarının iç kısımlarını hafif öpücüklerle kaplamaya başladı, zaten şişmiş ve suyu damlayan ona yaklaştı. Küçük dudaklarını diliyle yaydı, ağzı onun tatlı suyuyla doldu, hafifçe emdi, ondan akan nektarı içti. Yüksek sesle inliyor ve kafasındaki parmakları her şeyden keyif aldığını söylüyordu.
Yukarı doğru yükselmeye devam ederek, diliyle klitorisini hafifçe okşamaya başladı, bu sırada parmağı vajinaya girdi ve oradaki değerli tüberkülü hissederek üzerine hafifçe bastırmaya başladı. Kavisli vücudu ve yüksek sesli inlemeleri zevkten bahsediyordu. Onun tüm noktalarını biliyordu. Baskıyı bırakıp bluzunun düğmelerini çözmeye başladı ve güzel göğüslerini sutyenden kurtarıp tek eliyle göğüs ucunu uyarmaya başladı.
Meme uçları her zaman onun zayıf noktası olmuştur; sadece onları uyararak onunla birden fazla kez orgazma ulaştı. Dilin klitorisin etrafında hafif dairesel hareketleri ve meme ucunu okşaması onun yüksek sesle çığlık atmasına neden oldu. Vücudunun hareketleriyle aktif eylemler talep etti, suyu kanepenin koltuğunu bolca sular altında bıraktı. Dudaklarını klitorisin etrafına saran ve emen Andrei, bacaklarının omuzlarında boynunu sıktığını hissetti ve kavisli vücudu orgazmın yakın yaklaşımından söz ediyordu. Elini meme uçlarından çekerek parmağını hızla vajinasına daldırdı ve, Değerli tüberkülü el yordamıyla aramak, üzerindeki uyarımı yoğunlaştırdı.
—Ah, evet tatlım! Oooh, onun kollarında sarsıldı. Andrey klitorisini gittikçe daha sert emmeye devam etti ve parmağı değerli tüberkülü vajinaya giderek daha sert bastırdı. Gevşeyen ve kanepeye yaslanan Natalya, küçük kasılmalar yaşamaya devam etti; herhangi bir noktaya dokunmak onun daha da hızlı atmasına neden oluyordu.
— Dur, bekle, beni öldüreceksin.
-Tamam, Andrey kalktı ve ona biraz viski koydu, -İç!
—Teşekkür ederim, vay canına, hemen aklıma geldi, güldü.
Çoraplar ve ayakkabılarla kanepede yatarken, darmadağınık ateşli saçlarla bir tanrıça izlenimi veriyordu. Ve şimdi onu gerçekten nasıl becermek istediğini. Andrei onun nefes almasına izin vermeden onu yakaladı ve sırtını kendisine yaslayarak dirseğini kanepenin arkasına dayadı. Ona arkadan girdiğinde hemen hızını artırdı, rahmi akıyordu ve vajinası hâlâ atıyor ve içi yanıyordu.
- Evet, beni böyle becer, daha sert becer, diye bağırdı.
Andrey avucuyla kalçasına vurarak onu kendisine saplamaya devam etti. Onun suyunun toplarından aşağı aktığını hissetti. Kalçaları, okşamalar sırasında onları nemlendiren sıvıyla ıslanmıştı, küçük deliği buradan parlıyordu. Andrey biraz yavaşladı ve anüsünü hafifçe okşamaya başladı.
— Oh-oh-oh-oh evet PATRON'um, becer beni.
Parmağını küçük deliğe sokmaktan çekinmedi.
- Ah, beni böyle sikmeni ne kadar seviyorum, orospunu sik, DAHA ÇOK siktir et!
Penisini çıkarıp zorla küçük deliğine girdi, penisi sıcaklık ve dar alan tarafından kucaklandı. Aceleyi hisseden Andrei ona doğru atıldı. O anda Natalya tüm gücüyle çığlık attı ve kendini adamın aletine sapladı!
—Vay canına, uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştik, Natalya kanepede yıldız işareti gibi seslendi! Andrey onun önünde duruyordu ve penisinin üzerinde sperm damlaları göze çarpıyordu.
"Uuuu, yani benden pek hoşlanmıyorsun," diye ayağa kalktı ve dilinin ucuyla kalıntıları dikkatlice yalamaya başladı.
Eh, muhtemelen 50 viski daha içtikten sonra hazırlanmamız gerekiyor. Andrey bara girdi, biraz viski doldurdu ve Natalya'ya uzattı. Yaklaşık 20 dakika hiçbir şey konuşmadan oturduktan sonra Natalya hazırlanmaya başladı. Kıçını erotik bir şekilde büküyor, kalem eteğini kalçalarının üzerine çekiyor. Andrei, penisinin yeniden güç kazandığını fark ederek, onu masanın üzerinde sikmenin ne kadar eğlenceli olacağını düşündü. Yaklaşıp onu dudaklarından öptü ve meme uçlarını okşamaya başladı.
— Bekle, gitmem lazım, kocamın aklı yakında kendine gelir, bırak gideyim.
— Hayır, durun, daha fazlasını istiyorum.
—O zaman, son kez değil. Ah, ne yapıyorsun, dur, sen... ah benim zayıflığım.
Ellerinde erimeye başladı. Diz çökerek tutkuyla penisini emmeye başladı. Bu arada Andrey meme uçlarını okşamaya devam etti. Sikini öyle bir tutkuyla emdi ki Andrei bunun uzun sürmeyeceğine karar verdi. Onu alıp masaya attı ve açgözlülükle içeri girdi, masaya meyve suyu aktı ve ofis yine tutkulu inlemelerle doldu. Bu sefer ikisi de tutkulu bir orgazma direnemediler ve ofis tek bir kaynaşma iniltisiyle doldu.
— Her zamanki gibi zirvedesin canım!
— Ve sen benim iyi adamımsın.
Sırf sıkılmak ve bir yerlerde yeniden tutkuyla coşmak için belirsiz bir süreliğine ayrıldılar.
Patrona oral seks ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version